|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Co pro Vás znamenají holky? |
Holky? Vůbec nic pro mne neznamenají |
|
6% |
[ 3 ] |
No, když už sme u oho, nějaké známé mám, ale to je tak všechno |
|
6% |
[ 3 ] |
Holky sou fajn, rozumím si s nimi, ale nějak se na ně nevážu víc, proč |
|
32% |
[ 16 ] |
S holkama jsem rád, mám fajn přítelkyně, jsou pro mne důležité |
|
55% |
[ 27 ] |
|
Celkem hlasů : 49 |
|
pá září 18, 2009 4:11 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
Předmět: |
|
|
Mikee napsal: | I když jak kdy, že - někdy se dokážu bavit i s tím, od koho bych nikdy nečekal, že se se mnou bude bavit - a většinou to záleží na tom, jakou má dotyčný náladu - jestli má náladu na to bavit se s někým jako jsem já (kdybyste mě znali, pochopíte ) |
Snad to nebude tak zlý _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
út září 01, 2009 9:56 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Mikee uživatel
|
|
|
OK, je pravda, že do tohoto nespadá můj neljepší kámoš (HT - myslím ), se kterým se dá bavit prakticky o čemkoliv... Zbytek - no, myslím, že jsem to popsal níže... I když jak kdy, že - někdy se dokážu bavit i s tím, od koho bych nikdy nečekal, že se se mnou bude bavit - a většinou to záleží na tom, jakou má dotyčný náladu - jestli má náladu na to bavit se s někým jako jsem já (kdybyste mě znali, pochopíte ) _________________ It's perfectly fine to be a happy individual!
...nenapravitelný optimista |
|
|
|
|
|
út září 01, 2009 9:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
To sme se dostali trošku vedle
Každej se baví o tom, co ho v poslední době zaujalo... Ať už je to vykopávka Deinosuchus dux, nebo včerejší akce s kámošema/kama, příp. obojim. Nebo nejnovější objev.
Nezáleží na tom, esli je to kluk nebo holka. s kym se bavíš.... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
út září 01, 2009 8:57 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++
|
|
|
Však já si dělal jen srandu vcelku mi je jedno, jestli někdo pije nebo ne... _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
|
út září 01, 2009 8:47 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Rainbow uživatel
|
|
|
Tiez som nikdy nepil - a vobec mi to nechyba. S chalanmi sa da bavit aj o inych veciach ako je chlast, len si treba vybrat tych spravnych. Opacne pohlavie mi cely cas nejako vobec nechybalo. |
|
|
|
|
|
út září 01, 2009 8:45 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Souhlas s Martinem. Právěže s gayema si často rozumím úplně (paradoxně) nejméně. A většinou s lidmi tyto stránky života až tak neprobírám...pravda, sem tam se něco prohodí, ale ne že by to tvořilo gro naší konverzace
ad poznámka pro Mikee To je právě ono, co znám naprostou většinu kluků (bez ohledu na orientaci), tak je nechápu v těhle obrysech. A v tom asi bude to nedorozumění
A k tomu opití...jak bych se o tom neměl bavit když to co chvíli zažívám _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
út září 01, 2009 8:28 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Litomyšlák napsal: | Jednoduše řečeno, čekal bych spíš to, že to je tím, že si s holkama prostě víc rozumí, což já třeba taky...důvod je jednoduchý...gay a holka jedou téměř potom samém |
Myslíš že je to opravdu tím co jsi napsal? To by si ale rozuměli jen v jedné stránce života (nevím jak to lépe opsat) a to je zatraceně málo na porozumění si. Já ani nemůžu říct že bych si rozuměl lépe s jedním či druhým pohlavím. Spíš je to dost různé kus od kusu (to je strašný výraz) podle nátury toho kterého člověka. |
Souhlas se sergejem. Ono totiž tohle je stejně málo na porozumění si, jako mezi různejma gayema.... Nebo jako mezi jakejmakoliv různejma lidma
K Mikee - jenže o tom se nemusíš bavit ani s klukama, pokud je nechápeš v těhle obrysech... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
út září 01, 2009 8:17 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++
|
|
|
Mikee napsal: | možná mě někteří budete považovat za šílence, ale ještě jsem nikdy nepil |
Šílenče _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
|
út září 01, 2009 8:13 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Mikee uživatel
|
|
|
Důvodů je víc (k upsání ), ale patří mezi ně taky to, že s holkama se vůbec nemusím bavit o tom, kdy, kde a jak se kdo opil (možná mě někteří budete považovat za šílence, ale ještě jsem nikdy nepil), nebo o tom, kterou kdo sbalil, když je mně to vyloženě jedno (o žádnou z nich nestojím víc než jako o dobrou kamarádku, proč asi, že ). Prostě si navzájem víc rozumíme - jak řekl Litomyšlák,
citace: | důvod je jednoduchý...gay a holka jedou téměř potom samém |
A s tím "zaláskováním" - no, možná někde v podvědomí Ale kdo z nás se někdy nezamiloval do heteráka _________________ It's perfectly fine to be a happy individual!
|
|
|
|
|
út září 01, 2009 7:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++
|
|
|
Spíš chceš, abych se upsal, přiznej to _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
|
út září 01, 2009 7:32 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
|
|
|
No mě by ty důvody docela zajímaly...asi sem nějak patologicky zvědavej či co ale je to tak...aspoň abych mohl porovnat a konfrontovat s vlastními zkušenostmi _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
út září 01, 2009 3:36 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++
|
|
|
Pravda, jeden z důvodů. Ale kdybych měl vypisovat všechny, které potřebuji k vzájemnému porozumění... upsal bych se _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
|
út září 01, 2009 3:27 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
|
|
|
Litomyšlák napsal: | Jednoduše řečeno, čekal bych spíš to, že to je tím, že si s holkama prostě víc rozumí, což já třeba taky...důvod je jednoduchý...gay a holka jedou téměř potom samém |
Myslíš že je to opravdu tím co jsi napsal? To by si ale rozuměli jen v jedné stránce života (nevím jak to lépe opsat) a to je zatraceně málo na porozumění si. Já ani nemůžu říct že bych si rozuměl lépe s jedním či druhým pohlavím. Spíš je to dost různé kus od kusu (to je strašný výraz) podle nátury toho kterého člověka. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
út září 01, 2009 10:52 am |
|
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++
|
|
|
Hehe... nevím, jak to s M. je, ale tím, že s klukama gay mluví, se do nich nemusí hned zaláskovat... teda u mě to tak aspoň funguje...já kontroluju svoje zaláskování do hetero
Jednoduše řečeno, čekal bych spíš to, že to je tím, že si s holkama prostě víc rozumí, což já třeba taky...důvod je jednoduchý...gay a holka jedou téměř potom samém _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
|
po srpen 31, 2009 9:21 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
Předmět: To Mikee: |
|
|
Já ti to neberu, ale nemůže to bejt tim, že se s klukama až zas tolik nebavíš, aby ses do nich nezaláskoval? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
po srpen 31, 2009 6:29 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Mikee uživatel
|
Předmět: Holky |
|
|
Já mám odjakživa lepší vztahy s holkama - prostě si s nima víc rozumím. Chápou mě mnohem líp než kluci, a já taky chápu je. Svým dvěma nejlepším kamarádkám hodlám brzo říct, jak to se mnou vlastně je, tak uvidíme, jestli bude , , nebo - doufám, že to první Mezi klukama mám taky pár dobrých kamarádů, ale holky jsou holky _________________ It's perfectly fine to be a happy individual!
|
|
|
|
|
po leden 14, 2008 7:28 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Princ_Stefanek uživatel
Založen: 14.1.2008 Příspěvky: 37 Bydliště: Roudnice nad Labem
|
Předmět: Kamarádky |
|
|
Holky jsou asi jediné, kdo se se mnou ve škole baví a bere na mě ohled... Hodně mi tak pomáhají, protože nedokážu být moc sám a teď ještě v nové škole.. Také moje jeidná nejlepší kamarádka byla holka (jak jinak, když kamarádka), ale sexuálně mě odpuzují a i přítomnost většiny žen v mém okolí mě znervózňuje. Pokud si nějakou ucházejíc holku nepustím k tělu, nesnáším je... _________________ Jsem člověk, který by moc rád našel přátelství. Lásku už jsem poznal a mám jí stále, ale přátelstív mi dala jen jedna osoba, se kterou už nemám moc kontaktů... Ukáže mi někdo, jak krásné může být přátelsví?? |
|
|
|
|
|
út prosinec 18, 2007 4:06 pm |
|
Autor |
Zpráva |
IsmaelSatro uživatel
|
Předmět: Zmatený Ismael |
|
|
Waky to ne-e, já jen vůbec netušil kdo nebo dokonce co by to mohlo být a nedošlo mi, že je tím zrovna myšlena ženská osůbka
Šokovat mě ale můžeš později a třeba se nakonec ten smajlík bude hodit _________________ Spíše než třeba hovězím, lze tučnět tukem iluzí... |
|
|
|
|
|
út prosinec 18, 2007 11:02 am |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Šok z Waky |
|
|
Ismaeli, spatřuješ na mě už předem něco tak zvláštního, že máš z toho šok? (Myslím šokovaný smajlík?) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
|
po prosinec 17, 2007 10:45 pm |
|
Autor |
Zpráva |
IsmaelSatro uživatel
|
|
|
Tomáš: Ehm... Waky? _________________ Spíše než třeba hovězím, lze tučnět tukem iluzí... |
|
|
|
|
|
po prosinec 17, 2007 10:04 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Plus ještě několik dalších, co jim popletli rodný list. Resp. neuvedli v něm princezna namísto muž. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po prosinec 17, 2007 9:58 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru
|
|
|
Tak to jsi na správné adrese, my tady máme Waky:) _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
|
ne prosinec 16, 2007 11:11 pm |
|
Autor |
Zpráva |
IsmaelSatro uživatel
|
|
|
swa: Jsme na tom stejně, taky nemám mezi gayi žádné kámoše (nebo mezi kámoši žádné gaye? ).
Hodně se kamarádim s holkama, víc jim rozumim a ony zas mě, s klukama se tolik nebavim, i když mám dva tři dlouholetý kámoše. Chtěl bych si najít partičku lidí, kde bude taková směska všeho možnýho _________________ Spíše než třeba hovězím, lze tučnět tukem iluzí... |
|
|
|
|
|
čt září 20, 2007 11:42 am |
|
Autor |
Zpráva |
swa uživatel
|
|
|
Asi jo, já chci ale spíše poznat tuhle komunitu. Neříkám, že chci chlapa a to teď hned a ať se okamžitě přihlásí. Nemám ale žádné známé z tohoto prostředí a docela mně to mrzí. Neznám pohled homosexuálů na svět. Pohybuju se mezi bi slečnami a lesbičkami, ale s kluky moc ve styku nejsem. Prostě si hledám nové známé a nevím jak na to. Tuším, že měn za tohle odsud nevyhodíte, ne? _________________ Už si pro vás jdu, už si brousím zoubky... |
|
|
|
|
|
čt září 20, 2007 11:37 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
swa napsal: | Chápete správně. Jsem holka a hledám kluka pro svého bi přítele. Něco nám v tom vztahu přeci jen chybí a to něco je ještě jeden muž. Postě jsou věci, které mu jako ženská dát nemůžu. | Neměla bys ho raději hledat v nějaké seznamce než na diskuzním fóru? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt září 20, 2007 11:35 am |
|
Autor |
Zpráva |
swa uživatel
|
|
|
Chápete správně. Jsem holka a hledám kluka pro svého bi přítele. Něco nám v tom vztahu přeci jen chybí a to něco je ještě jeden muž. Postě jsou věci, které mu jako ženská dát nemůžu. _________________ Už si pro vás jdu, už si brousím zoubky... |
|
|
|
|
|
čt září 20, 2007 10:17 am |
|
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++
|
|
|
pemel napsal: | swa napsal: | Já jsem holka a taky s holkama nemám problém ) nakonec je jedno jestli je to ženská nebo chlap. Můžu se zvědavě zeptat? Kde se dá najít pěkný slušný hošan k tomu mému (hošan, který by měl zájem o něj a ne o mně)? |
Chápu to správně, že jsi holka a hledáš kluka pro svého přítele | nebo syna _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
|
čt září 20, 2007 9:16 am |
|
Autor |
Zpráva |
pemel šaman
Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
swa napsal: | Já jsem holka a taky s holkama nemám problém ) nakonec je jedno jestli je to ženská nebo chlap. Můžu se zvědavě zeptat? Kde se dá najít pěkný slušný hošan k tomu mému (hošan, který by měl zájem o něj a ne o mně)? |
Chápu to správně, že jsi holka a hledáš kluka pro svého přítele _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
|
st září 19, 2007 10:33 pm |
|
Autor |
Zpráva |
swa uživatel
|
|
|
Já jsem holka a taky s holkama nemám problém ) nakonec je jedno jestli je to ženská nebo chlap. Můžu se zvědavě zeptat? Kde se dá najít pěkný slušný hošan k tomu mému (hošan, který by měl zájem o něj a ne o mně)? _________________ Už si pro vás jdu, už si brousím zoubky... |
|
|
|
|
|
st červen 06, 2007 6:27 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
Martin napsal: | Jojo, já vim co znamená á posteriori. Proto řikám, (a)posterioriní je extrakce při zhodnocení informace až v hlavě, ne při jejím zachycení - tehdy je IMHO apriorní. |
Jenže já to vztahoval k předchozí větě toho souvětí - šum se nejdříve nakumuluje a poté je odstraněn
Martin napsal: | U třetí věci - vim jak jsi to myslel, ale to se mi právě nezdá - šum přece informaci poškozuje tím, že může pozměnit její význam. A ad absurdum v rámci termodynamiky může potom bejt šumu tolik, že nezbyde místo na informaci |
Jenže tady jsme měli šum, který je vědomě přidán k informaci a ne takový, který původní informaci nahradí či poškodí. Pokud víme, že při každém dalším předání informace ztratíme např. 1%, sníží přidaný šum pravděpodobnost, že přijdeme o podstatnou část informace, kterou chceme zachovat.
Je to asi jako když nějaký magor na náměstí začne střílet po lidech. Pokud budeš na náměstí sám, máš to jistý. Pokud tam bude zároveň dvě stě dalších lidí, máš slušnou šanci, že z toho vyjdeš bez škrábnutí |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 5 Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5 Další |
|
|
|