|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
čt listopad 12, 2009 3:26 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
Předmět: Re: Technická |
|
|
By mi bejval stačil pisoár, pani _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
čt listopad 12, 2009 2:36 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Technická |
|
|
Nejaktuálnější část vlákna přestěhována do Evropská unie v Komunita mix.
(Jsou to obsáhlé příspěvky týkající se spíše EU než problému Jáji a registrovaného parterství.) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
|
út listopad 10, 2009 8:01 pm |
|
Autor |
Zpráva |
JajaNovakov uživatel
|
Předmět: |
|
|
Když už jste tu tak hezky založili oddělený topic, chtěl bych vás poprosit, nebo spíš nabídnout, jestli byste chtěli pomoc svým podpisem v polské petici... ptal jsem se jejich vedení a je možné hlasovat i ze zahraničí a myslím, že jim to určitě pomůže. Sbírají od září a mají pouze něco přes 10 000 hlasů...
Tak neváhejte a hlasujte na http://www.wszyscynatak.pl/formularz ...
vyplníte jméno, město a potom vám na majl přijde aktivační link. Moc budu vděčnej a doufám, že to aspoň v něčem Polsku pomůže. |
|
|
|
|
|
po listopad 09, 2009 10:58 pm |
|
Autor |
Zpráva |
JajaNovakov uživatel
|
|
|
No... tak se to sehrálo, že jsem se rozhodl pro odchod do Polska... i když teda je to poslední země, kam jsem ještě před 2 rokama chtěl jít... ale co už... Zbývá mi doufat, že se to tam změní. Jinak RP bychom mohli uzavřít, ale byl by to čiště symbolický počin. |
|
|
|
|
|
po listopad 09, 2009 10:01 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
To je další selhání evropský unie. Kdyby ty starý panny kancelářský namísto vlastních problémů (křivý okurky a mrkve v supermarketech) řešily něco, co bude prospěšný lidem, mohlo by to být o něčem jiném. |
|
|
|
|
|
po listopad 09, 2009 9:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
No, že kde nejsou práva vůbec uznaný, tam neplatí, je jasný.
Spíš by s tim byl paperwork navíc, a nota bene - kam to "registrovaný" jeho příteli zapíšou? Do občanky PLR asi těžko _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
po listopad 09, 2009 9:02 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
problém je asi spíš v tom, že Poláci asi nejsou povinni respektovat práva, která pro registrované partnery platí v ČR... pokud to dobře chápu, nemají k registrovaným partnerům zákonné závazky, jako je u nás např. informování o zdravotním stavu |
|
|
|
|
|
po listopad 09, 2009 8:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pemel šaman
Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
JajaNovakov napsal: | Jasnačka Nenechám si ho nikam utýct (žert) Ale i tak je tu jen malá pravděpodobnost, že do něčeho takovýho dojde... bohužel... i když bychom oba chtěli. On je Polák, takže tam na reg. part. můžeme ještě na dlouhou dobu zapomenout. |
A proč byste případně nemohli uzavřít registrované partnerství ČR? To, že je přítel Polák, není z hlediska zákona žádná překážka. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
|
po listopad 09, 2009 7:37 pm |
|
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
Založen: 24.4.2009 Příspěvky: 221 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
JajaNovakov: Tak to gratuluju. Je pravda, že už to dneska není tak těžké, ale kus odvahy to pořád chce. Ale člověku je hned líp Tak ať se vám s přítelem daří _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
Někdo je vidí tak, jak nejsou, a ptá se: "Proč ne?". |
|
|
|
|
|
po listopad 09, 2009 6:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
JajaNovakov uživatel
|
|
|
Jasnačka Nenechám si ho nikam utýct (žert) Ale i tak je tu jen malá pravděpodobnost, že do něčeho takovýho dojde... bohužel... i když bychom oba chtěli. On je Polák, takže tam na reg. part. můžeme ještě na dlouhou dobu zapomenout. |
|
|
|
|
|
po listopad 09, 2009 6:38 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++
|
|
|
Dokonce hned erpéčko
Má to nějaký opravdový význam? _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
|
po listopad 09, 2009 6:35 pm |
|
Autor |
Zpráva |
JajaNovakov uživatel
|
|
|
Ahoj, já jsem sem psal před několika měsíci, když jsem své mamce oznámil to, že nemám holku nýbrž kluka. Tak se to vyvedlo abych tak řekl skvěle. Sice to ze začátku vyhlíželo vážně špatně, mamka dokonce šla jednou - dvakrát k psychiatrovi, ale už je to OK. Celé prázdniny jsem se s ní neviděl, jelikož jsem byl s přítelem v zahraničí, ale hodně často jsme si psali emaily apod. Tenkrát jsem si vzal do hlavy, že prostě přítel musí přijet až k nám domů a musí ho mamka poznat. Teď je to tři týdny co tu byl... s mamkou si moc porozuměli i přesto, že oba nemluví stejným jazykem Tancovali spolu, opili se a nakonec dostal přítel i od mamky pusu Představil jsem ho i svým nejbližším kamarádům a jejich rodičům. Všichni byli moc super a jsem moc rád, že to takhle dopadlo Takže... nebojte se... i když to VŮBEC není lehké, tak to za to stojí. Už jen za ten duševní klid.
Takže teď už budu jen čekat, až dokončím školu a pak ho poprosím o reg. partnerství |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|