|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Keď som nútený ísť močiť na verejných toaletách , preferujem: |
Kabínku |
|
60% |
[ 14 ] |
Pisoár |
|
39% |
[ 9 ] |
|
Celkem hlasů : 23 |
|
út leden 29, 2013 1:26 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
Předmět: |
|
|
Nějak se obávám, že to není až tak ekonomické opatření
Jo a Honzovo naježení ze zobu, ať si každý vysvětlí jak umí _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
út leden 29, 2013 12:42 am |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
|
|
|
po leden 28, 2013 12:22 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Já jsem neříkal, že je to tvoje parketa, jenom že to není moje, a naznačoval jsem, že ty možná znáš lidi jejichž parketa by to hypoteticky mohla být. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
ne leden 27, 2013 11:03 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
TuX napsal: | OT: to by me zajimalo, co delate ve sprchach v bazenu, ve fitku nebo v saune |
Tak v sauně jsem nebyl, ale jinde se normálka svlíknu a sprchuju se. A když na mě někdo čumí, tak si řeknu: jen se koukni, když ho sám nemáš ...
TuX napsal: | Kabinky ve sprchach? Tak to jsem jeste nevidel. |
Taky jsem ve sprchách kabinky neviděl, někde jsou mezi sprchama oddělovací stěny, ale "celokabinkovou" sprchu jsem nepotkal.
TuX napsal: | nemluve o tom, ze bych se cely zpoceny mel obleci do normalniho obleceni a jit tak domu. |
přesně - a navíc - když si už platím permici, tak se přece nebudu chodit sprchovat domů a platit vodu ze svýho.
Martin napsal: | O zobech ať se ozve Jen, to není moje parketa |
Můžeš mi říct, proč by zob měla být moje parketa? Jako nevím, že bych něco takovýho někdy řekl.
charles napsal: | A k věci: myslím, že už opravdu nerozhoduje, jestli kromě penisu ukážeš svému okolí ještě i prdel. |
Když někdo stojí u pisoáru a čurá, tak mi to nijak divný nepřijde, kdyby si k tomu ještě stáhnul gatě a vystrkoval pr.el, asi bych přemýšlel, co tím chce říct |
|
|
|
|
|
so leden 26, 2013 11:19 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | V posilovně bys to ty určitě neviděl. |
No to máš výjimečně pravdu, posilovací zob vykonává své a krátkozrakost mi neumožňuje vidět miniatury. |
Mno já to myslel spíš tak, že si v žádné nikdy nebyl a teď s tím už asi nezačneš. O zobech ať se ozve Jen, to není moje parketa http://www.youtube.com/watch?v=Q-EcvU0H_m4 _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
so leden 26, 2013 10:08 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Martin napsal: | V posilovně bys to ty určitě neviděl. |
No to máš výjimečně pravdu, posilovací zob vykonává své a krátkozrakost mi neumožňuje vidět miniatury. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
so leden 26, 2013 9:19 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
bright napsal: | Podle mého názoru 'když na to máš, tak to ukaž', nemáš-li, choď se sprchovat domů. |
Mno jednak to vysvětluje proč je v létě vidět tolik odhalených mužných prsů s košíčky velikost GG.
A proč tě to zajímá? V posilovně bys to ty určitě neviděl. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
so leden 26, 2013 2:07 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Podle mého názoru 'když na to máš, tak to ukaž', nemáš-li, choď se sprchovat domů. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
pá leden 25, 2013 11:38 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
TuX napsal: | To mas fitko v baraku nebo co? Netokaziu si predstavit, ze bych v zime sel do fitka jen ve cvicebnim |
A dlouhej kabát máš? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
pá leden 25, 2013 11:28 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++
|
|
|
To mas fitko v baraku nebo co? Netokaziu si predstavit, ze bych v zime sel do fitka jen ve cvicebnim |
|
|
|
|
|
pá leden 25, 2013 10:33 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Mno do normálního ne, já chodim do fitka už ve cvičebnim _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
pá leden 25, 2013 10:15 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++
|
|
|
Kabinky ve sprchach? Tak to jsem jeste nevidel.
Takova ztrata casu - chodit se po fitku mit domu, nemluve o tom, ze bych se cely zpoceny mel obleci do normalniho obleceni a jit tak domu.
Ale jinak je to pravda, ze se ohaluji hlavne ti, co by to delat nemeli. |
|
|
|
|
|
pá leden 25, 2013 9:16 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
TuX napsal: | OT: to by me zajimalo, co delate ve sprchach v bazenu, ve fitku nebo v saune |
No, to je trochu něco jiného, protože ono i v těch sprchách bývají někde kabiny. A nějak sem neviděl moc nudistických bazénů (naštěstí, ono totiž obvykle platí - podivejte se v létě na ulici - že svlékají se ty osoby, od kterých byste to nejméně chtěli).
Nicméně já mam fitko v natolik docházkové vzdálenosti, že vše stihnu před i po doma a po bazénu nechápu nutnost sprchy, pokud je zastřešený Jo a sauny od nepříjemného zážitku na (koncentračním) táboře nevyhledávám _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
pá leden 25, 2013 9:04 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++
|
|
|
OT: to by me zajimalo, co delate ve sprchach v bazenu, ve fitku nebo v saune |
|
|
|
|
|
pá leden 25, 2013 8:03 pm |
|
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Honza napsal: | klást hromadu uprostřed koloniálního náměstí |
Samozřejmě že ten Václavák jsem záměrně použil jako extrémní příklad. Ale to nic nemění na podstatě věci: odhalování genitálií před dalšími osobami, navíc ještě spojené s vyměšováním, nepovažuji za úplně běžnou formu sociálního kontaktu.
ad Václavák: proč "koloniální"?
Honza napsal: | vyjímací otvor. |
Předně gratuluji k tomu úžasnému slovnímu spojení - mělo by být kodifikováno jako oficiální. A k věci: myslím, že už opravdu nerozhoduje, jestli kromě penisu ukážeš svému okolí ještě i prdel.
Martin napsal: | Mno já si myslím, že vrazit leckomu z nás na wc kamarád/ka (byť sebelepší), tak budeme poněkud ... rozčilení |
Naprostý souhlas. Je v podstatě úplně jedno, kdo u toho je, divné je to vždycky. Takže obecně: obnažovat genitálie je podle mě normální jen v případě, že jsem ve společnosti osoby, se kterou mám/hodlám mít sex. Což samozřejmě u některých jedinců může být spojeno i s úkonem vyměšování, ale to není můj případ. |
|
|
|
|
|
pá leden 25, 2013 1:06 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Honza napsal: | Nevím, jak ty, ale já si při čůrání trenky nesundavám. Tím nechcu říct, že bych čůral skrz ně (i když to prý taky jde) ale pánské prádlo má zpravidla vyjímací otvor. |
No některé ano Ale nemyslim, že by se změnila pointa mýho příspěvku, kdybych místo "stahuje trenky" napsal "vytáhne péro".
Nicméně celá tahle debata mi připoměla jednu méně přizpůsobivou spoluobčanku, asi Sinti, co buď měla v prádle nějaký otvor, nebo (což bylo vzhledem k síle proudu pravděpodobnější) neměla žádné, no a přidřepla si za bílého dne přímo na dejvické. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
pá leden 25, 2013 5:08 am |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
charles napsal: | TuX napsal: | Co je na moceni u chlapu tak intimniho? |
Pokud někdo považuje za normální vysrat se uprostřed Václaváku, OK, jeho věc, ale podle mě je to nechutný. |
Tak ono je rozdíl vytáhnout ho u pisoáru, kde několik dalších kluků dělá totéž a ukázněně se vyčurat a klást hromadu uprostřed koloniálního náměstí. Čurání na záchodě je myslím o dost míň "intimní", než sraní na Rudém náměstí.
Martin napsal: | Mno ono lidé obvykle (bez ohledu na pohlaví a orientaci) považují činnosti, při nichž se sundavají i trenky (případně bombardéros) za intimní. |
Nevím, jak ty, ale já si při čůrání trenky nesundavám. Tím nechcu říct, že bych čůral skrz ně (i když to prý taky jde) ale pánské prádlo má zpravidla vyjímací otvor. |
|
|
|
|
|
pá leden 25, 2013 1:23 am |
|
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman
|
|
|
charles napsal: | Pokud někdo považuje za normální vysrat se uprostřed Václaváku, OK, jeho věc, ale podle mě je to nechutný. |
Vzal jsi mi tu větu z pera. |
|
|
|
|
|
čt leden 24, 2013 9:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
čárlí:
Mno já si myslím, že vrazit leckomu z nás na wc kamarád/ka (byť sebelepší), tak budeme poněkud ... rozčilení _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
čt leden 24, 2013 9:10 pm |
|
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
TuX napsal: | Co je na moceni u chlapu tak intimniho? |
Nejen u chlapů, samozřejmě. Myslel jsem to obecně. Vyměšování je dle mého názoru jak u žen tak u mužů záležitost, kterou by měl každý vykonávat v soukromí. Zdůrazňuji, že jde pouze o můj názor. Pokud někdo považuje za normální vysrat se uprostřed Václaváku, OK, jeho věc, ale podle mě je to nechutný. |
|
|
|
|
|
čt leden 24, 2013 4:29 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Brio, Tux: Mno ono lidé obvykle (bez ohledu na pohlaví a orientaci) považují činnosti, při nichž se sundavají i trenky (případně bombardéros) za intimní.
Tux: Ono je to u žen intimnější? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
čt leden 24, 2013 1:29 am |
|
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++
|
|
|
charles napsal: | Mám pocit, že dneska se už dělá fobie nebo neuróza úplně ze všeho. Já taky na veřejných WC používám výhradně kabinku, ale rozhodně si kvůli tomu nepřipadám nějak divně nebo nepatřičně. Naopak za magora považuji vynálezce pisoárů a všechny, kteří tento "vynález" bez výhrad přijali. Když vykonávám tak intimní tělesný úkon, tak nevidím důvod, proč by u toho měli být další lidé (ještě k tomu úplně cizí), navíc v bezprostřední blízkosti (viz komentář níže ohledně vzdálenosti pisoárů). |
Ale to je rozdíl... Když ten, kdo trpí parurézou, je u pisoáru nebo v blízkosti lidí a má močit, tak mu to prostě nejde, jakoby tam měl záklopku. To nesouvisí s tím, jestli dává přednost před kabinkou a pisoárem.
A osobně taky nevidím nic intimního na močení, prostě vylučování Za intimní to můžou lidi považovat asi proto, že se to dělá penisem... |
|
|
|
|
|
st leden 23, 2013 10:06 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++
|
|
|
Co je na moceni u chlapu tak intimniho? |
|
|
|
|
|
st leden 23, 2013 4:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Brio napsal: | Říká se tomu paruréza a je to sociální fobie. ... Ale nemá jednoznačné léčení, existují na to různé názory od psychologů. |
Mám pocit, že dneska se už dělá fobie nebo neuróza úplně ze všeho. Já taky na veřejných WC používám výhradně kabinku, ale rozhodně si kvůli tomu nepřipadám nějak divně nebo nepatřičně. Naopak za magora považuji vynálezce pisoárů a všechny, kteří tento "vynález" bez výhrad přijali. Když vykonávám tak intimní tělesný úkon, tak nevidím důvod, proč by u toho měli být další lidé (ještě k tomu úplně cizí), navíc v bezprostřední blízkosti (viz komentář níže ohledně vzdálenosti pisoárů). |
|
|
|
|
|
út leden 22, 2013 12:19 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
Předmět: Re: Citace! |
|
|
House M.D. napsal: | Pozor lidi, Martin dostane infarkt až tohle uvidí! |
Uvidí co? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
út leden 22, 2013 12:07 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
Předmět: Citace! |
|
|
Pozor lidi, Martin dostane infarkt až tohle uvidí! _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
|
út leden 22, 2013 11:47 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Brio napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | Prokůpkem "Holým" |
Tohle vysvětlení jeho zdrobnělého jména a jeho příjmí mě teda nikdy nenapadlo. |
Je zjevné, kdo je tu génius
EDIT: Tedy Velký Génius a Velký Kormidelník k tomu |
A nebo čuně |
Odstup sílo nečistá!!! _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
út leden 22, 2013 11:31 am |
|
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++
|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | Prokůpkem "Holým" |
Tohle vysvětlení jeho zdrobnělého jména a jeho příjmí mě teda nikdy nenapadlo. |
EDIT: Tedy Velký Génius a Velký Kormidelník k tomu |
A nebo čuně |
|
|
|
|
|
út leden 22, 2013 10:56 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | Prokůpkem "Holým" |
EDIT: Tedy Velký Génius a Velký Kormidelník k tomu _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
út leden 22, 2013 10:29 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Martin napsal: | Prokůpkem "Holým" |
Tohle vysvětlení jeho zdrobnělého jména a jeho příjmí mě teda nikdy nenapadlo. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|