|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so červen 14, 2008 10:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: |
|
|
Julínek je taková větší červená krvinka;)
Hmmm... Teď před nedávnem jsem byl jedním kolegou lákán do jiné firmy - armáda prý mě chce. Já si nejsem jistý jestli já chci armádu. Nicméně na skutečně racionální důvody, proč se do toho nepouštět, jsem příliš nepřicházel. Tahle firma by mi jednoznačně dokázala usnadnit profesní start. |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 8:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
A on si nedá pokoj s těma právníkama, zatracenej Mengelův učeň ...
... kdyby tě to studování nebavilo, tak zrovna hledáme u firmy nový lidi
A Julínka jsi teda podcenil, pokud si pamatuju, tak červená krvinka "žije" asi 4 měsíce. |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 8:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Prosim tě, životnost ministra zdravotnictví je mnohdy kratší než životnost červené krvinky. Ve vesmíru existuje jenom jediná jistota - až vylezu ze školy Julínek už nebude ministrem. Zato právníků jdoucích mi po krku budou všude hromady.
Ale máš pravdu konec fňukání. Sám jsem si to vybral, tak odcházím studovat. |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 8:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Chtěl si bejt doktor? Chtěl ! Tak hezky studuj a nefňukej, až budeš vystudovanej budeš mít plný kapsy julínkovnýho  |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 8:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Cti mám dost, radši bych hotovost. |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 8:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
pepcza: bez výtahu a garáž 80 metrů daleko - to je dobrý tak pro nějaký socky  |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 8:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
Předmět: Začátek léta |
|
|
Oficiálně prohlašuji toto léto za zahájené, protože už třetí den v řadě se na nádražích v ČR rojí jeptišky  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Honza: jsem línej chodit do schodů, takže ti tohle klidně přenechám  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 4:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright napsal: | Honza napsal: | chudoba cti netratí.  | Ale ani nepřidá. | rejpale !  |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 3:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza napsal: | chudoba cti netratí.  | Ale ani nepřidá. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 10:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
pepcza: To je dobrej nápad, s tou půdní vestavbou, taky bych potřeboval nějaký menší byt, když zajedu občas do Prahy - kdybys někde potkal ty vestavby dvě, tak dej vědět.
Nikom: že by si budoucí doktor neporadil s takovou banalitou jako veš ? Stačí se polejt lihem a posypat pískem. A psali myslim v Malém Bobšovi, že chudoba cti netratí.  |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 12:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza: Mě do toho netahej!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červen 10, 2008 8:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
bright: jo a pak se tě nezbavím, že? ?P
Nikom: neboj, taky jsem tak začínal teda až na to léčení _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út červen 10, 2008 10:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Není nad to, když Vám někdo takhle zvedne náladu. Poznamenávám, že bydlím na zavšivený koleji, jsem chudý, uprostřed zkouškového a zbývají mi ještě 2 roky do ukončení studia, po jehož absolvování bych měl občas i někdy někoho z něčeho vyléčit, což mi v současné době přijde jako naprostá utopie. |
|
|
|
|
 |
út červen 10, 2008 8:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza: Nezapomeň v tom bytě na promítací, zvukově izolovaný sál.  _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne út červen 10, 2008 11:36 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út červen 10, 2008 6:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Honza: jj, však já se pro to rozhoupával bezmála třičtvrtě roku
Nick Guest: to bylo v plánu, ale nakonec je dohoda taková, že je to zatím std. výpověď a až na začátku července se uvidí, jestli z toho bude dohoda.
Ad dojíždění do Pardubic: no já nevím, když teď budu mít takový hříšný peníze, uvažuju o nejaké menším bytě...myslím že tak 150m2 půdní vestavby někde na Malé Straně by my mohlo stačit  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út červen 10, 2008 12:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
pepcza: tipnul bych - nejsa právník - na "ukončení pracovního poměru dohodou".
A to už nebudeš jezdit v noci do Pardubek  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
út červen 10, 2008 12:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
pepcza: no - já se vyznám spíš v trestní agendě, ale tuším že jsi dal výpověď "bez či z jiného" důvodu
Loni touhle dobou jsem udělal totéž a s odstupem času musím říct: "Že já blbec to neudělal dřív". |
|
|
|
|
 |
út červen 10, 2008 12:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Vodafone: Neodejitý, tenhle paragraf se může používat oboustranně (ale s tím, že v případě podání zaměstnancem to zaměstnavatel nemusí přijmout)
více info (a hlavně ověřeného) dodá místní právnická elita
Bohužel zatím je to v mém případě "nezávazně", až v červenci se uvidí, jestli mě pustí dřív, nebo, jestli si "odkroutím" celé 2 měsíce  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po červen 09, 2008 11:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: to pepcza |
|
|
Vítej v klubu odejitých
(doufám, že jsem si číslo zákona doplnil správně) _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po červen 09, 2008 9:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Tak jsem dnes v práci předal, a jednu kopii pro sebe uschoval, jistý dokument podle jistého odstavce 3, jistého § 50 jistého zákoníku a cítím se skvěle.
Navíc jsem si tím víceméně posichroval dva týdny dovolené na konci srpna  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po červen 09, 2008 5:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
|
|
 |
út duben 29, 2008 2:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Z mých Pamětí :-) |
|
|
P3 napsal: | ...nejaky pan Pokorny s docela zajimavymi modely spodniho pradla... |
To jsem vám takhle jednou v klubu U Richarda v Brně potkal takového vyplašeného kluka ze Zlína, který se teprve rozkoukával po světě a ani pořádně nevěděl, co od něj chce, zmateně a půvabně tápal, ale bylo v něm už tenkrát - kromě sympatické dychtivosti a přirozené vlídnosti - cosi neokázale cílevědomého... Mám radost z těchle podnikavých lidí, kteří poznali, v čem jsou dobří, a dokázali za tím jít a kterým se v zakladatelském období americké prosperity začalo říkat selfmademan...
Jo, a dlužíš mi, Milane, nějaké tantiémy za reklamu...  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
út duben 29, 2008 8:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Jon Davis a knihy |
|
|
Jaká kniha? Je to "Hezký víkend", nebo napsal nějakou novou?
......
"Hezký víkend" znám a skutečně nemá chybu. Místy nedokonalá Američanova čeština vytváří také kouzlo nechtěného. Ilustrace se moc povedly a jsou báječné. Znám tu knihu velmi dobře, zvlášť miluju kapitoly o houbách a o cizinecké policii (tu ale ocení jen ten, kdo na cizinecké policii někdy byl, protože něco tak patafyzického si bez zkušenosti představit nelze). Když si vzpomenu, tak z ní něco zítra opíšu.
....
Když byla ještě v redakčních úpravách, předčítala jsem z ní asi dvakrát U Střelce. Za odměnu jsem dostala od Jona výtisk s věnováním. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po duben 28, 2008 6:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
P3 uživatel
|
|
|
... jinak vystava je zajimava, na vernisazi nas asi nejvice zaujal Jon Davis se svou knihou o Cesich (bude mit autogramiadu 13.5. tamtez) a nejaky pan Pokorny s docela zajimavymi modely spodniho pradla (http://www.studiopokorny.com/panske-odevy.htm)... zdarec z Brna |
|
|
|
|
 |
po duben 28, 2008 5:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: z tisku |
|
|
pemel napsal: | A jak by to podle tebe měli napsat Je to výstava s gay tématikou a vystavují tam gayové.Když v novinách vyjde článek "Pražené mají nejvyšší platy v ČR", tak se tě to taky nebude týkat, i když jsi Pražan, protože ještě nechodíš do práce  |
No něco na tom přecejen bude...je to implikace, takže to znamená, že všichni co na této výstavě vystavují jsou gayové, a nikoliv ekvivalence, kdy by zároveň znamenalo, že každý kdo je gay, musí nutně na této výstavě vystavovat...ale stejně to tak zní  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po duben 28, 2008 5:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Maku napsal: | Další hovadina... Gayové vystavují pod Petrovem své umění.... já nic nevystavuju  | A jak by to podle tebe měli napsat Je to výstava s gay tématikou a vystavují tam gayové.
Když v novinách vyjde článek "Pražené mají nejvyšší platy v ČR", tak se tě to taky nebude týkat, i když jsi Pražan, protože ještě nechodíš do práce  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne duben 27, 2008 7:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Maku napsal: | Další hovadina... Gayové vystavují pod Petrovem své umění.... já nic nevystavuju  | Tak to koukej něco načmárat a mazej to tam rychle vystavit. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
ne duben 27, 2008 6:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Maku napsal: |
Další hovadina... Gayové vystavují pod Petrovem své umění.... já nic nevystavuju  |
Vystavuješ!!! A ani o tom nevíš!!! Napsali to v novinách a ještě v tak seriózních jako je svazácká německá Mladá Fronta, takže to musí být pravda!!! _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne duben 27, 2008 6:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Další hovadina... Gayové vystavují pod Petrovem své umění.... já nic nevystavuju  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|