|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
pá srpen 11, 2006 7:51 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
Předmět: To TXB: |
|
|
Znám dobře... Děs. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
pá srpen 11, 2006 6:38 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
Předmět: |
|
|
Neříkej, že ti to nestačí |
|
|
|
|
|
pá srpen 11, 2006 6:23 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Adam napsal: | Příliš mnoho věcí mi dnes připomnělo šťastné doby minulé, které se už nevrátí. |
aha zase tak konkrétní jsi být nemusel |
|
|
|
|
|
pá srpen 11, 2006 5:59 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
Ne, že by mě to přímo nas..., ale dneska při cestě autobusem jsem měl trochu smíšený pocity. Jedu domů, sedím v zadní části a na jedný zastávce přistoupil krásnej kluk (tmavý krátký vlasy, modrý oči, pěkně upravenej) do přední části autobusu a protože byla obsazená, tak šel dozadu a hledal volný místo. Za ním ale vlála holka, nijak hezká, řekl bych podprůměr. Všimnul si, že jediná volná dvojsedačka je přede mnou, tak se tam usadil, holka vedle něj. Chvíli nezávazně kecali, říkal jsem si - to bude spolužačka/sestra/sestřenice.... no, nakonec se začali objímat a bylo to jasný Nebylo by to zas až tak něco neobvyklýho, ale stále nemůžu pochopit tyhle asymetrický páry, kdy nádhernej kluk (řekněme 5 bodů z možných pěti ) má holku, která vypadá tak na dva body s odřenýma ušima a ještě se k němu chová jak k méněcenýmu (samozřejmě to ale platí i pro opačnou situaci) |
|
|
|
|
|
pá srpen 11, 2006 5:35 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Příliš mnoho věcí mi dnes připomnělo šťastné doby minulé, které se už nevrátí. |
|
|
|
|
|
pá srpen 11, 2006 5:27 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
|
|
Adam napsal: | Kluci, dneska je to všechno na pytel... |
Buď konkrátnější... |
|
|
|
|
|
pá srpen 11, 2006 5:19 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Kluci, dneska je to všechno na pytel... |
|
|
|
|
|
st srpen 09, 2006 8:28 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Můj drahý zubař Šmucler se dnes rozhodl zbait mě všech čtyř zubů moudrosti... a spravit začínající kazy. A tak dále. Takže první oprava po 19 letech - a hned generální. |
|
|
|
|
|
st srpen 09, 2006 8:14 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
To, že si musím vzít před koncem srpna na týden dovolenou, protože ten týden mi na bytě nepoteče vůbec voda, to ještě dobrý, ale že dneska přijdu zdrchanej z práce domů a co nezjistím....v ulici vedle baráku ruplo vodovodní potrubí a neteče voda. vůbec. K večeři byly párky vařené v minerální neperlivé vodě hnus |
|
|
|
|
|
ne srpen 06, 2006 9:53 am |
|
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Zakončení Orbisu 2006, opět déšť, ale s holkama v pohodě |
|
|
Esteban Trueba napsal: | To Murex
Slovák, Čech, Maďar, Hotentót, Košičan, ... všetko je jedno - |
Presně tak. Když som sa včera vratil do Orbisu, opět pršelo, no tak na Orbis večer sem nešel, škoda, išel som tedy do stanu k Maďarům, abych se predtím stačil minout s dalším kamarátem a rozloučit se s ním.
Ve staně jeden fajn kluk bol nešťastny.
Nějaký Belgičan mu pravděpodobně ukradol jeho krásný Skautský šátok.
Bol celý zelený a na okrajích bola maďarská vlajka.
Moc pekný šátok. Mrzelo ho to,
Jak sem písal, že mám konflikt se ženami, tak večer se jich ke mňa spoustu hlásilo a usmievalo. Jednu som pobozkal na čelo, bola to Polka, ktorá lubila mojeho kamarata Balaža.
S další vedoucí sem se objal, Zuzka jejej, krásný citlivý člověk.
Další za mne pěkně pozdravovala program tým a další na stráži povedala, že ju mám navštívit ve Vysokém Mýtě.
No holky tam byly fajn. Príjemné Polky, nezapomenem na Isabelu treba.
Tím sem chcel povedať, že i s fajn holkama vycházet umím.
A to i v počasí, kdy sem většinou v nenáladě, mezi takovyma fajn lidma to ale nejde, spíš nešlo. |
|
|
|
|
|
so srpen 05, 2006 10:27 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Předevčírem jsem měl tzv. den-blbec. Kamarádovi jsem zapomněl vrátit 300 Kč a CD s Windows XP. Nastoupil jsem v metru do opačného směru, na což jsem přišel až po několika zastávkách, poněvadž jsem byl duševně mimo. Místo dvou papírů jsem sešívačkou sešil vlastní prst do hloubky 1 cm. Zapomněl jsem klíče a přístupovou kartu od ústavu, na což jsem přišel až na místě.
No jasně že jsou to miniaturní problémy, ale člověka to nasere. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
so srpen 05, 2006 4:13 pm |
|
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Nemusím ženské herdek dominy |
|
|
Včera sem prováděl evakuované
http://www.novinky.cz/krimi/kvuli-desti-evakuovali-v-brne-tisic-skautu_92182_cpgdu.html
Skauty po Brně a byla tam jedna dobře mluvící anglicky Brňačka.
Ovšem já měl naplánovanů trasu a ona mi to začala narušovat, že potáhne lidi jinam.
Tak mne nasrala , že sem jí chtěl, radš to neřeknu, facky se ženským nedávaj, ale já sem byl tak vytočený, nesnáším prostě takovy ty herdek žensky, ktery si myslí, že chlapi by je měli poslouchat.
Ale jeden pěknej kluk mi řek, vždyť je to holka.
A říkám jasně, je to holka, tak jdeme tam.
Prostě stačí aby tam byl kluk, kterej se na mne podívá a já prostě su v pohodě.
bohužel takové kluky nemáme ve třídě. Nebo oni nechodí do školy moc.
Já prostě nemám konflikty, nehádám se, ale pokud narazím na dominantní ženskou, jen ne, pokud jich je víc, tak prostě nemužu.
Já mám rád takovy ty něžny mily a jemny holky, co se usmívají a co sou takovy hodně citlivé.
Ale herdek ženskou, to teda ... . To ne. |
|
|
|
|
|
pá srpen 04, 2006 5:36 pm |
|
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: 1. |
|
|
tak sem se dneska těšil žese konečně potkám a pokecám s nějakým gayem ale parchant jeden mizernej mi řek něco ve smyslu že si dělá srandu no to sem ho chtěl udupat _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
|
po červenec 17, 2006 11:06 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+
|
|
|
To Murex
Slovák, Čech, Maďar, Hotentót, Košičan, ... všetko je jedno - také čosi sa nerobí, buď rád, že si sa ho nakoniec zbavil Určite príde niekto iný |
|
|
|
|
|
po červenec 17, 2006 10:33 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
|
|
Nic si z toho nedělej. Ex mi taky tvrdil, že se vleze do mého rozmezí 22-27 let a ve skut. mu bylo 32. Z jakého kraje jsi? Jestli to nebyla tatáž osoba.Ač mě nadávky nepřišly.
To mi přišlo od jednoho, který se o mne snažil, že mi udělá co mi na očích uvidí, ať to s ním zkusím, ale prostě nebyl můj typ a nebyl to schopen pochopit. A když to konečně pobral, tak napsal, jak mu všichni ubližujeme, že také je něco jako boží mlýny, atd. Týden před tím jsem dostal košem já a moje reakce-nezlobím se, je to Tvoje rozhodnutí. Někteří lidé jsou opravdu zvláštní. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
|
po červenec 17, 2006 6:56 pm |
|
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++
|
|
|
Niekde na seznamke som sa zoznámil s jedným chlapcom, vymenili sme si pár mailov a dohodli sa na dnes večer že sa stretneme. Tvrdil, že má 25 rokov. Neviem prečo, asi som mal blbý pocit, tak som si povedal, že si ten jeho vek preverím a dopracoval som sa k tomu, že nemá 25 ale 32 rokov!!! Tak som mu napísal SMS s priamou otázkou, že koľko má vlastne rokov a dostal som odpoveď, že 25. Na to som mu slušne napísal, že už nemám záujem sa s ním stretnúť, keďže mi klamal už od prvej chvíle. Na to mi prišla od neho SMS-ka plná nadávok a ponižovania, ktoré som si fakt nezaslúžil. Mám z toho pokazený celý deň. A o to viac ma to mrzí, že to bol tiež Slovák - dokonca z môjho kraja... |
|
|
|
|
|
pá červenec 14, 2006 7:46 am |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
|
|
|
Že mám dneska zápis na VŠ (zase), což pro mě znamená šílený cestování po rozkopaným Žižkově, když leje jako z konve, přičemž deštník jsem před dvěma týdny zapomněl na autobusové zastávce toť asi vše. Banální? Ano. Ale banální věci mě kupodivu štvou nejvíc. |
|
|
|
|
|
čt červenec 13, 2006 12:09 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Ja |
|
|
Ja me vlastnosti, to z enekdy pomlouvam, ze jsem egoista a hodne si o sobe myslim.. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
st červenec 12, 2006 8:22 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
|
Předmět: Re: To da.jo: |
|
|
da.jo napsal: | jo, a naláduju si kapsy bonbóny ať je to klasika |
hmmmm, bonbóny, hmmm..... |
|
|
|
|
|
st červenec 12, 2006 10:57 am |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
|
|
Včera mě potěšili dva týpci v autobuse.... byly krásní, opálení, svalnatí a navíc do půl těla...
Celou cestu (asi 20 min.) jsem schválně stál, abych je mohl obdivovat... no musel jsem být nenápadný jak prase, ale nemohl jsem si pomoct.
Ti dva mě ale i na druhou stranu vytočili, protože já nejsem tam svalnatej a ani opálenej
achjo... život je krutej
Naposledy upravil Nikom dne čt červenec 13, 2006 6:51 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
so červenec 08, 2006 12:53 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
|
|
|
bodyia: to jako fakt? za to nějaké firmy platí? i když mě napadá jedna v Pardubicích, která by to mohla provozovat a ani bych se nedivil...
Jinak co mě dneska nas...: mouchy, Mouchy, MOUCHY! Já se z nich asi zblázním |
|
|
|
|
|
pá červenec 07, 2006 6:39 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bodyia admin
|
|
|
ufuf, asi začaly někde prázdniny či co a děti se nechaly zlákat nabídkama komerčních spammerů a začaly si "vydělávat". Na 004ce dneska přes tisíc spamových útoků na fóra a ještě navíc z různých IP adres. Tak mažu a mažu, hmm:-( |
|
|
|
|
|
pá červenec 07, 2006 5:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:01 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
čt červenec 06, 2006 8:10 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
|
|
|
da.jo napsal: | pepcza napsal: | můžeš mít od něj nadosmrti pokoj... |
a co když ne? Ta katastrofa, co by následovala... brrr |
tak teˇd jsi mě rozesmál no pokud bys zahrál věrohodně křížence afektovaný ženský a nějakýho úchyla, měl bys podle mě pokoj na 100% |
|
|
|
|
|
út červenec 04, 2006 5:07 pm |
|
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:02 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
po červenec 03, 2006 11:17 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
Předmět: To pepcza: |
|
|
No pepczo, kdybys tu byl o trošku dýl, tak víš, že ten jazykolam jsem nevymyslel já, ale da.jo. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
po červenec 03, 2006 8:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
|
|
|
Málem bych zapoměl. Co mi dnes neudělalo radost, nebo mě na...?
Brzy ráno: zpožděný vlak
Pozdě ráno: jistá osoba v autobuse, která smrděla jak dva roky nesplachovanej záchod
Večer: půlka východu Prahy je rozkopaná, takže málem žádný MHD nejezdí, jak má....domů jsem se dostával skoro hodinu
HOWK |
|
|
|
|
|
po červenec 03, 2006 8:36 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
|
|
|
Martin napsal: | Hm. No tak to musí být úplně nesnesitelné.
Ale mám radu: Vystartuj na něj s tím, ať se nesnaží být tvým archetypem klíčníka deviantní sexuální orientace, a pokud po tomhle neuteče s pláčem k mamince, tak leda ještě začít řvát, "já budu mít ženu a děti a o tobě si přečtu v černý kronice" (v mezičase se můžeš bouchat do hlavy jako Rainman).
Pokud nezabere ani plán B, tak jsem s rozumem v koncích. |
Martine, nic proti plánu A, ale horší jazykolam tě už nenapadl, že?
da.jo: já bych ti navrhoval postup "ohněm proti ohni". Podle mě onen puberťák neočekává jakoukoli reakci, takže když "zabereš" a otočíš to pěkně proti němu, můžeš mít od něj nadosmrti pokoj... |
|
|
|
|
|
po červenec 03, 2006 6:24 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
Předmět: To da.jo |
|
|
Jakej tuleň? Mám krátkou paměť.
Co se týče Martinova plánu, tak myslím bohatě postačí samotný model Rainman. Když to sehraješ dostatečně autenticky,, bude to lepší než jakýkoliv repelent... |
|
|
|
|
|
po červenec 03, 2006 6:17 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
Předmět: To da.jo: |
|
|
Hm. No tak to musí být úplně nesnesitelné.
Ale mám radu: Vystartuj na něj s tím, ať se nesnaží být tvým archetypem klíčníka deviantní sexuální orientace, a pokud po tomhle neuteče s pláčem k mamince, tak leda ještě začít řvát, "já budu mít ženu a děti a o tobě si přečtu v černý kronice" (v mezičase se můžeš bouchat do hlavy jako Rainman).
Pokud nezabere ani plán B, tak jsem s rozumem v koncích. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|