|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
po září 04, 2006 10:22 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
Předmět: |
|
|
Nikom napsal: | Kdo to byl Pátek, samozřejmě vím... Tím spíš že Robinzon BYL úchylnej |
PONDĚLÍ-PÁTEK-ÚTERÝ-PÁTEK-STŘEDA-PÁTEK-ČTVRTEK-PÁTEK...? |
|
|
|
|
|
po září 04, 2006 3:19 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Esteban Trueba napsal: |
Můj milý český bratře! PIATOK znamená PÁTEK, co je jméno dosti významné postavy jistého románu s názvem Robinson Crusoe. Asi tolik z mé stranyˇ Na skledanou, Nikomku! hehe |
Kdo to byl Pátek, samozřejmě vím... Tím spíš že Robinzon BYL úchylnej |
|
|
|
|
|
po září 04, 2006 12:00 am |
|
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+
|
|
|
Můj milý český bratře! PIATOK znamená PÁTEK, co je jméno dosti významné postavy jistého románu s názvem Robinson Crusoe. Asi tolik z mé stranyˇ Na skledanou, Nikomku! hehe |
|
|
|
|
|
ne září 03, 2006 8:33 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
|
|
Esteban Trueba napsal: | Čo tak pojem DOMORODEC/PIATOK? Je to exotické, tajomné a príťažlivé, ale aj neurčité bez akéhokoľvek náznaku úchylnosti |
netuším co to "piatok" znamená... ale zní to dost úchylně |
|
|
|
|
|
ne září 03, 2006 3:38 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+
|
|
|
Čo tak pojem DOMORODEC/PIATOK? Je to exotické, tajomné a príťažlivé, ale aj neurčité bez akéhokoľvek náznaku úchylnosti |
|
|
|
|
|
so září 02, 2006 3:17 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
|
|
Adam napsal: | Petra, prosím, ne... |
|
|
|
|
|
|
so září 02, 2006 12:28 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Petra, prosím, ne... |
|
|
|
|
|
so září 02, 2006 10:35 am |
|
Autor |
Zpráva |
bodyia admin
|
|
|
Mark napsal: |
Taky by mě zajímalo jméno. Bodyio, nechceš být konkrétní? |
Tady nejde o jméno jako konkrétní objekt, ale o předmět fantazie, náhrada za beztvaré chráněnec/milenec. Takže třeba Tomáš, Petr, David... doplň podle chuti podle jmen, která v tobě něco vzbuzují. |
|
|
|
|
|
pá září 01, 2006 11:56 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++
|
|
|
alca napsal: | BODYIA: Wau, tak abych řekl pravdu, takhle jsem doma ještě neslyšel, nicméně se mi to bydlení na konci světa v tropickém ráji docela zamlouvá.
Slovo chráněnec ve mne evokuje představu, jako že jsem 70letý stařec a vydržuji si 20 letého mladíka, abych se necítil tak staře. Nijak bych tuto pozici po svém boku nenazýval. Řekl bych rovnou jeho jméno. Tím se zahalí do tajemna, kdo to je a proč tam je... |
Bezstarostný život v tropickém ráji....
Hmmm to bych asi taky bral. I když v tropech jsem ještě nebyl.
Taky by mě zajímalo jméno. Bodyio, nechceš být konkrétní? |
|
|
|
|
|
st srpen 30, 2006 10:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
alca admin
|
|
|
BODYIA: Wau, tak abych řekl pravdu, takhle jsem doma ještě neslyšel, nicméně se mi to bydlení na konci světa v tropickém ráji docela zamlouvá.
Slovo chráněnec ve mne evokuje představu, jako že jsem 70letý stařec a vydržuji si 20 letého mladíka, abych se necítil tak staře. Nijak bych tuto pozici po svém boku nenazýval. Řekl bych rovnou jeho jméno. Tím se zahalí do tajemna, kdo to je a proč tam je... |
|
|
|
|
|
st srpen 30, 2006 9:47 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
|
|
Moje dosavadní představy se bez milence obešly... ale kdo ví, jenom idioti nemění názory.
Neber to nijak zle Boďo... jenom jsem se snažil pochopit;) |
|
|
|
|
|
st srpen 30, 2006 9:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Tak jo, necháme tě žít |
|
|
|
|
|
st srpen 30, 2006 9:39 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bodyia admin
|
|
|
Ach jo, to jsem se do toho zaplet'... ze ja radeji nenechal fantazii fantazií... btw: sysla jsem smazal, tak ho tady nehledejte
Naposledy upravil bodyia dne st srpen 30, 2006 9:42 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
st srpen 30, 2006 9:39 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Toho teplýho sysla nechápu. Neměl bys po ruce nějakou informaci, kterou by si domyslelo dítě starší první střídy? |
|
|
|
|
|
st srpen 30, 2006 9:33 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Jarda možná uhodne, já to potřebuju osvětlit. |
|
|
|
|
|
st srpen 30, 2006 9:31 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bodyia admin
|
|
|
Nikom: Na co milenec? Hadej;-) |
|
|
|
|
|
st srpen 30, 2006 9:24 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
|
|
bodyia napsal: | Tak jak to mám nazvat? Milenec zní moc prvoplánově... |
Na co chráněnec?
Milenec? |
|
|
|
|
|
st srpen 30, 2006 9:19 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bodyia admin
|
|
|
Adam: No ja myslim, ten cernousek coby dite v tvoji utopii mi nejak nesedel. |
|
|
|
|
|
st srpen 30, 2006 9:13 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Chráněnec mě taky zujal. Mám v hlavě něco podbného. Jenom místo chráněnce to byl černoušek (děti jsem již definitivně zavrhl) a místo elektrických nástojů se budu držet tradice. |
|
|
|
|
|
st srpen 30, 2006 9:12 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bodyia admin
|
|
|
Tak jak to mám nazvat? Milenec zní moc prvoplánově... |
|
|
|
|
|
st srpen 30, 2006 9:10 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
|
|
bodyia napsal: | S Péťou si necháme postavit na břehu moře, někde kde nikdy není zima a období dešťů trvá maximálně týden, velikej přízemní domek. Na jednom konci bude moje akusticky odladěný studio, v něm skvosty a rarity syntetizérový produkce, všechny zapojený a funkční, vedle nich hezkej klavír (stačí Yama C7), několik Neumannů pro záznam a ohromnej digitální pult. Péťa bude mít někde ateliér a venku na slunci se budou třpiti drůzy jeho vzácných kamenů. Přesně mezi bude mít pokoj náš chráněnec, kluk s uhrančivým pohledem a ostře řezanými rysy, kterého bude bavit máchnout štetcem na plátno nebo ruce zabořit do klaviatur. Všichni tři se budeme mít děsně rádi, na lože budeme uléhat společně, nebude existovat žárlivost či rivalita.
Moje muzika se bude hrát po celém světě (ale nikdo nebude znát autora), Péťovy obrazy naplní galerie.
Do přilehlých bungalovů budou jezdit na návštěvy naši kamarádi, budeme pít doma vypěstované víno, pojídat plody moře z blízké zátoky a rozjímat nad věcmi minulými i budoucími.
Péťa si ve volných chvílích udalá všechny tituly, které by chtěl a já s chráněncem absolvuji FAMU Zvukovou tvorbu a paralelně ČVUT zvukovou elektroniku. Po dokončení si otevřeme malou manufakturu na syntetizéry z mušlí, filigránský hudební nástroje dosud neslyšeného zvuku a kosmických možností.... |
Chráněnec? |
|
|
|
|
|
st srpen 30, 2006 9:02 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bodyia admin
|
|
|
S Péťou si necháme postavit na břehu moře, někde kde nikdy není zima a období dešťů trvá maximálně týden, velikej přízemní domek. Na jednom konci bude moje akusticky odladěný studio, v něm skvosty a rarity syntetizérový produkce, všechny zapojený a funkční, vedle nich hezkej klavír (stačí Yama C7), několik Neumannů pro záznam a ohromnej digitální pult. Péťa bude mít někde ateliér a venku na slunci se budou třpiti drůzy jeho vzácných kamenů. Přesně mezi bude mít pokoj náš chráněnec, kluk s uhrančivým pohledem a ostře řezanými rysy, kterého bude bavit máchnout štetcem na plátno nebo ruce zabořit do klaviatur. Všichni tři se budeme mít děsně rádi, na lože budeme uléhat společně, nebude existovat žárlivost či rivalita.
Moje muzika se bude hrát po celém světě (ale nikdo nebude znát autora), Péťovy obrazy naplní galerie.
Do přilehlých bungalovů budou jezdit na návštěvy naši kamarádi, budeme pít doma vypěstované víno, pojídat plody moře z blízké zátoky a rozjímat nad věcmi minulými i budoucími.
Péťa si ve volných chvílích udalá všechny tituly, které by chtěl a já s chráněncem absolvuji FAMU Zvukovou tvorbu a paralelně ČVUT zvukovou elektroniku. Po dokončení si otevřeme malou manufakturu na syntetizéry z mušlí, filigránský hudební nástroje dosud neslyšeného zvuku a kosmických možností.... |
|
|
|
|
|
st březen 08, 2006 3:56 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
|
|
aspon vidim, ze nie som sam, kto uvazoval o politike i ked ja by som chcel byt skor najvyssim komisarom osn alebo premierom... _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
|
po prosinec 19, 2005 3:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Iluze22 |
|
|
Budu mit toho nejbajecnejsiho manzela pod Sluncem. Bude to nejaky filosof, nebo vedec. mohl by treba prednaset na vysoke skole a psat skrypta. nejaka humanitni A bude to krasne az bude prvni par republiky tak lidsky teply Verim, ze to lidstvi se prenese do cele spolecnosti. nebudu mit sice nadaci. me by nebavilo to papirovani vis. I prezident je daleko od prace v terenu. Ale bude krasne az zalozime s manzelem nejake centrum. on si bud epsat na statku. Tam bdeme bydlet vis.. Pokud nebudeme bydlet na kraji emsta u tramvaje. to je podminkou, ta tramvaj
nebo bych jeste bral majitele nejake utulne cajovnicky, ktery by me rozmazloval temi nejlepsimi cajicky _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
po prosinec 19, 2005 1:44 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
Předmět: To Adam |
|
|
Jasně! A bude to perfektní láska... Budeme společně píchat černoušky (tou novou vakcínou) budeme je léčit a vyléčíme
Nojo jinak s tím prezidentováním tě trápit nebudu, prezidentovat budu já a ty budeš můj první (?) muž (?) (podle první dámy...). Můžeš mít třeba nějakou nadaci a zaměstnat Libora (nebo dotovat).
Mám ale jednu podmínku, vždycky jsem si představoval že budu mít spisovatele, tak pěkně ještě něco napiš a našemu svazku nebude nic bránit... |
|
|
|
|
|
po prosinec 19, 2005 9:57 am |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: ... |
|
|
Ahoj, nejaky cas jsme touzil byt druhoa Matka Tereza. No jo. Ale lepsi bude pracovat v Nemecku nebo Rakousku. Nekde ve vetsim meste. Po praci nastoupit na tramvaj a dojet az na kraj mesta. NA rozhrani esa a mesta. Prijit domu. Citit vuni caje a jemnost objeti meho pritele. Pak bychom mohli jit behat s pejskem do blizkeho lesa. Nebo jit treba na nejakou vystavu. Odpocinout si. Pracovt budu nekde v ustavu. Budu mit filosoficky ladeneho muze. A budeme dela tuplne obycejne veci. PArtner bude hned vedet co citim a uzasne me podpori. Hned zmizi v mem zivote jakekoli napeti a deprese. A budu moci vnimat druhe lidi. V klidu a miru, cely Svet ... _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
so prosinec 17, 2005 9:16 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
No tak to se asi sejdeme my dva . Potkáme se tak za deset let na konferenci v Nairobi. Já najdu lék na AIDS a ty ho vyzkloušíš v praxi na lidech a zachráníme spolu miliony lidiček.
Taky jsem kdysi (ještě asi před měsícem) v hlavě nosil představu prezidentování, ale nějak mě to samo přešlo.
A rezervuj si pro mě nějakýho toho bílýho lva... |
|
|
|
|
|
pá prosinec 16, 2005 10:37 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
Předmět: Budoucí pan prezident... |
|
|
Mnnnooo... Já si to představuju asi takhle: nejdřív ze všeho ze mě bude strašně úspěšný lékař. myslím, že asi vymyslím nějaký převratný způsob léčby. Budu cestovat po světě a a někde v tom světě se najde můj krásnej miláček. Mohl by to třeba být spisovatel. Budeme spolu žít ve velkým bytě v Hradci a další domek budeme mít ve Švýcarsku, někde v horách, kam budeme utíkat.
No a pak chci být prezident. Už se vidím, jak nastupuju na famfáry s hordou vojáků hradní stráže. Budou tam všichni potentáti a můj miláček mi zamává s pvrní řady. Mrknu na něj a rozdám nějaký ty vyznamenání Večer pak odletíme do Švycar a v našem domečku si dáme skvělou večeři. Budeme při tom z našeho malýho páčit, jaký známky dostal ve škole a pak ho pošleme spát
A až mě to prezidentování přestane bavit vrátím se k pacientům. Sem tam napíšu nějaký ten bestseller, jenom tak...mimochodem.
A ke stáru chci vnoučata!!!! |
|
|
|
|
|
čt prosinec 15, 2005 5:03 pm |
|
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
To nezní špatně.
Romantika je věc krásná. Fakt hezky. |
|
|
|
|
|
čt prosinec 15, 2005 1:57 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
Předmět: Utopické představy |
|
|
Máte nějakou vlastní představu ideálního vztahu, místa, kde byste chtěli žít, kariéry, dětí? Zkrátka ideální vysněný způsob, kterým byste chtěli žít?
Já ten svůj mám. Sám sebe vidím s milovaným manželem a adoptovaným černouškem v kamenném domě v Provence obklopeném vinicemi a záhony levandulí. Večer se vrátím ze své virologické laboratoře, kterou vedu, opráším Nobelovu cenu, uložím dítě spát a otevřu se svým klukem láhev vína a povídáme si při západu slunce... Těžká romantika. Neumím to přesně popsat, obrázek všeho má v hlavě. Ale zasaďte reklamu na Metaxu do jižní Francie a - a je to. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|