|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
so únor 11, 2012 9:30 am |
|
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
Předmět: |
|
|
Honza napsal: | tajta = tato |
Šílený... |
|
|
|
|
|
so únor 11, 2012 2:14 am |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
charles napsal: | A co znamená slovo "tajta"? To už vůbec nepobírám... |
To je přece v gayštině, to fakt neznáš ?
tajta = tato, též zř. tamta, támhleta, např. zde |
|
|
|
|
|
pá únor 10, 2012 11:14 pm |
|
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Hele, nechci prudit, ale tohle je fakt šílený. A co znamená slovo "tajta"? To už vůbec nepobírám... |
|
|
|
|
|
pá únor 10, 2012 7:49 pm |
|
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
můj jeden ex mě odkop kvůli ženský,ale u něj to změna nebyla ,on vždycky říkal o sobě že je bi,tajta ženská se mu holt zdála lepšínež já no,ale co už je to dávno pryč
Naposledy upravil matyáš dne so únor 11, 2012 2:42 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
čt únor 09, 2012 9:59 pm |
|
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
honzik-atom napsal: | Oba na jednou mít nemůže |
Může. |
|
|
|
|
|
čt únor 09, 2012 8:30 pm |
|
Autor |
Zpráva |
honzik-atom uživatel
|
|
|
Napadlo mě , takhle by to snad mohl prostřídat jen člověk co si říká "bisexuál" já osobně na to nějak moc nevěřím - stejně se jednoho dne ten člověk musí rozhodnout jestli žít s klukem nebo holkou . Oba na jednou mít nemůže |
|
|
|
|
|
čt únor 09, 2012 6:11 pm |
|
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Honza napsal: | Pořádnej chlap by snad měl vědět, na čí straně (při čem mu) stojí, ne ??!!
|
Já se teda do toho taky nějak nedokážu vžít, ale na druhou stranu když je svět tak složitej, proč by zrovna tohle mělo být jednoduchý? Za partnera bych ho ale teda nechtěl - představa, že mi uteče za nějakou ženskou, je děsivá. To ponížení!! |
|
|
|
|
|
čt únor 09, 2012 1:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
Tyhle rozháraný hledače věčný lásky fakt nemusím.
Pořádnej chlap by snad měl vědět, na čí straně (při čem mu) stojí, ne ??!!
|
|
|
|
|
|
čt únor 09, 2012 1:37 am |
|
Autor |
Zpráva |
ttomp guru
|
|
|
honzik-atom: To by tě mohl zajímat jeden seriál od Russella T Daviese – Bob & Rose.
Nejde tam teda o dokonalou proměnu. Bob nepřestane být gay („I was born gay, I'll die gay and I'll have a gay gravestone“), ani nezjistí, „že se mu líbí více ženy“. Jenom jedna.
RTD tvrdí, že se to stalo někomu, koho znal. Ale rozhodně se to nedá brát jako dokument.
Viz Televizní seriály |
|
|
|
|
|
st únor 08, 2012 11:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Jednoho takového člověka jsem znal. By naprosto "jasný" gay, nikdy o tom nepochyboval (dokonce se tenkrát vyspal s mým tehdejším přítelem, to jen tak naokraj...). No a asi ve třiceti najednou nějak zjistil, že by chtěl manželku a děti. A taky to udělal. Čuměl jsem na to jak blázen a dodnes nějak nechápu... |
|
|
|
|
|
st únor 08, 2012 9:14 pm |
|
Autor |
Zpráva |
honzik-atom uživatel
|
Předmět: Proměna naopak |
|
|
Asi všichni už jste určitě slyšeli o nějakém klukovi,co měl třeba rodinu i děti a najednou zjistil,že je gay a začal žít s mužem . Takových případů je docela dost . Ale napadlo mě - jestli náhodou někdo nezná příběh nebo z vlastní zkušennosti někoho kdo žil s mužem jako s partnerem a třeba později zjistil,že se mu líbí více ženy .... Znáte takový případ či příběh ?
Já jsem o takovém zatím neslyšel - asi je to málopravděpodobné .... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|