|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
so srpen 04, 2007 10:52 am |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
Předmět: |
|
|
Na to se můžeš dívat i z opačného pohledu. Krom velikosti přirození se tady už totiž probíralo naprosto všechno, takže byla jen otázka času, kdy někdo přijde s posledním tématem, které zde chybělo... |
|
|
|
|
|
pá srpen 03, 2007 11:15 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Myslím že tohle tady ještě zbývalo snahy dostat fórum do větší obliby té gay populace která si píše jenom o velikosti přirození ... kam to spějeme ... |
|
|
|
|
|
út červenec 31, 2007 3:33 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru
|
|
|
Adam napsal: | Hele, nešlo by to až na vícedenní akci? To by pak mohly následovat i další soutěže... Nicméně jestli k něčemu dojde, neuhýbejte před Tomáškovým objektivem. Je mým prodlouženým okem a dalo by se říci i rukou. |
Hele, Adame, to má být nějaký dvojsmysl??? Docela povedené _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
|
út červenec 31, 2007 3:33 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | Maku napsal: | bright napsal: | Protože detailně známe víc než jednoho pindíka (toho svýho), tak jakékoli přehánění v této záležitosti nám přijde narozdíl od heteráků málo zábavný. |
Je fakt, že heteráci o svém "pindíkovi" hodně přehání. Narozdíl od gayů (aspoň teda co mám zkušenost) asi je to tím, že gay je realista a ví, že může dojít na lámání chleba a druhý se skutečný stav věci stejně dozví |
Tak, tohle je úplně zbytečný vlákno. Na nejbližším srazu uspořádáme klání. Chce to jen vzít pásmo a sehnat nějaký věcný ceny pro vítěze. (A taky cenu útěchy.) |
Hele, nešlo by to až na vícedenní akci? To by pak mohly následovat i další soutěže... Nicméně jestli k něčemu dojde, neuhýbejte před Tomáškovým objektivem. Je mým prodlouženým okem a dalo by se říci i rukou. |
Plánuju se hned zkraje zmocnit Tomáškova fotoaparátu a pořídit reportáž o jeho účasti v soutěži. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
út červenec 31, 2007 9:37 am |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Maku napsal: | bright napsal: | Protože detailně známe víc než jednoho pindíka (toho svýho), tak jakékoli přehánění v této záležitosti nám přijde narozdíl od heteráků málo zábavný. |
Je fakt, že heteráci o svém "pindíkovi" hodně přehání. Narozdíl od gayů (aspoň teda co mám zkušenost) asi je to tím, že gay je realista a ví, že může dojít na lámání chleba a druhý se skutečný stav věci stejně dozví |
Tak, tohle je úplně zbytečný vlákno. Na nejbližším srazu uspořádáme klání. Chce to jen vzít pásmo a sehnat nějaký věcný ceny pro vítěze. (A taky cenu útěchy.) |
Hele, nešlo by to až na vícedenní akci? To by pak mohly následovat i další soutěže... Nicméně jestli k něčemu dojde, neuhýbejte před Tomáškovým objektivem. Je mým prodlouženým okem a dalo by se říci i rukou. |
|
|
|
|
|
út červenec 31, 2007 3:15 am |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
Já jsem ve skutečnosti asi tak přívětivý jako Goyův Saturnus. (Jenom mám kratší vlasy.)
|
|
|
|
|
|
út červenec 31, 2007 3:04 am |
|
Autor |
Zpráva |
Maku guru++
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Ty mě moc neštvi, nebo tě přetáhnu vitrínou se svojí sbírkou pruských vojenských vyznamenání. |
Až tak by jsi byl zákeřný, jo? Nevěřím, že by si něčeho takového mohl být ty schopen. Tak hodný člověk |
|
|
|
|
|
út červenec 31, 2007 2:55 am |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
Ty mě moc neštvi, nebo tě přetáhnu vitrínou se svojí sbírkou pruských vojenských vyznamenání. |
|
|
|
|
|
út červenec 31, 2007 2:50 am |
|
Autor |
Zpráva |
Maku guru++
|
|
|
bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Maku napsal: | bright napsal: | Protože detailně známe víc než jednoho pindíka (toho svýho), tak jakékoli přehánění v této záležitosti nám přijde narozdíl od heteráků málo zábavný. |
A ty se dobrovolně hlásíš do soutěžního klání, do poroty nebo za cenu útěchy? |
Špatně jsi se vyjádřil.. On bude soutěžit, sám se ohodnotí a pak si bude ceno útěchy |
|
|
|
|
|
út červenec 31, 2007 2:46 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Maku napsal: | bright napsal: | Protože detailně známe víc než jednoho pindíka (toho svýho), tak jakékoli přehánění v této záležitosti nám přijde narozdíl od heteráků málo zábavný. |
A ty se dobrovolně hlásíš do soutěžního klání, do poroty nebo za cenu útěchy? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
út červenec 31, 2007 2:32 am |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
Maku napsal: | bright napsal: | Protože detailně známe víc než jednoho pindíka (toho svýho), tak jakékoli přehánění v této záležitosti nám přijde narozdíl od heteráků málo zábavný. |
|
|
|
|
|
út červenec 31, 2007 2:14 am |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Re: Jak velkyho mate ptaka v erekci? |
|
|
pemel napsal: | Systemofdeath napsal: | kolik cm a kolik let? |
30 cm Musím si ho rolovat, aby se mi vůbec vešel do kalhot |
Tak málo? a to se ještě chlubíš? |
|
|
|
|
|
út červenec 31, 2007 2:06 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Maku napsal: | bright napsal: | Protože detailně známe víc než jednoho pindíka (toho svýho), tak jakékoli přehánění v této záležitosti nám přijde narozdíl od heteráků málo zábavný. |
Ale podle obsahu mnohých profilů na netu je to jen "realismus". _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
út červenec 31, 2007 2:00 am |
|
Autor |
Zpráva |
Maku guru++
|
|
|
bright napsal: | Protože detailně známe víc než jednoho pindíka (toho svýho), tak jakékoli přehánění v této záležitosti nám přijde narozdíl od heteráků málo zábavný. |
|
|
|
|
|
út červenec 31, 2007 1:54 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Protože detailně známe víc než jednoho pindíka (toho svýho), tak jakékoli přehánění v této záležitosti nám přijde narozdíl od heteráků málo zábavný. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
út červenec 31, 2007 1:40 am |
|
Autor |
Zpráva |
máslo guru
|
|
|
hehe, podobnou diskuzi si dokážu představit snad jen na hetero serveru....na gay serveru ale fakt jako moc ne.
Zrovna před týdnem tam jsem na jednom irc kanále byl, když si tam měřili pindíky pomocí SD karet, takže pak člověk řekl, že má délku třeba 5.7, 6,.. SD karty atd... docela mě to pobavilo . Včera jsem zas byl svědkem, kdy jeden člověk hodil fotku jako důkaz, že si jazykem dosáhne na špičku žaludu . _________________ ...not gay enough |
|
|
|
|
|
po červenec 30, 2007 6:34 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tomáš napsal: | pemel napsal: | Systemofdeath napsal: | kolik cm a kolik let? |
Doporučuji kolíček na prádlo Jinak děkuji Systemofdeath za konečně pořádné intelektuální diskuzní téma |
Zdá se že Nikom bude mít nového kandidáta do svého seznamu, hlavně za tu povídku v sekci "Od začátku" _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
po červenec 30, 2007 4:37 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru
|
|
|
pemel napsal: | Systemofdeath napsal: | kolik cm a kolik let? |
Doporučuji kolíček na prádlo Jinak děkuji Systemofdeath za konečně pořádné intelektuální diskuzní téma _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
|
po červenec 30, 2007 4:33 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pemel šaman
Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Systemofdeath napsal: | kolik cm a kolik let? |
|
|
|
|
|
po červenec 30, 2007 3:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Systemofdeath tester
|
Předmět: Jak velkyho mate ptaka v erekci? |
|
|
kolik cm a kolik let? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|