|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
CO MAM DELAT? |
HLEDAT MILENCE |
|
13% |
[ 3 ] |
VSE MU RICT |
|
77% |
[ 17 ] |
NIC |
|
9% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 22 |
|
út srpen 09, 2011 9:56 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: |
|
|
Také se domnívám, že je lepší ukončit vztah (nevstupovat do něj) pokud cítíš, že by ti to přinášelo trápení. Je nebezpečné dle mého být s někým jen, abychom unikly samotě. Tíživosti... _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
so srpen 06, 2011 6:11 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Žádná bezpečná vzdálenost neni _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
so srpen 06, 2011 12:32 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Rainbow uživatel
|
|
|
Honza napsal: | Z vlastní zkušenosti mám vypozorované, že je lepší být někdy sám, než mít na krku debila. |
Presne tak. A povedal by som, ze ten vztah uz davno skoncil. |
|
|
|
|
|
so srpen 06, 2011 10:21 am |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
Marlboromen napsal: | Já se ho také asi tak trochu bojím opustit abych nezůstal sám ... Je ale pravda že když nejsem s ním tak se cítím lépe... |
Když tyhle dva výroky "přepočítám a pokrátím" podle matematické logiky, získám toto: asi se tak trochu bojím, že se budu cítit lépe. Dává ta věta smysl?
Z vlastní zkušenosti mám vypozorované, že je lepší být někdy sám, než mít na krku debila.
Marlboromen napsal: | Asi ano je sobec v tomhle ohledu. |
Opravdu jen v TOMHLE ohledu?
Marlboromen napsal: | nejsem žádnej krásnej svalovec |
Vím o celkem jednoduchém řešení, jak to změnit. A když se koukneš na tohle fórum líp, zjistíš, že svalovci nejsou až tak zádanou komoditou. Tady zatím vítězí klub chovatelů chrtů.
Marlboromen napsal: | Nevím jestli mi tím ubližuje spíš mi přijde že mě to ponižuje když mi řekne že já jsem v tom vztahu "ženská" a musim ho poslouchat. ... |
Stále víc a víc se divím, že ještě žije. Ani netuším, co by se stalo, kdyby mi někdo řekl něco takovýho - to by zíral i Hannibal Lecter.
Marlboromen napsal: | jsme spolu už 5 let |
On to možná už není vztah, ale spíš zlozvyk.
Marlboromen napsal: | Když mu řeknu že nemám chuť na sex tak si to vynucuje a je to čímdál horší... |
Za týhle situace furt nevíš, jestli ho poslat do pr.ele?
Marlboromen napsal: | Takže stále váhám jestli si mám najít kluka na občasnej sex tak abych si i já ... |
Jo, máš, a co nejdřív (konečně rozumná realistická myšlenka).
Martin napsal: | a to je větší pravděpodobnost, že bych mu ho uhryzl, než vykouřil. |
Já teda normálně moc S/M sklony nemám, ale upřímně se přiznám, že tohle bych fakt moc rád viděl (z bezpečný vzdálenosti). |
|
|
|
|
|
pá srpen 05, 2011 11:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
charles napsal: | Marlboromen napsal: | Je ale pravda že když nejsem s ním tak se cítím lépe... |
Řekl bych, že tahle tvoje věta je klíčová. Nemyslíš? |
Jo, Marlborák si odpověděl sám. Chce to si srovnat v hlavě pro a proti trvání toho vztahu a rozhodnout se. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
pá srpen 05, 2011 9:26 pm |
|
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Marlboromen napsal: | Je ale pravda že když nejsem s ním tak se cítím lépe... |
Řekl bych, že tahle tvoje věta je klíčová. Nemyslíš? |
|
|
|
|
|
pá srpen 05, 2011 5:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Bart napsal: | Martin napsal: |
Jinak si myslím, že je lepší být chvíli sám, než se nechat ponižovat sobeckym šmejdem. |
Jen bych si dovolil upozornit:
1. že vztah, a navíc dlouhodbý, o nějž v tomto případě skutečně jde, není jen záležitost sexuálních aktů
2. že sexuální potřeby a požadavky může mít každý člověk velmi odlišné, takže někdy je holt těžké to skloubit, tudíž s užíváním pojmů jako sobec atd. bych v této souvislosti nakládal dost opatrně. |
1. nejsem si jistý, zda to tak vnímají obě strany.
2. to sice ano, a může se stát... nicméně zde tím jeden člověk značně trpí, Psalo se tu také o kompromisech, které jsou v milujícím vztahu nezbytné. Ale ono když jeden nedostane nic a ten druhý si to/HO prostě užije, jak uzná za vhodné... to mi pojmově přijde jasné, a záměrně jsem použil sobec "s přívlastky", protože jinak by to bylo na ban _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
pá srpen 05, 2011 3:54 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++
|
|
|
Martin napsal: |
Jinak si myslím, že je lepší být chvíli sám, než se nechat ponižovat sobeckym šmejdem. |
Jen bych si dovolil upozornit:
1. že vztah, a navíc dlouhodbý, o nějž v tomto případě skutečně jde, není jen záležitost sexuálních aktů
2. že sexuální potřeby a požadavky může mít každý člověk velmi odlišné, takže někdy je holt těžké to skloubit, tudíž s užíváním pojmů jako sobec atd. bych v této souvislosti nakládal dost opatrně. |
|
|
|
|
|
pá srpen 05, 2011 3:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Tak ono když je sobec v takhle intimní věci, předpokládal bych, že bys našel jeho podobnej přístup i v jinejch věcech - viz "si ženská a musíš ho poslouchat".
Jinnak s podobnou zkušeností se asi málokdo bude chtít pochlubit, leda, že by s nim už vyrazil dveře. A jinak souhlasim s Honzou v tom, že bych takovou zkušenost zažil patrně pouze jednou, a to je větší pravděpodobnost, že bych mu ho uhryzl, než vykouřil
Btw - nenapadlo tě někdy, že máš menší sebevědomí ("nejsem žádnej krásnej svalovec"...) protože ti ho dost sráží, když si z tebe dělá rohožku?
Jinak si myslím, že je lepší být chvíli sám, než se nechat ponižovat sobeckym šmejdem. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
pá srpen 05, 2011 2:30 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Marlboromen tester
|
|
|
Asi ano je sobec v tomhle ohledu. Právě jsem chtěl vědět jestli má někdo podobnou zkušenost. Není to jen o financích a bydlení nejsem s ním kvuli penězům ikdyž je fakt že sám bych to neutáhnul. Já se ho také asi tak trochu bojím opustit abych nezůstal sám nejsem žádnej krásnej svalovec na kterého by se lepili kluci...
Nevím jestli mi tím ubližuje spíš mi přijde že mě to ponižuje když mi řekne že já jsem v tom vztahu "ženská" a musim ho poslouchat. Je ale pravda že když nejsem s ním tak se cítím lépe... |
|
|
|
|
|
pá srpen 05, 2011 11:53 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
O ubližování tady nemůže být ani řeč, ten má podle popisu v sobě tolik "citu", že až se s nim rozejdeš, tak to bude strkat do výfuku od auta, nebo do ovečky.
A za předpokladu, že si na něm závislej s bydlenim a finančně, tak bych navrhoval si najít napřed podnájem a práci. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
pá srpen 05, 2011 11:40 am |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
Předmět: Re: díky za odpovědi |
|
|
Marlboromen napsal: | Je to hrozné rozhodování nechci mu nějak ublížit ... |
A že on tobě ubližuje furt a fest, to ti nevadí? |
|
|
|
|
|
pá srpen 05, 2011 8:58 am |
|
Autor |
Zpráva |
Majko uživatel+
|
Předmět: Re: díky za odpovědi |
|
|
Marlboromen napsal: | Ahoj díky všem za vzkazy. Já právě nevím jestli se to ještě někdy zlomí mám ho rád jsme spolu už 5 let ale v poslední době mě to už začíná hodně štvát. Nevím jestli se mě "štítí" nebo co. Když mu řeknu že nemám chuť na sex tak si to vynucuje a je to čímdál horší... . Takže stále váhám jestli si mám najít kluka na občasnej sex tak abych si i já užil śex. Je to hrozné rozhodování nechci mu nějak ublížit ... |
...pises, ze nechces mu nejak ublizit....skus sa ale opytat sam seba, ci on neublizuje tebe svojim sebeckym spravanim...pyta sa vtedy on rovnako sam seba, ci ti tym neublizi, ked chce od teba oralny sex a ked ho chces ty, tak pred seba dava kriz ako pred satana?? |
|
|
|
|
|
pá srpen 05, 2011 8:52 am |
|
Autor |
Zpráva |
Marlboromen tester
|
Předmět: díky za odpovědi |
|
|
Ahoj díky všem za vzkazy. Já právě nevím jestli se to ještě někdy zlomí mám ho rád jsme spolu už 5 let ale v poslední době mě to už začíná hodně štvát. Nevím jestli se mě "štítí" nebo co. Když mu řeknu že nemám chuť na sex tak si to vynucuje a je to čímdál horší... . Takže stále váhám jestli si mám najít kluka na občasnej sex tak abych si i já užil śex. Je to hrozné rozhodování nechci mu nějak ublížit ... |
|
|
|
|
|
čt srpen 04, 2011 11:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
Předmět: Re: Máte někdo podobnou zkušenost? |
|
|
Marlboromen napsal: | ... Když ho prosím že to také mám rád tak mi řekne že se mu z toho dělá špatně. ... takže už prakticky provozujeme jenom anální sex s tím že se do mě udělá... |
Já bych s tím týpkem problém neměl - bo bych ho na místě zabil.
Marlboromen: kopni ho do prd... (pokud teda nějakou má) a najdi si nějakého jiného kluka, egoistickej debil není vhodnej ani pro život, ani pro sex.
Naposledy upravil Honza dne pá srpen 05, 2011 11:42 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
čt srpen 04, 2011 10:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
No taky mi napadlo, že to chce prostě někam strčit a nechat si vykouřit. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
čt srpen 04, 2011 10:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ElNEX uživatel
|
|
|
To je snad heterák, to co popisuješ? |
|
|
|
|
|
čt srpen 04, 2011 7:04 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Majko uživatel+
|
|
|
Marlboromen napsal: | Ahoj co by jste poradili, muj partner nechce aktivně orální sex ale pasivně ho po mě vyžaduje. Když ho prosím že to také mám rád tak mi řekne že se mu z toho dělá špatně. Když mu řeknu že tedy odmítám mu to taky dělat tak se urazí a pohádáme se. Sperma na něj taky nesmím nikdy vystříkat nedejbože na obličej, takže už prakticky provozujeme jenom anální sex s tím že se do mě udělá... Máte někdo podobnou zkušenost? |
vo vztahu treba robit aj kompromisy...ak on nema o kompromis zaujem a bude sa spravat takto sebecky, nemate sa o com bavit... |
|
|
|
|
|
čt srpen 04, 2011 6:58 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Krémové rizoto, anyone? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
čt srpen 04, 2011 6:23 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Buď se bavit přimícháváním mu toho do jídla, nebo mu na rozloučenou postříkat celej obličej. Jiná rada není. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt srpen 04, 2011 6:07 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++
|
|
|
Marlboromen napsal: | Máte někdo podobnou zkušenost? |
Když je mu nějaká sexuální praktika nepříjemná, tak mu ji těžko budeš nutit. |
|
|
|
|
|
čt srpen 04, 2011 6:00 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
No nemam. A asi ti to nebudu dávat po kapkách, ale je podle mne pěknej sobec. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
čt srpen 04, 2011 3:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Marlboromen tester
|
Předmět: Máte někdo podobnou zkušenost? |
|
|
Ahoj co by jste poradili, muj partner nechce aktivně orální sex ale pasivně ho po mě vyžaduje. Když ho prosím že to také mám rád tak mi řekne že se mu z toho dělá špatně. Když mu řeknu že tedy odmítám mu to taky dělat tak se urazí a pohádáme se. Sperma na něj taky nesmím nikdy vystříkat nedejbože na obličej, takže už prakticky provozujeme jenom anální sex s tím že se do mě udělá... Máte někdo podobnou zkušenost? |
|
|
|
|
|
po červen 27, 2011 5:39 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Trápení při sexu |
|
|
Honza napsal: | Jo - sex je super, ale jen když se líbí oběma.
Když je problém, tak se musí řešit co nejdřív.
(myslím, že tohle téma se tu už někde řešilo). |
U nás to funguje tak, že nejimtimnější věci se nám dobře říkají v obejmutí. A to v posteli. Někdy i po milování.
Tenhle dotaz je už starší, zajímá mě jak to vlastně dopadlo? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
po leden 18, 2010 10:55 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
Jo - sex je super, ale jen když se líbí oběma.
Když je problém, tak se musí řešit co nejdřív.
(myslím, že tohle téma se tu už někde řešilo). |
|
|
|
|
|
po leden 18, 2010 8:53 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++
|
|
|
Taky davam hlas za komunikaci. Hodne mi to pripomina moji vlastni zkusenost - tak dlouho jsme se trapili v sexu a nebavili se o tom, az jsme se kvuli sexu rozesli, protoze ja podvadet neumim
Z dnesniho pohledu si myslim, ze kdybychom to od zacatku resili a nedelali z toho tabu, tak jsme mozna doted spolu a spokojeni. Chybama se clovek uci... |
|
|
|
|
|
po leden 18, 2010 12:32 am |
|
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
Založen: 22.9.2007 Příspěvky: 211 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
chce to mluvit - jinak to nejde. A i když se ti to zdá třeba trapné, tak i o sexu |
|
|
|
|
|
ne leden 17, 2010 11:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
Založen: 24.4.2009 Příspěvky: 221 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Rozhodně si s ním o tom promluv. Chápu, že pro někoho může být trochu nepříjemné mluvit o sexu, o tom, co člověk v sexu chce a očekává, co se mu nelíbí a podobně. Rozhodně ale není dobré to v sobě dusit a mlčet, když jsi očividně ne(u)spokojený. _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
Někdo je vidí tak, jak nejsou, a ptá se: "Proč ne?". |
|
|
|
|
|
ne leden 17, 2010 7:44 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Majko uživatel+
|
|
|
presne ako vravel rainbow...ak mu to nepoviesm tak vas vztah znicis...
...dolezitym prvkom vo vztahu je komunikacia medzi partnermi...ak sa ti nieco nepaci, treba to otvorene a samozrejme zaroven taktne povedat...rovnako to plati aj pri tych veciach, ktore sa ti pacia...partner sa o tom vo vacsine nema ako dozvediet co ti vadi a co ti nevadi, pokial sa sam neozves...
...treba sa s nim hlavne porozpravat...a cim skor, tym lepsie...
...das nam vediet ako si dopadol? |
|
|
|
|
|
ne leden 17, 2010 7:16 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Rainbow uživatel
|
|
|
Ak mu to nepovies, tak to nezisti. Podvodom vztah akurat znicis. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|