|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
pá červen 11, 2010 7:53 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++
Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
Předmět: |
|
|
nazdar mam jednu děsně špatnou vlastnost ohledně sháňky ale dobrou co se týče uspokojení,jaksi sem na žensky věci a tak si různým způsobem obstarávám ženské oblečení,je fakt že je to hoodne drahy a využití není moc dlouhé ale když nemám něco takového tak ze sebe dělam debila chovam se tak vypadam tak a furt sem nervozni,něco jako absťák akorát že nekouřim a nepiju,pls napište pokud máte stejný problém,abych na to nebyl sám _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
|
so říjen 31, 2009 11:03 am |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
vždycky když někoho vidim v latexu (pravda, nestává se to často) zmocňuje se mě fyzickej pocit, jako bych byl zabalenej v igelitu a trpim za něj fakt nechápu jak to někdo může nosit
ale třeba surfaři v neoprénech vypadaj bezva _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
pá říjen 30, 2009 12:12 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sexy_321_kocour tester
|
Předmět: Hmmmm |
|
|
Nevím, jak vy, ale kluk v latexu nebo kůži je pro mě nejvíc sexy...
Jelikož jsem na žádného zatím pořádně nenarazil, tak koukám aspoň na DVD z - odkaz odstraněn , kde jsem si tedy vybral.
Editace Waky - 31.10.2009 - podle pravidel fóra je v diskusi zakázána komerční reklama - viz zde |
|
|
|
|
|
so červenec 26, 2008 12:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
janik uživatel
|
|
|
|
|
|
pá duben 28, 2006 10:22 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
|
|
PXGCZ napsal: | Mě se líbí, když můj klučík po příjemně strávené noci vykonává ranní hygienu (zoubky, holení, sprcha...) nahý (no, u té sprchy to ani jinak nejde) a když pak nahý pobíhá po bytě a hledá věci nebo se mnou nahý posnídá. Je to něco jiného, než když si ho večer svlíknu. Večer je to čistě sexuální, ráno je to takové intimnější a přátelštější. | Je to zase jiny druh intimity.. Ne sdilene, jeho vlastni a i ta je pritazliva _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
po duben 24, 2006 12:41 am |
|
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++
|
|
|
Nic se neděje, rád vysvětlím. I když s tou posedlostí zuby si už připadám jako ten soudce ze seriálu Ally McBeal. |
|
|
|
|
|
ne duben 23, 2006 11:59 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Rarach uživatel
|
|
|
Tvůj životní styl nijak nesoudím, nemělo to tak vyznít. Proto jsem psal, že ta otázka byla humorná. A díky, žes ukojil mou zvědavost. |
|
|
|
|
|
ne duben 23, 2006 10:54 pm |
|
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++
|
|
|
No, když už se u mě vyspí, tak jim snad ten kartáček na zuby a holítko dám, ne? Stejně jako je nakrmím, to považuji za samozřejmost. To, že preferuji "jednonoční" známosti, přece ještě neznamená, že jsem grázl, který kluka ráno vykopne z bytu.
Ale asi tě nejvíce zarazily ty kartáčky, takže ano, mám doma zásobu levných kartáčků (z Polska?), které klidně obětuju. Já jsem totiž (nevím, zda to je fetiš) vysazený taky na zuby. Miluju kluky, co mají krásné zuby, takže je pro mě samozřejmé, že jim chci u sebe poskytnout prostor pro dentální hygienu. Ale musím taky přiznat, že asi polovina na mě hledí jako na úchyla, když jim do koupelny vedle ručníku položím i kartáček a holítko. |
|
|
|
|
|
ne duben 23, 2006 10:09 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Rarach uživatel
|
|
|
PXGCZ napsal: | Mě se líbí, když můj klučík po příjemně strávené noci vykonává ranní hygienu (zoubky, holení, sprcha...) nahý (no, u té sprchy to ani jinak nejde) a když pak nahý pobíhá po bytě a hledá věci nebo se mnou nahý posnídá. Je to něco jiného, než když si ho večer svlíknu. Večer je to čistě sexuální, ráno je to takové intimnější a přátelštější. |
Můžu se zeptat? Někde jinde jsi psal, že to jsou u tebe záležitosti na jednu noc, oni si s sebou nosí kartáček a holicí strojek? Nebo máš doma zásobu nových kartáčků a žiletek na jedno použití?
Je to spíš humorná otázka, tak ji tak prosím ber, jenom mě to zaujalo, nemám zkušenosti s one-night-stands, tak se ptám. |
|
|
|
|
|
ne duben 23, 2006 9:38 pm |
|
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++
|
|
|
Mě se líbí, když můj klučík po příjemně strávené noci vykonává ranní hygienu (zoubky, holení, sprcha...) nahý (no, u té sprchy to ani jinak nejde) a když pak nahý pobíhá po bytě a hledá věci nebo se mnou nahý posnídá. Je to něco jiného, než když si ho večer svlíknu. Večer je to čistě sexuální, ráno je to takové intimnější a přátelštější. |
|
|
|
|
|
so duben 22, 2006 10:36 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+
|
|
|
Neviem, či som to tu už niekde nespomínal, ale kerka na pekne vytvarovanom lýtku a aj strnisko na tvári môže byť (inde na tele ale radšej nie!). |
|
|
|
|
|
so duben 22, 2006 9:35 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bodyia admin
|
Předmět: btw |
|
|
btw fetiš jsem určitě měl, když jsem nosil fixní rovnátka (týden jsem bez nich:-)) - to jsem si prohlížel všechny kluky, kteří je taky měli a děsně moc jsem se chtěl s někým takovým líbat. Jednou to vyšlo a zážitek rozhodně zajímavý |
|
|
|
|
|
so duben 22, 2006 9:30 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bodyia admin
|
|
|
Hmm, hladká pleť, jemná na dotek, nos maličko nahoru nebo naopak vyzývavý jako orel, k tomu uhrančivé tmavé oči a neformální oblečení... Což sice asi není fetiš, spíš taková představa a reminiscence nějakých vzpomínek:-) |
|
|
|
|
|
so duben 22, 2006 1:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Dable |
|
|
zdenda napsal: | Přesně, takové lehké, bodající strniště |
Ty dable..Ty vis co je sexi _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
so duben 22, 2006 12:43 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
|
|
Přesně, takové lehké, bodající strniště _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
|
so duben 22, 2006 12:39 am |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
|
|
spodni pradlo:-)to muzu _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
pá duben 21, 2006 2:23 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Source uživatel
|
|
|
No já bradky nemusím, ale včera sem viděl s tramvaje jednoho kluka krásně opáleného, v růžové košíli, měl středně dlouhé vlnité černé vlasy a k tomu krásnou černou bradku . V tomto případě bych možná udělal vyjímku . |
|
|
|
|
|
út duben 18, 2006 11:45 am |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: ... |
|
|
llukynek napsal: | the.cracker napsal: | llukynek napsal: | the.cracker napsal: | Mne se libi strasne bradky, nebo obecne proste vousy. Knirek ani ne, ale proste fousyyy Aaaaa, vzdycky kdyz vidim nejakeho pekneho kluka s bradkou, tak si nemuzu pomoct |
Zrovna dneska jsem to oholil... |
Škoda, no... |
|
Radejij emne nekolikadenni strnicte..pekne simra _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
po duben 17, 2006 8:15 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Ááááááá, kolega taky rád bradky Škoda, že zrovna já mám kulatej ksicht a brada je jediný místo, kde mi to skoro neroste:-( |
|
|
|
|
|
po duben 17, 2006 6:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
llukynek guru
Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
|
|
the.cracker napsal: | llukynek napsal: | the.cracker napsal: | Mne se libi strasne bradky, nebo obecne proste vousy. Knirek ani ne, ale proste fousyyy Aaaaa, vzdycky kdyz vidim nejakeho pekneho kluka s bradkou, tak si nemuzu pomoct |
Škoda, no... |
_________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
|
po duben 17, 2006 6:00 pm |
|
Autor |
Zpráva |
the.cracker uživatel+
|
|
|
llukynek napsal: | the.cracker napsal: | Mne se libi strasne bradky, nebo obecne proste vousy. Knirek ani ne, ale proste fousyyy Aaaaa, vzdycky kdyz vidim nejakeho pekneho kluka s bradkou, tak si nemuzu pomoct |
Škoda, no... |
|
|
|
|
|
po duben 17, 2006 5:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
llukynek guru
Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
|
|
the.cracker napsal: | Mne se libi strasne bradky, nebo obecne proste vousy. Knirek ani ne, ale proste fousyyy Aaaaa, vzdycky kdyz vidim nejakeho pekneho kluka s bradkou, tak si nemuzu pomoct |
Zrovna dneska jsem to oholil... _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
|
po duben 17, 2006 12:09 pm |
|
Autor |
Zpráva |
the.cracker uživatel+
|
|
|
Mne se libi strasne bradky, nebo obecne proste vousy. Knirek ani ne, ale proste fousyyy Aaaaa, vzdycky kdyz vidim nejakeho pekneho kluka s bradkou, tak si nemuzu pomoct |
|
|
|
|
|
út březen 14, 2006 7:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Brejle |
|
|
Adam napsal: | Libore, co že tě ty brýle tak najednou napadly? |
Najednou to nebylo. Mam pro ne slabost uz davno.S kamaradkou s zastavujeme u optiky a ocumuje fotky s obrilenyma klukama Ty Tve ti strasne moc slusi. Toho sundavani jsem si vsiml u Tebe to je fakt. Pusobil jsi pak tak nejak bezbrane. No, dobre Nooo _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
út březen 14, 2006 4:36 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Libore, co že tě ty brýle tak najednou napadly? |
|
|
|
|
|
po březen 13, 2006 3:24 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Azarael uživatel+
|
|
|
Nejsem moc úchylnej na to co někdo dělá (když to dělá hezkej kluk tak vypadá sexi i když jen sedí ) ale jsem docela ujetej na některý proporce. třeba když má kluk sportoní zadek, tak mám mozek jak zbyječku a nemůžu vůbec myslet. Nebo hezký malý ouška to je taky moc sexi . A nejlepší je když se takovej kluk třeba sprchuje zády k vám a dělá, že tak není schválně a jen tak přez rameno se občas nenápadně koukne jestli se na něj někdo dívá . Nebo když spí, má pod hlavou nadrchlanej polštář a ja napůl vodkopanej, peřina ho přikrývá jen přez boky a jednu nohu. v pokoji je šero jediné světlo je namodralý odraz od lampy z ulice . No prostě pohádka |
|
|
|
|
|
ne březen 12, 2006 8:06 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Bryle |
|
|
Brejle mnammmmm z toho u kluka silim..A kdyz si kluk prede mnou sunda sve brile. Tak me to prijde jako uzasny akt duvery..Je to sladke _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
so březen 04, 2006 2:25 am |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
Předmět: Re: To Stonerock |
|
|
Adam napsal: | Ty seš můj člověk |
Fakt? |
|
|
|
|
|
pá březen 03, 2006 6:55 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
Předmět: To Stonerock |
|
|
Ty seš můj člověk |
|
|
|
|
|
pá březen 03, 2006 3:22 am |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
Adam napsal: | a když hraje na nějaký nástroj |
Jo, tak to taky můžu... A nebo když umí kluk zpívat... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|