|   | 

|   | 
		  | 
		  | 

Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
		 | 
		  | 

| Holíte se v podpaží a na intnimních partiích?" | 

| ano | 

| 
			   78%  | 
			  [ 58 ] | 

| ne | 

| 
			   21%  | 
			  [ 16 ] | 

| 

| Celkem hlasů : 74 | 

| 
		ne září 02, 2007 4:35 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

bodyia admin

| 

| Předmět:  | 
				     | 

| 

| ciao, dovolil jsem si pár OT příspěvků přesunout do propadliště dějin. b. | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		út červenec 03, 2007 9:15 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

bright šaman

| 

| 

| 

Marně hledám, kde se nám po výletě nově příšedší diskutující vyjádřil k tématu...   _________________ It's not easy to be green. | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		út červenec 03, 2007 10:46 am | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
  | 

| 

| 

| TXB napsal: | 	 		  			| Wítek napsal: | 	 		  Mě spíš vyděsila představa že má někdo chuť Nikomovi ukazovat zadek          | 	  

To mi připomnělo...

| Tomáš napsal: | 	 		  | "Fuj, něco tak sprostého jsem v životě neviděl.. můžu si šáhnout?" | 	  

| 	  

Hmmm téda   | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		po červenec 02, 2007 9:03 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

TXB šaman

| 

| 

| 

| Wítek napsal: | 	 		  Mě spíš vyděsila představa že má někdo chuť Nikomovi ukazovat zadek          | 	  

To mi připomnělo...

| Tomáš napsal: | 	 		  | "Fuj, něco tak sprostého jsem v životě neviděl.. můžu si šáhnout?" | 	  

| 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		po červenec 02, 2007 8:05 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

bright šaman

| 

| 

| 

| Wítek napsal: | 	 		  			| bright napsal: | 	 		  			| Wítek napsal: | 	 		  			| Tomáš napsal: | 	 		  			| TXB napsal: | 	 		  			| máslo napsal: | 	 		  			| Nikom napsal: | 	 		  | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | 	  Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel     | 	  

A bylo by to formou fotodokumentace, nebo jako osobní prezentace na příštím srazu?   | 	  

V tom Nikomovym seznamu budeš nejspíš na prvním místě...   | 	  

No toto          | 	  

Snad neaspiruješ na první místo ty sám... v Nikomově seznamu úchyláků?   | 	  

Mě spíš vyděsila představa že má někdo chuť Nikomovi ukazovat zadek          | 	  

Tady šlo spíš o strašení Nikoma něčím tak ohavným.   _________________ It's not easy to be green.
  Naposledy upravil bright dne po červenec 02, 2007 9:07 pm, celkově upraveno 1 krát. | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		po červenec 02, 2007 7:44 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Wítek guru+

| 

| 

| 

| bright napsal: | 	 		  			| Wítek napsal: | 	 		  			| Tomáš napsal: | 	 		  			| TXB napsal: | 	 		  			| máslo napsal: | 	 		  			| Nikom napsal: | 	 		  | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | 	  Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel     | 	  

A bylo by to formou fotodokumentace, nebo jako osobní prezentace na příštím srazu?   | 	  

No toto          | 	  

Snad neaspiruješ na první místo ty sám... v Nikomově seznamu úchyláků?   | 	  

Mě spíš vyděsila představa že má někdo chuť Nikomovi ukazovat zadek          | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		po červenec 02, 2007 7:42 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

bright šaman

| 

| 

| 

| Wítek napsal: | 	 		  			| Tomáš napsal: | 	 		  			| TXB napsal: | 	 		  			| máslo napsal: | 	 		  			| Nikom napsal: | 	 		  | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | 	  Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel     | 	  

No toto          | 	  

Snad neaspiruješ na první místo ty sám... v Nikomově seznamu úchyláků?   _________________ It's not easy to be green. | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		po červenec 02, 2007 7:38 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Wítek guru+

| 

| 

| 

| Tomáš napsal: | 	 		  			| TXB napsal: | 	 		  			| máslo napsal: | 	 		  			| Nikom napsal: | 	 		  | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | 	  Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel     | 	  

No toto          | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		po červenec 02, 2007 7:32 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

TXB šaman

| 

| 

| 

njn, dělám, co umím   | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		po červenec 02, 2007 7:19 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Tomáš guru

| 

| 

| 

| TXB napsal: | 	 		  			| máslo napsal: | 	 		  			| Nikom napsal: | 	 		  | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | 	  Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel     | 	  

V tom Nikomovym seznamu budeš nejspíš na prvním místě...   _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		po červenec 02, 2007 6:56 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

bright šaman

| 

| 

| 

| sergej sudoplatov napsal: | 	 		  			| TXB napsal: | 	 		  			| máslo napsal: | 	 		  			| Nikom napsal: | 	 		  | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | 	  Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel     | 	  

Samozřejmě že bude osobní prezentace, jak holeného objektu, tak použitého křovinořezu! Prezentace se ujme kdo jiný, než sám Horst Fuchs. | 	  

_________________ It's not easy to be green. | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		po červenec 02, 2007 6:55 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
  | 

| 

| 

| TXB napsal: | 	 		  			| máslo napsal: | 	 		  			| Nikom napsal: | 	 		  | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | 	  Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel     | 	  

Samozřejmě že bude osobní prezentace, jak holeného objektu, tak použitého křovinořezu! Prezentace se ujme kdo jiný, než sám Horst Fuchs. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		po červenec 02, 2007 6:51 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

TXB šaman

| 

| 

| 

| máslo napsal: | 	 		  			| Nikom napsal: | 	 		  | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | 	  Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel     | 	  

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		po červenec 02, 2007 6:44 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
  | 

| 

| 

| Martin napsal: | 	 		  			| Nikom napsal: | 	 		  			| Martin napsal: | 	 		  Ale jo, je uznávám že mi občas zvědavost nedovolí sem nenakouknout. Nicméně si to omlouvám jako součást odvykací kůry.    | 	  

To už jsi nad námi definitivně zlomil hůl, nebo se ještě máme snažit si tě tu udržet;) | 	  

Nedělejme z toho (melo)drama    | 	  

Jsem dramatická osobnost;) | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		po červenec 02, 2007 6:41 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Martin šaman

| 

| 

| 

| Nikom napsal: | 	 		  			| Martin napsal: | 	 		  Ale jo, je uznávám že mi občas zvědavost nedovolí sem nenakouknout. Nicméně si to omlouvám jako součást odvykací kůry.    | 	  

To už jsi nad námi definitivně zlomil hůl, nebo se ještě máme snažit si tě tu udržet;) | 	  

Nedělejme z toho (melo)drama    _________________ You have trapped me in your trap of logic! | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		po červenec 02, 2007 6:39 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Nikom šaman

| 

| 

| 

| Martin napsal: | 	 		  Ale jo, je uznávám že mi občas zvědavost nedovolí sem nenakouknout. Nicméně si to omlouvám jako součást odvykací kůry.    | 	  

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		po červenec 02, 2007 5:41 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Martin šaman

| 

| 

| 

| Nikom napsal: | 	 		  			| Martin napsal: | 	 		  			| Nikom napsal: | 	 		  			| máslo napsal: | 	 		  | Pokud se vrátím k původnímu tématu, tak já jsem odpověděl na anketní otázku ano. | 	  

Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | 	  

Já jenom nechápu, co tebe a brighta donutilo (temná strana síly?) přijít do tohodle tématu,  přečíst si ho, a pak nám několikrát napsat, jak o tom nechcete nic slyšet a "víte víc než jste chtěli"....   | 	  

Á pan, nemluvný, jež jenom občas přichází a prohodí nějaký vysoce ukřivděný a nepřátelsky naladěný příspěvek. Vítej  

Jak už to tak bývá, na tématu o holení se neprobírá pouze holení... A Máslovi je samozřejmě úplně jasný, že mě vlastně holení jeho partií strašlivě moc zajímá. Zároveň si ale musím pěstovat svoji coool image sněhový královny, takže jsem se z něho touhle vysoce rafinovanou metodou pokoušel dostat ty nejintimnější informace... a povedlo se 

| 	  

Miluju odpovědi, ze kterejch se nic nedozvim. Buď mi vítán.

Ale jo, je uznávám že mi občas zvědavost nedovolí sem nenakouknout. Nicméně si to omlouvám jako součást odvykací kůry.    _________________ You have trapped me in your trap of logic! | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		ne červenec 01, 2007 8:18 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Nikom šaman

| 

| 

| 

| Martin napsal: | 	 		  			| Nikom napsal: | 	 		  			| máslo napsal: | 	 		  | Pokud se vrátím k původnímu tématu, tak já jsem odpověděl na anketní otázku ano. | 	  

Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | 	  

Já jenom nechápu, co tebe a brighta donutilo (temná strana síly?) přijít do tohodle tématu,  přečíst si ho, a pak nám několikrát napsat, jak o tom nechcete nic slyšet a "víte víc než jste chtěli"....   | 	  

Á pan, nemluvný, jež jenom občas přichází a prohodí nějaký vysoce ukřivděný a nepřátelsky naladěný příspěvek. Vítej  

Jak už to tak bývá, na tématu o holení se neprobírá pouze holení... A Máslovi je samozřejmě úplně jasný, že mě vlastně holení jeho partií strašlivě moc zajímá. Zároveň si ale musím pěstovat svoji coool image sněhový královny, takže jsem se z něho touhle vysoce rafinovanou metodou pokoušel dostat ty nejintimnější informace... a povedlo se 

| 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		so červen 30, 2007 9:40 am | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Mad uživatel

| 

| 

| 

| máslo napsal: | 	 		  			| Nikom napsal: | 	 		  | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | 	  Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel     | 	  

jo,jen mu pekne rekni jak si holis prdel, on jen predstira ze ho to nezajima,ale nenapdne provokuje k zjisteni detailu    | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		so červen 30, 2007 12:23 am | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

máslo guru

| 

| 

| 

| Nikom napsal: | 	 		  | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | 	  Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel    

Martin: hehe, dobrý postřeh... taky mě to napadlo   _________________ ...not gay enough   | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		pá červen 29, 2007 6:18 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
  | 

| 

| 

| bright napsal: | 	 		  			| Martin napsal: | 	 		  Já jenom nechápu, co tebe a brighta donutilo (temná strana síly?) přijít do tohodle tématu,  přečíst si ho, a pak nám několikrát napsat, jak o tom nechcete nic slyšet a "víte víc než jste chtěli"....   | 	  

Byl jsem zmíněn, tak se ozývám. Že by selektivní zvědavost?   | 	  

A jakpak jsi poznal, že jsi byl v tomhle tématu zmíněn   | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		pá červen 29, 2007 5:08 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
  | 

| Předmět: Náhodička | 
				     | 

| 

| bright napsal: | 	 		   Byl jsem zmíněn, tak se ozývám. Že by selektivní zvědavost?   | 	  

Nebo co takhle synchronicita?

Ta se tady tak občas přihází ... Vám ani jednomu teda ne, ale někdo jiný ji už zmiňoval    _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		pá červen 29, 2007 4:43 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

bright šaman

| 

| 

| 

| Martin napsal: | 	 		  Já jenom nechápu, co tebe a brighta donutilo (temná strana síly?) přijít do tohodle tématu,  přečíst si ho, a pak nám několikrát napsat, jak o tom nechcete nic slyšet a "víte víc než jste chtěli"....   | 	  

Byl jsem zmíněn, tak se ozývám. Že by selektivní zvědavost?   _________________ It's not easy to be green. | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		pá červen 29, 2007 4:35 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Martin šaman

| 

| 

| 

| Nikom napsal: | 	 		  			| máslo napsal: | 	 		  | Pokud se vrátím k původnímu tématu, tak já jsem odpověděl na anketní otázku ano. | 	  

Já jenom nechápu, co tebe a brighta donutilo (temná strana síly?) přijít do tohodle tématu,  přečíst si ho, a pak nám několikrát napsat, jak o tom nechcete nic slyšet a "víte víc než jste chtěli"....   _________________ You have trapped me in your trap of logic! | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		pá červen 29, 2007 12:08 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

bright šaman

| 

| 

| 

| Stonerock napsal: | 	 		  			| bright napsal: | 	 		  Ale jo, chlupatý máslo je totiž nepoživatelný.   | 	  

Jak to víš? Ty's ho někdy zkoušel?   | 	  

Z empirie to nemám.   _________________ It's not easy to be green. | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		pá červen 29, 2007 1:53 am | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Stonerock šaman

| 

| 

| 

| bright napsal: | 	 		  Ale jo, chlupatý máslo je totiž nepoživatelný.   | 	  

Jak to víš? Ty's ho někdy zkoušel?   _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.   | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt červen 28, 2007 3:29 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

jojx guru+++

| 

| 

| 

| bright napsal: | 	 		  			| máslo napsal: | 	 		  | Pokud se vrátím k původnímu tématu, tak já jsem odpověděl na anketní otázku ano. | 	  

Ale jo, chlupatý máslo je totiž nepoživatelný.   | 	     _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt červen 28, 2007 3:12 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

bright šaman

| 

| 

| 

| máslo napsal: | 	 		  | Pokud se vrátím k původnímu tématu, tak já jsem odpověděl na anketní otázku ano. | 	  

Ale jo, chlupatý máslo je totiž nepoživatelný.   _________________ It's not easy to be green. | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt červen 28, 2007 12:59 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Nikom šaman

| 

| 

| 

| máslo napsal: | 	 		  | Pokud se vrátím k původnímu tématu, tak já jsem odpověděl na anketní otázku ano. | 	  

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt červen 28, 2007 1:06 am | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

máslo guru

| 

| 

| 

Pokud se vrátím k původnímu tématu, tak já jsem odpověděl na anketní otázku ano. _________________ ...not gay enough   | 

| 

|   | 
		 | 

| 

Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
  | 

| 

| 
		  |