|   | 
		volné diskuzní fórum  004.CZ V2  | 
		  | 
		  | 
		  | 
		  | 
		  | 

|   | 

|   | 
		  | 
		  | 

Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
		 | 
		  | 

| 
		ne srpen 26, 2007 5:09 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Vodafone guru++

| 

| Předmět: OT: Co je to vlákno | 
				     | 

| 

| Artmguy napsal: | 	 		  Vite mám dotaz uplne mimo misu...

už ponekolikáté vidím slovo vlákno...nekolikrat bylo použito i  pri rozebirani meho pribeho jakože prvni vlakno,druhe....chci se zeptat,co to znamená? | 	  Tak jsi to pojďme prozkoumat postupně. Na tomto serveru se nacházejí celkem tři fóra: "Info", "Komunita" a "Zábava". Každé z těchto fór obsahuje jeden, nebo více témat (angl. topic). Fórum "Info" například obsahuje jen jedno téma - "Informace o webu". Uvnitř každého tématu je několik diskuzních vláken (angl. thread), kde každé vlákno by mělo obsahovat na sebe navazující příspěvky, odpovídající názvu vlákna, v rámci tématu, ve kterém je vlákno zřízeno. _________________ naposled se vyspím

v povlečení čistém,

z počítače mažu

operační systém… | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		ne srpen 26, 2007 5:03 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Artmguy uživatel

| 

| Předmět:  | 
				     | 

| 

Vite mám dotaz uplne mimo misu...

už ponekolikáté vidím slovo vlákno...nekolikrat bylo použito i  pri rozebirani meho pribeho jakože prvni vlakno,druhe....chci se zeptat,co to znamená? | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		ne srpen 26, 2007 4:55 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Vodafone guru++

| 

| Předmět: Re: Ještě mi nebylo 15 a jsem gay! | 
				     | 

| 

Tak postupně:

Vítej.

| osminak napsal: | 	 		  | jsem gay ale je mi přes 13! | 	  Na tom není nic neobvyklého, že si svou orientaci uvědomuješ už v tomto věku.

| osminak napsal: | 	 		  | Jsem děsně nadrženej! | 	  S tím tu taky nejsi sám  

| osminak napsal: | 	 		  | Plz pomóc!Co mám dělat? | 	  Nejlepší asi bude nedělat nic. Zatím.

| osminak napsal: | 	 		  | Mám zůstat gayem,nebo ??? | 	  Nebo co? Myslíš že existuje nějaká léčba, nebo snad odvykací kůra? Neexistuje. Budeš se s tím prostě muset vyrovnat.

| osminak napsal: | 	 		  | plz pomocte mi! | 	  Jak by sis tu pomoc konkrétně představoval? Můžu ti ale nabídnout pročtení celého vlákna "Coming Out" - viz zde:

http://gay2.komunita.cz/viewtopic.php?t=165 _________________ naposled se vyspím

v povlečení čistém,

z počítače mažu

operační systém… | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		ne srpen 26, 2007 4:54 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Artmguy uživatel

| 

| Předmět: Re: Ještě mi nebylo 15 a jsem gay! | 
				     | 

| 

| osminak napsal: | 	 		  | Ahoj,jsem gay ale je mi přes 13!Jsem děsně nadrženej!Plz pomóc!Co mám dělat?Mám zůstat gayem,nebo ???plz pomocte mi! | 	  

to jestli zustaneš gayem nebo,o tom nerozhoduješ.třeba to je jen prechodne obdobi,kdy se teprve tvoje sexualní orientace urcuje v tobe samem.nakonec z tebe bude treba normální heterák 

jo a nadrženost k tomuhle veku jaksi patří....takže doporučuju hoodne lubrikačního gelu:P | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		ne srpen 26, 2007 4:08 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

osminak tester

| 

| Předmět: Ještě mi nebylo 15 a jsem gay! | 
				     | 

| 

| Ahoj,jsem gay ale je mi přes 13!Jsem děsně nadrženej!Plz pomóc!Co mám dělat?Mám zůstat gayem,nebo ???plz pomocte mi! | 

| 

|   | 
		 | 

| 

Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
  | 

| 

| 
		  |