|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Co pro Vás znamenají holky? |
Holky? Vůbec nic pro mne neznamenají |
|
6% |
[ 3 ] |
No, když už sme u oho, nějaké známé mám, ale to je tak všechno |
|
6% |
[ 3 ] |
Holky sou fajn, rozumím si s nimi, ale nějak se na ně nevážu víc, proč |
|
32% |
[ 16 ] |
S holkama jsem rád, mám fajn přítelkyně, jsou pro mne důležité |
|
55% |
[ 27 ] |
|
Celkem hlasů : 49 |
 |
st červen 06, 2007 4:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Jojo, já vim co znamená á posteriori. Proto řikám, (a)posterioriní je extrakce při zhodnocení informace až v hlavě, ne při jejím zachycení - tehdy je IMHO apriorní.
Jinak aha - já myslel, že je to jinak. A proces je difúze nebo difundace? Ovšem stejně se mi ten tvar nelíbí
U třetí věci - vim jak jsi to myslel, ale to se mi právě nezdá - šum přece informaci poškozuje tím, že může pozměnit její význam. A ad absurdum v rámci termodynamiky může potom bejt šumu tolik, že nezbyde místo na informaci  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červen 06, 2007 4:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Martin napsal: | Extrakce při intercepci je apriorní a ne aposteriorní.  |
Pozor, píšu posteriorní, ne aposteriorní. Posteriorní = následný, dodatečný.
Martin napsal: | A řekl bych, že originální informace je v balastu difúzována, a ne difundována. |
Nikoli Podstatné jméno: difúze, sloveso: difundovat. Přídavné jméno je tedy difundovaný. Pro zajímavost
Martin napsal: | Pak tam je "na jednu stranu", ale chybí strana druhá. Na základě logický stavby věty neni jasný co restrikuje probabilitu degradace, a proč, a co to má společnýho s předtím načrtnutou koncepcí zvlášt proto, že influence destruktivních elementů působí opačně. |
Slovní spojení "na jednu stranu" tady zastupuje význam slova "sice". Pokud bych tu větu přeložil:
Na jednu stranu se zmenšuje pravděpodobnost poškození původního významu vlivem destruktivních prvků, ale to je dáno tím, že je původní informace rozptýlena v moři nepodstatného bordelu.
Tzn. zřejmý rozpor tam je: informace zůstane zachována, ale bude ji nutné z těch s*aček nejdřív dostat (pozdravuji místní felch-men team)
Ale asi je to příliš velký logický skok...
Martin napsal: | Na druhou stranu copak entropie, ale JMELÍ! |
Jak se jmelí zelená, kombajn valí doubravou... |
|
|
|
|
 |
st červen 06, 2007 3:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Extrakce při intercepci je apriorní a ne aposteriorní.
Pak tam je "na jednu stranu", ale chybí strana druhá. Na základě logický stavby věty neni jasný co restrikuje probabilitu degradace, a proč, a co to má společnýho s předtím načrtnutou koncepcí zvlášt proto, že influence destruktivních elementů působí opačně.
A řekl bych, že originální informace je v balastu difúzována, a ne difundována.
Stačí?
Na druhou stranu copak entropie, ale JMELÍ! _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červen 06, 2007 3:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Vidím tam překlep (konfúzní), ale to ostatní ne. můžeš být konkrétnější?  |
|
|
|
|
 |
st červen 06, 2007 12:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
TXB napsal: | No... existuje entropie biologická, ekologická, termodynamická, informační a ještě několik dalších. Každá pak znamená něco jiného a ačkoli jsou si některé významově blízké, tak jiné spolu souvisí opravdu jen hodně široce. Pokud ale necháme vědu stranou a budeme pojem entropie brát pouze jako cizí slovo s původním významem, tak je to synonymum pro "neuspořádanost". Takže pokud se předem nedohodnete na významu pojmu (informační entropie vs. obecný význam slova entropie), dojdete logicky každý k jinému výsledku a přitom mohou být oba správné
Pokud teda Waky měla na mysli jen obecné synonymum pro neuspořádanost, tak to vlastně chápe dobře, ne? Tedy že inkrementací kvantity redundantních informací se de facto kumuluje kofúzní informační šum, jehož posteriorní extrakce při intercepci informace je esenciální, protože komplikuje komprehenzivnost. Na jednu stranu se restrikuje probabilita degradace originální informační valence influencí destruktivních elementů, ale to je dáno více-méně tím, že originální informace je difundována kvantem irelevantního balastu. Takže pokud setrváme u generální interpretace termínu, pak entropie (=neuspořádanost) graduje, ne?  |
Hehe. Máš tam minimálně dvě gramatický a jednu logickou chybu
Pokud ovšem přejdu fakt, že entropie IMHO není "neuspořádanost", ale "neuspořádnatelnost" jako samostantný "jsoucno". Což ale samozřejmě záleží na tom, z jaký pozice ji nahlížíme  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2007 10:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Vodafone napsal: | máslo napsal: | Vodafone: připomněl jsi mi předmět Kybernetika a umělá inteligence....předpokládám, že chodíš na nějaký ČVUT/VUT nebo tak něco, co?  |
- "Už jste četl mou knihu 'Zbytečné otázky v kriminalistice?'"
- "Ne"
- "Ale ta kniha je všude k dostání !"
- "Já vím, jsou toho stohy." stačilo např. stisknout tlačítko profil
Tyhle věci jsou poznamenány přípravou na nadcházející zkoušku z předmětů X37KTR a X37MTT... Takže jsi se spletl jenom trochu. |
mám takovou teorii, že vzdělání může mladého člověka nenávratně poškodit  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2007 9:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
máslo napsal: | Vodafone: připomněl jsi mi předmět Kybernetika a umělá inteligence....předpokládám, že chodíš na nějaký ČVUT/VUT nebo tak něco, co?  |
- "Už jste četl mou knihu 'Zbytečné otázky v kriminalistice?'"
- "Ne"
- "Ale ta kniha je všude k dostání !"
- "Já vím, jsou toho stohy." stačilo např. stisknout tlačítko profil
Tyhle věci jsou poznamenány přípravou na nadcházející zkoušku z předmětů X37KTR a X37MTT... Takže jsi se spletl jenom trochu. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 6:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
bright napsal: | jojx napsal: | TXB napsal: | No... existuje entropie biologická, ekologická, termodynamická, informační a ještě několik dalších. Každá pak znamená něco jiného a ačkoli jsou si některé významově blízké, tak jiné spolu souvisí opravdu jen hodně široce. Pokud ale necháme vědu stranou a budeme pojem entropie brát pouze jako cizí slovo s původním významem, tak je to synonymum pro "neuspořádanost". Takže pokud se předem nedohodnete na významu pojmu (informační entropie vs. obecný význam slova entropie), dojdete logicky každý k jinému výsledku a přitom mohou být oba správné
Pokud teda Waky měla na mysli jen obecné synonymum pro neuspořádanost, tak to vlastně chápe dobře, ne? Tedy že inkrementací kvantity redundantních informací se de facto kumuluje kofúzní informační šum, jehož posteriorní extrakce při intercepci informace je esenciální, protože komplikuje komprehenzivnost. Na jednu stranu se restrikuje probabilita degradace originální informační valence influencí destruktivních elementů, ale to je dáno více-méně tím, že originální informace je difundována kvantem irelevantního balastu. Takže pokud setrváme u generální interpretace termínu, pak entropie (=neuspořádanost) graduje, ne?  |
hovno |
K tomu není co dodat. Ve srovnání s tímhle je srozumitelná i učebnice teorie práva.  |
Mně by to připomnělo zase spíš toho Cimrmana (myslím v tom kontextu, v jakém je to tady napsané). Třeba jeho speciální vědecké vtipy, kterým se smějí jen vědci určitých oborů  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 12:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
Vodafone napsal: | Ještě chybí hypertenze |
Ta se z těch cizejch slov brzy dostaví sama jakoby mimochodem .....  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 12:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo napsal: | Ad holky:
No, já s holkama problém nemám. Ráno jsem se od jedné vrátil a i když jsem někde na nějaké akci, tak jsem celkem vyhledávaný, abych dělal společnost. Neni dobrý být jenom ve společnosti holek nebo jenom ve společnosti kluků. Musí se to umět správně nastavit to své okolí .
Ad OT:
Vodafone: připomněl jsi mi předmět Kybernetika a umělá inteligence....předpokládám, že chodíš na nějaký ČVUT/VUT nebo tak něco, co?  |
Ad holky: V jakém poměru to ředíš?
Ad Vodafone: Na srazu jsme se ho vyptali a nezná tě. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 12:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | TXB napsal: | No... existuje entropie biologická, ekologická, termodynamická, informační a ještě několik dalších. Každá pak znamená něco jiného a ačkoli jsou si některé významově blízké, tak jiné spolu souvisí opravdu jen hodně široce. Pokud ale necháme vědu stranou a budeme pojem entropie brát pouze jako cizí slovo s původním významem, tak je to synonymum pro "neuspořádanost". Takže pokud se předem nedohodnete na významu pojmu (informační entropie vs. obecný význam slova entropie), dojdete logicky každý k jinému výsledku a přitom mohou být oba správné
hovno |
K tomu není co dodat. Ve srovnání s tímhle je srozumitelná i učebnice teorie práva.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 12:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Ad holky:
No, já s holkama problém nemám. Ráno jsem se od jedné vrátil a i když jsem někde na nějaké akci, tak jsem celkem vyhledávaný, abych dělal společnost. Neni dobrý být jenom ve společnosti holek nebo jenom ve společnosti kluků. Musí se to umět správně nastavit to své okolí .
Ad OT:
Vodafone: připomněl jsi mi předmět Kybernetika a umělá inteligence....předpokládám, že chodíš na nějaký ČVUT/VUT nebo tak něco, co?  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 12:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | To víš, člověk zraje  |
Zraje, až jednoho dne dozraje jako Pepa  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 12:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
TXB napsal: | ...
Pokud teda Waky měla na mysli jen obecné synonymum pro neuspořádanost, tak to vlastně chápe dobře, ne? Tedy že inkrementací kvantity redundantních informací se de facto kumuluje kofúzní informační šum, jehož posteriorní extrakce při intercepci informace je esenciální, protože komplikuje komprehenzivnost. Na jednu stranu se restrikuje probabilita degradace originální informační valence influencí destruktivních elementů, ale to je dáno více-méně tím, že originální informace je difundována kvantem irelevantního balastu. Takže pokud setrváme u generální interpretace termínu, pak entropie (=neuspořádanost) graduje, ne?  | Tak tomu říkám dar řeči. Ještě chybí hypertenze _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 12:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
TXB napsal: | No... existuje entropie biologická, ekologická, termodynamická, informační a ještě několik dalších. Každá pak znamená něco jiného a ačkoli jsou si některé významově blízké, tak jiné spolu souvisí opravdu jen hodně široce. Pokud ale necháme vědu stranou a budeme pojem entropie brát pouze jako cizí slovo s původním významem, tak je to synonymum pro "neuspořádanost". Takže pokud se předem nedohodnete na významu pojmu (informační entropie vs. obecný význam slova entropie), dojdete logicky každý k jinému výsledku a přitom mohou být oba správné
hovno _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 12:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
No... existuje entropie biologická, ekologická, termodynamická, informační a ještě několik dalších. Každá pak znamená něco jiného a ačkoli jsou si některé významově blízké, tak jiné spolu souvisí opravdu jen hodně široce. Pokud ale necháme vědu stranou a budeme pojem entropie brát pouze jako cizí slovo s původním významem, tak je to synonymum pro "neuspořádanost". Takže pokud se předem nedohodnete na významu pojmu (informační entropie vs. obecný význam slova entropie), dojdete logicky každý k jinému výsledku a přitom mohou být oba správné
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 11:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: Re: Guru a entropie |
|
|
Waky napsal: | Vodafone napsal: | Doufám, že se směješ taky tomu, jak ta věta nemůže dávat smysl. Mě to docvaklo až teď. Přídáváním redundantních cizích slov se entropie zprávy přece musí snižovat.  |
Nerozumim tedy asi tomu, co je to entropie.
Myslela jsem, že je to chaos, neboli "česky" řečeno bordel.
A tudíž že přidáním nadbytečných cizích slov chaos vzrůstá, protože nikdo nerozumí, co je tam napsaný.
.....
Moje příspěvky teď asi nejsou z nejchytřejších, musíte chvíli vydržet, poněvadž se nemůžu dočkat "postupu" (500 příspěvků). |
v chemii jsem kdysi tuším měli, že entropie = neuspořádanost, ale je to informace promlouvající zpoza aerosolu H2O _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 11:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Vodafone napsal: | Waky napsal: | Vodafone napsal: | Doufám, že se směješ taky tomu, jak ta věta nemůže dávat smysl. Mě to docvaklo až teď. Přídáváním redundantních cizích slov se entropie zprávy přece musí snižovat.  |
A tudíž že přidáním nadbytečných cizích slov chaos vzrůstá, protože nikdo nerozumí, co je tam napsaný.
.....
Moje příspěvky teď asi nejsou z nejchytřejších, musíte chvíli vydržet, poněvadž se nemůžu dočkat "postupu" (500 příspěvků). | Entropie je míra náhodnosti a v přeneseném měřítku tím pádem taky hodnota informace (zpráva o očekávaném jevu nenese žádnou informaci, zpráva o nejméně pravděpodobném jevu nese nejvíc informace) - vyjadřuje se v jednotkách Shannon a někdy se té jednotce taky říká teoretický bit. Protože pokud budeme mít dva možné stavy a oba budou stejně pravděpodobné, nese taková zpráva o stavu věci hodnotu právě jeden Shannon,
Růžné komprimační metody, například pro ukládání dat v počítačích, (zip, rar, gzip. bz2, ale také mp3, divx, xvid, h.264...) pracují právě na principu zvyšování entropie zpráv odstraněním redundantních (nadbytečných) informací, například tím, že místo každého samostatného snímku ve videu přenáší pouze rozdíl od předchozího snímku.
Takže, když ke zprávě, která je už tak kompletní, přidáme pouze nadbytečná slova (nebo smajlíky ), entropie zprávy poklesne. Vzrostla by pouze v případě, že by vložené slovo nebylo nadbytečné a navíc bylo pokud možno neočekávané. Potok.
Omlouvám se za offtopic, ale poučení nikomu neuškodí  |
ano, to je přece jasné - ve skutečnosti se to pak projevuje tak, že úřady jsou samý shannon a rozhodnutí mívají vysokou informační hodnotu (jsouc neuvěřitelně nepravděpodobná) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 11:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Waky napsal: | Vodafone napsal: | Doufám, že se směješ taky tomu, jak ta věta nemůže dávat smysl. Mě to docvaklo až teď. Přídáváním redundantních cizích slov se entropie zprávy přece musí snižovat.  |
.....
Moje příspěvky teď asi nejsou z nejchytřejších, musíte chvíli vydržet, poněvadž se nemůžu dočkat "postupu" (500 příspěvků). | Entropie je míra náhodnosti a v přeneseném měřítku tím pádem taky hodnota informace (zpráva o očekávaném jevu nenese žádnou informaci, zpráva o nejméně pravděpodobném jevu nese nejvíc informace) - vyjadřuje se v jednotkách Shannon a někdy se té jednotce taky říká teoretický bit. Protože pokud budeme mít dva možné stavy a oba budou stejně pravděpodobné, nese taková zpráva o stavu věci hodnotu právě jeden Shannon,
Růžné komprimační metody, například pro ukládání dat v počítačích, (zip, rar, gzip. bz2, ale také mp3, divx, xvid, h.264...) pracují právě na principu zvyšování entropie zpráv odstraněním redundantních (nadbytečných) informací, například tím, že místo každého samostatného snímku ve videu přenáší pouze rozdíl od předchozího snímku.
Takže, když ke zprávě, která je už tak kompletní, přidáme pouze nadbytečná slova (nebo smajlíky ), entropie zprávy poklesne. Vzrostla by pouze v případě, že by vložené slovo nebylo nadbytečné a navíc bylo pokud možno neočekávané. Potok.
Omlouvám se za offtopic, ale poučení nikomu neuškodí  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 10:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Guru a entropie |
|
|
Vodafone napsal: | Doufám, že se směješ taky tomu, jak ta věta nemůže dávat smysl. Mě to docvaklo až teď. Přídáváním redundantních cizích slov se entropie zprávy přece musí snižovat.  |
.....
Moje příspěvky teď asi nejsou z nejchytřejších, musíte chvíli vydržet, poněvadž se nemůžu dočkat "postupu" (500 příspěvků). _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 10:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Stonerock napsal: | Vodafone napsal: | Přidáním redundantních cizích slov zvyšujeme entropii zprávy.  |
 | Doufám, že se směješ taky tomu, jak ta věta nemůže dávat smysl. Mě to docvaklo až teď. Přídáváním redundantních cizích slov se entropie zprávy přece musí snižovat.
To ví přece každé malé dítě  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po červen 04, 2007 9:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
jojx napsal: | taky trpím hromadou staromódních představ o tom, že kluk (libovolné orientace) se nemá chovat jako hulvát (chtěl jsem použít slovo "takt" ale to chápou už jenom hudebníci ) | Výborně. Tak doufám, že napříště nebudu sám, kdo si ruku přes stůl nepodává  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2007 11:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Roe-deer napsal: | a nevidim duvod, proc kteroukoli holku urazet takovyma potupnyma recma. A vubec - chlapi, kteri urazi holku jsou pro me nejvetsi svinstvo. |
taky trpím hromadou staromódních představ o tom, že kluk (libovolné orientace) se nemá chovat jako hulvát (chtěl jsem použít slovo "takt" ale to chápou už jenom hudebníci ) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2007 12:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Roe-deer uživatel

|
|
|
S holkama vychazim jen dobre, jsou skvele. Vlastne myslim, ze kazdy muz, at uz je gay nebo ne, zeny kolem sebe potrebuje. Jsou odlisne, maji trochu jiny zpusob mysleni a zjemnuji nas. Mam nekolik velice dobrych kamaradek, se sistou mam skvele vztahy (i kdyz ji obcas chci zmlatit, ale nenechte se zmast, to si neodporuje ).
A pak primo nesnasim kecy nekterych gayu, co trousi veci jako "jednou jsem spal s holkou a to ze me nastesti udelalo gaye" nebo "k sexu se zenskou jsem se nikdy nesnizil" atd. Nez jsem si plne uvedomil, ze me pritahuji muzsti, s jednou divkou jsem chodil a rozhodne milovani s ni nebylo nechutne nebo tak neco. Nemelo to ten spravny naboj, ale bylo to moc pekny, a nevidim duvod, proc kteroukoli holku urazet takovyma potupnyma recma. A vubec - chlapi, kteri urazi holku jsou pro me nejvetsi svinstvo. _________________ - You´re so satin chic - look rich, talking cheap - |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2007 6:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Večer při svíčkách s Jaˇulinkou |
|
|
Ze čtvrtku na pátek jsem měl jednu z nejhezčích nocí.
Vzal jsem si peřinu a polštář a šel jsem na první patro.
Nikdo tam nebyl.
Když zachvíli se otevřely dveře a vstoupila Janička.
Já tam nebyl, ale byly tam mé peřinky.
Pak jsem přišel já.
Janička se na mne tak pěkně podívala. Pak došla druhá kolegině.Zkoušeli jsme se z němčiny a pak se debata přesunula na Téma
I N T i M N í Věci ... Že se dá s holkama tak pěkně bavit o těhle věcech a zcela otevřeně.
No bylo to velice zajímavé.
Pak jsme s janičkou zůstali sami. Já si postel natočil k ní a dívali se na sebe.
Janička rozsvítila svíčky a dala mi pejska. Povídali jsme si dlouho do noci a bylo to úžasny. Rano nás vzbudil budík a my oba udělali něminu. A Janička pro nesla, že se konečně krásně vyspala.
Udělala mi hrozně velkou radost a nato jsme se objali. A usmáli se na sebe.
Až teď sem konečně pochopil, že toto můžete prožívat pouze s holkou.
S tou Vaší. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 12:50 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2007 12:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Ehm, na to nemám co říci.. Snad jen, že příspěvky starší čtyř měsíců by se měly automaticky mazat To víš, člověk zraje  |
|
|
|
|
 |
pá červen 01, 2007 5:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: |
Ha, další důkaz pro mé bisexuologické bádání. Nic nedeletuj, jseš cenný zdroj informací. OMG, použil jsem klíčové slovo, za chvíli je tu da.jo.  |
Aspoň budeme na ty zápasy čtyři, to už budeme moci zorganizovat i semifinále. (Teď jen vybrat nejlepší bahno.)  |
|
|
|
|
 |
pá červen 01, 2007 5:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Ha, další důkaz pro mé bisexuologické bádání. Nic nedeletuj, jseš cenný zdroj informací. OMG, použil jsem klíčové slovo, za chvíli je tu da.jo.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá červen 01, 2007 5:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Vodafone napsal: | Přidáním redundantních cizích slov zvyšujeme entropii zprávy.  |
 _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá červen 01, 2007 5:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Stonerock napsal: | Tomáš napsal: | Ne, tak tohle by se přesně nestalo, protože jsem gay  |
Když tak čtu tohle tvoje ultimativní vyjádření, tak si nemůžu nevzpomenout na jeden z tvejch prvnich příspěvků někdy z konce loňskýho roku... Njn., tempora mutantur...  |
Znepukojují mě lidé s takovouhle pamětí. Naštěsttí nevím, na který můj příspěvek narážíš, takže se nemusím snažit uvést vše na pravou míru, ale pro jistotu si příště dám pozor na ta ultimativní vyjádření...
(takže není vyloučené, že by se ten popis stal skutečností, a fakt, že jsem gay, je čistě můj subjektivní názor založený na introspekci) |
Ale no tak... Se hned nečerti... Čistě pro informaci (poslední věta): http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?p=12645&highlight=#12645  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|