|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
čt květen 22, 2008 7:14 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | Bart napsal: | u mě to rozhodně nebyla "POHODLNOST" nesdělit, že jsem gay rodičům či lidem z okolí, ale STRACH, obava z nepochopení, ze zavržení, ze scén a výčitek, z posměchu... |
Jinými slovy pohodlnost čelit shora uvedenému. |
Setkal ses s tím, že by tě někdo prakticky i bezdůvodně fysicky napadl? Asi ne, jinak bys toto nepsal. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 6:15 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
Předmět: Re: ... |
|
|
llukynek napsal: | House M.D. napsal: | No vztah by se možná podařilo obnovit... ale nevim, jestli na to budu mit sílu |
Když něco opravdu chceme, tak k tomu sílu najdeme, ale hodně záleží i na povaze. Je to na Tobě. |
No to je fakt... ale já nevim jestli chci... teda aspoň zatím |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 6:09 pm |
|
Autor |
Zpráva |
llukynek guru
Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
|
|
House M.D. napsal: | No vztah by se možná podařilo obnovit... ale nevim, jestli na to budu mit sílu |
Když něco opravdu chceme, tak k tomu sílu najdeme, ale hodně záleží i na povaze. Je to na Tobě. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 6:04 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
llukynek napsal: | House M.D. napsal: | ... rozchod pořád tak nějak bolí... |
To potkalo nebo potká každého. Někdo se s tím smíří a vybuduje později vztah s někým jiným, někdo se s tím nesmíří a možná se mu podaří vztah obnovit. Těžko říct, co je lepší. Asi vše záleží na momentální situaci. |
No vztah by se možná podařilo obnovit... ale nevim, jestli na to budu mit sílu |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 6:03 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
bright napsal: | Heh, my tu vymejšlíme moudra, aby neměl pocit, že je na světě sám, a aby se nebál, a on si zatím randí s klukama. To je dneska mládež. |
Ehm... ale za to já nemůžu... |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 6:03 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++
|
|
|
bright napsal: | Bart napsal: | u mě to rozhodně nebyla "POHODLNOST" nesdělit, že jsem gay rodičům či lidem z okolí, ale STRACH, obava z nepochopení, ze zavržení, ze scén a výčitek, z posměchu... |
Jinými slovy pohodlnost čelit shora uvedenému. |
Pořád si myslím, že slovo "pohodlnost" není pro tento případ zrovna výstižné. |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:54 pm |
|
Autor |
Zpráva |
llukynek guru
|
|
|
House M.D. napsal: | ... rozchod pořád tak nějak bolí... |
To potkalo nebo potká každého. Někdo se s tím smíří a vybuduje později vztah s někým jiným, někdo se s tím nesmíří a možná se mu podaří vztah obnovit. Těžko říct, co je lepší. Asi vše záleží na momentální situaci. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:54 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Heh, my tu vymejšlíme moudra, aby neměl pocit, že je na světě sám, a aby se nebál, a on si zatím randí s klukama. To je dneska mládež. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:49 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
llukynek napsal: | House M.D. napsal: | omg... no to já vim, že vztah není jen o sexu... jeden takovej menší vztah už byl... bylo to fajn... ale už neni |
Tak jsi to měl říct, když jsem se ptal. |
No to by toho bylo ale moc a nechtěl bych to nějak rozvádět... rozchod pořád tak nějak bolí... |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:48 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Bart napsal: | u mě to rozhodně nebyla "POHODLNOST" nesdělit, že jsem gay rodičům či lidem z okolí, ale STRACH, obava z nepochopení, ze zavržení, ze scén a výčitek, z posměchu... |
Jinými slovy pohodlnost čelit shora uvedenému. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:45 pm |
|
Autor |
Zpráva |
llukynek guru
|
|
|
House M.D. napsal: | omg... no to já vim, že vztah není jen o sexu... jeden takovej menší vztah už byl... bylo to fajn... ale už neni |
Tak jsi to měl říct, když jsem se ptal. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
llukynek napsal: | House M.D. napsal: | No, tak tohle je opravdu trochu moc... Ale možná, že nastane taková doba, že i mě budou napadat podobné představy |
To byla jen legrace, i když nebylo by to špatný Měl jsi sám napsat, co si pod tím představuješ. Ono totiž "to ostatní" není jenom sex, protože vztah není jenom o sexu, ale také o spoustě dalších věcí a některé z nich jsou možná i důležitější. |
omg... no to já vim, že vztah není jen o sexu... jeden takovej menší vztah už byl... bylo to fajn... ale už neni |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:33 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
Bart napsal: | House M.D. napsal: | Bart napsal: | Pohodlnost u synáčka??? Můžu soudit jen podle vlastní zkušenosti, ale u mě to rozhodně nebyla "POHODLNOST" nesdělit, že jsem gay rodičům či lidem z okolí, ale STRACH, obava z nepochopení, ze zavržení, ze scén a výčitek, z posměchu... |
Mam pocit, jako bych to psal sám... |
Hochu, tím jsme se museli prokousat všichni. Hodně záleží na tom, jací jsou Tvoji rodiče, jaký máte vztah. Nějak dobu se to dá dusit a předstírat, že jsi někdo jiný, ale jednoho dne se to stejně provalí. Hlavně nevěš hlavu a nepropadej depresi. Není to přece žádná tragédie, zvládly to spousty jiných kluků, zvládneš to taky! |
Nj, jasný... I když deprese mam většinou z něčeho jinýho... Ale to teď jaksi neni aktuální |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:32 pm |
|
Autor |
Zpráva |
llukynek guru
|
|
|
House M.D. napsal: | No, tak tohle je opravdu trochu moc... Ale možná, že nastane taková doba, že i mě budou napadat podobné představy |
To byla jen legrace, i když nebylo by to špatný Měl jsi sám napsat, co si pod tím představuješ. Ono totiž "to ostatní" není jenom sex, protože vztah není jenom o sexu, ale také o spoustě dalších věcí a některé z nich jsou možná i důležitější. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:30 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++
|
|
|
House M.D. napsal: | Bart napsal: | Pohodlnost u synáčka??? Můžu soudit jen podle vlastní zkušenosti, ale u mě to rozhodně nebyla "POHODLNOST" nesdělit, že jsem gay rodičům či lidem z okolí, ale STRACH, obava z nepochopení, ze zavržení, ze scén a výčitek, z posměchu... |
Hochu, tím jsme se museli prokousat všichni. Hodně záleží na tom, jací jsou Tvoji rodiče, jaký máte vztah. Nějak dobu se to dá dusit a předstírat, že jsi někdo jiný, ale jednoho dne se pravda stejně provalí. Hlavně nevěš hlavu a nepropadej depresi. Není to přece žádná tragédie, zvládly to spousty jiných kluků, zvládneš to taky! |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:27 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
llukynek napsal: | Hodina kvalitního análního sexu s vystřídáním nejméně 12ti poloh? |
No, tak tohle je opravdu trochu moc... Ale možná, že nastane taková doba, že i mě budou napadat podobné představy |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:24 pm |
|
Autor |
Zpráva |
llukynek guru
|
|
|
House M.D. napsal: | No tak to bych nechal, představ si něco sám... třeba to bude stejný s tim, co si představuju já... |
Hodina kvalitního análního sexu s vystřídáním nejméně 12ti poloh? _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:20 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
llukynek napsal: | House M.D. napsal: | Na to ostatní |
To by bylbej neřekl, i kdyby mu hubu roztrhli. Mně zajímalo, co si pod tím pojmem "ostatní" představuješ... |
No tak to bych nechal, představ si něco sám... třeba to bude stejný s tim, co si představuju já... |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:17 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
Bart napsal: | Pohodlnost u synáčka??? Můžu soudit jen podle vlastní zkušenosti, ale u mě to rozhodně nebyla "POHODLNOST" nesdělit, že jsem gay rodičům či lidem z okolí, ale STRACH, obava z nepochopení, ze zavržení, ze scén a výčitek, z posměchu... |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:15 pm |
|
Autor |
Zpráva |
llukynek guru
|
|
|
House M.D. napsal: | Na to ostatní |
To by bylbej neřekl, i kdyby mu hubu roztrhli. Mně zajímalo, co si pod tím pojmem "ostatní" představuješ... _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:14 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++
|
|
|
bright napsal: | Bart: To je klasický případ, že bez vysvětlení je bf hodně dlouho rodinou považován za kamaráda. Přání otcem myšlenky u rodičů a pohodlnost u synáčka. |
Pohodlnost u synáčka??? Můžu soudit jen podle vlastní zkušenosti, ale u mě to rozhodně nebyla "POHODLNOST" nesdělit, že jsem gay rodičům či lidem z okolí, ale STRACH, obava z nepochopení, ze zavržení, ze scén a výčitek, z posměchu... |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:11 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
llukynek napsal: | House M.D. napsal: | No myslím, že na to ještě mam dost času |
Na co? |
Na to ostatní |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
llukynek guru
|
|
|
House M.D. napsal: | No myslím, že na to ještě mam dost času |
Na co? _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
To Adam:
Je mi 16 a nepsal a btw čtu se Haus |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:02 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
House M.D. napsal: | llukynek napsal: | TO HOUSE M.D.:
Do heteráka buď zamilovanej a na to ostatní si pořiď někoho jiného To byl jen vtip |
No myslím, že na to ještě mam dost času |
llukynek: .... ale ono je to dost přesné
House (čtenou house): kolik ti je, jestli jsi to někde ještě nepsal, smím-li se zeptat? |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 5:00 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
llukynek napsal: | TO HOUSE M.D.:
Zamilovanej do heteráka, hmm... To známe asi všichni Do heteráka buď zamilovanej a na to ostatní si pořiď někoho jiného To byl jen vtip |
No myslím, že na to ještě mam dost času |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 4:49 pm |
|
Autor |
Zpráva |
llukynek guru
|
Předmět: ... |
|
|
TO HOUSE M.D.:
Zamilovanej do heteráka, hmm... To známe asi všichni Do heteráka buď zamilovanej a na to ostatní si pořiď někoho jiného To byl jen vtip _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 4:48 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
sengge napsal: | No to je věc k diskusi. Myslím, že CO svůj smysl má. Neudělat explicitní CO je podle mě ještě náročnější - v okamžiku, kdy se někdo tu informaci nově dozví, stejně určitý CO absolvuješ. Myslím si, že je strategičtější nejdřív lidem kolem sebe slovně říct, jak to s tebou je, a teprve potom například přijít s přítelem. Jinak sebe i jeho vystavuješ zbytečným nepříjemnostem. Ale možná jsi bojovník, který na to půjde opačně. |
No to s tim přítelem nebude tak horký. Pro mě totiž neni jednoduchý navázat kamarádství, natož něco vážnějšího... |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 4:45 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
sengge napsal: | U koho začít, to je u každého asi dost jiné, ale určitě by to měl být někdo, u koho nehrozí špatná reakce (myslím, že to předem vytušíš) a kdo to nevykecá všude kolem. Čím více lidem to vyjevíš, tím to půjde snáz - můžeš to brát jako sérii generálek před náročnějším představením (pro spoustu lidí je to coming-out před rodiči). Hodně lidí to jako prvnímu říká dobré kamarádce nebo třeba sourozenci, sestřenici. |
Nj, to je fakt. |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 4:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
bright napsal: | House: Řekni to komu chceš a kdy chceš. Jen s tím zbytečně neotálej a neříkej to jako prvnímu heterákovi, do kterého jsi zamilovanej. |
No jeden bejvalej kámoš taky gay to už ví... a říkat to heterákovi do kterýho jsem zamilovanej, to bych nesměl bejt při smyslech, aby se něco takovýho stalo... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|