|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
čt květen 11, 2006 3:23 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++
Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
Předmět: Re: Nej hračka Tvého dětství |
|
|
Když tak nad tím přemýšlím, vzpomínám si na plechový pásový buldozer který měl řadící páku pro pohon dopředu a dozadu, bylo to tuším na plochou baterii a hezky zdolával všechny nastaražené překážky .
No ale protože jsem se už asi s tou elektřinou narodil, tak si úplně živě vybavuji jakou jsem měl radost když jsem od dědečka dostal k Vánocům stavebnici Elektro-Merkur, postupně se jich pak v budoucnu přikupovalo ještě větší množství.
Jako první jsem si postavil nějaký jeřáb, všechno jsem to zapojil a ono mě to nefungovalo. Tak jsem šel za dědou a ten mě poučil že ty drátky musím odizolovat .
Pamatuju si to úplně živě a bylo mě asi 6let. Něco člověku utkví v paměti dlouhá léta, ale kam jsem před pěti minutami položil šroubovák to si nevzpomenu ani náhodou _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
|
čt květen 11, 2006 11:30 am |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Nej hračka Tvého dětství |
|
|
Když jsem se v jedné diskusi rozepsal o mé oblíbené hračce z dětství napadlo mě zeptat se i Tebe Vždycky když jsem s nějakým klukem chodil tak jsme si vždycy strašně dobře pokecali o hračkách, věčerníčkách a tak
Jaká byla Tvá oblíbená hračka?
u mě mimo autobusu veliký plyšový opčák.. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|