|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt květen 10, 2007 12:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Dlouhý vlasy, krátký rozum.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt květen 10, 2007 12:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Po dlouhé době jsem si zas nechal oholit škebli, tak mám radost z toho pocitu. Měl jsem dlouhé roky dlouhé vlasy, a pak přišlo období, kdy jsem je začal nesnášet....evidetně mě to nepřešlo, protože už zase dorostly do té fáze, kdy už mi jsou nepříjemné.
Uvidim, co na to zas řeknou lidi okolo...hlavně holky mě nedokážou pochopit, proč jsem se vlasů zbavoval, že jsem s nima vypadal dost dobře . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
so květen 05, 2007 3:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | bright napsal: | Už mi zbývá jen deset příspěvků k povýšení na šamana + vedu dnes samé příjemné konverzace na icq  |
ježiš já už jím jsem.. Nějak jsem to nestihl. Škoda počkám si na další povýšení...  |
Další už neni. |
 |
|
|
|
|
 |
so květen 05, 2007 3:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | bright napsal: | Už mi zbývá jen deset příspěvků k povýšení na šamana + vedu dnes samé příjemné konverzace na icq  |
ježiš já už jím jsem.. Nějak jsem to nestihl. Škoda počkám si na další povýšení...  |
Další už neni. |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 9:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
bright napsal: | Už mi zbývá jen deset příspěvků k povýšení na šamana + vedu dnes samé příjemné konverzace na icq  |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 12:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Už mi zbývá jen deset příspěvků k povýšení na šamana + vedu dnes samé příjemné konverzace na icq  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá duben 27, 2007 9:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
nokin napsal: | Ademe, pokud se ti dovádění s holkou ve snu líbilo a nebylo úděsný, tak je to přece v pořádku  |
Pro objasnění: bylo to sice dovádění, ale nejhorší ze všeho byly ty pocity. Děsně mě ten akt stresoval a celou dobu jsem měl pocit, že dělám něco, co dělat nechci a ani bych neměl. |
|
|
|
|
 |
pá duben 27, 2007 9:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Nikom napsal: | nokin napsal: | Po padesáti letech se mi dnes v noci zdál sen. Potěšilo mě, že byl lehce lechtivý a účinkoval v něm dokonce jeden z Vás. Bohužel v nejlepším skončil
I tak jsem celý den skvělou náladu.
Teď pátrám po příčinách. Možná je to jarem, nebo taky absencí fyzické lásky, jak by řekla jedna socioložka ze školy  |
Přiznej se, kdo v tom snu účinkoval? |
To je veliký tajem!
Brighte, nefandi si.
Ademe, pokud se ti dovádění s holkou ve snu líbilo a nebylo úděsný, tak je to přece v pořádku  |
|
|
|
|
 |
pá duben 27, 2007 12:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | Adam napsal: |
Mně se dnes taky zdál lechtivý sen, ale byla v něm osoba opačného pohlaví Nějak mě to rozhodilo. |
sorry baby, ale budeš asi minimálně bisexuál...  |
Popírám, popírám, popírám!!!!  |
To už ti nikdo neodpáře!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt duben 26, 2007 6:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Adam napsal: |
Mně se dnes taky zdál lechtivý sen, ale byla v něm osoba opačného pohlaví Nějak mě to rozhodilo. |
Popírám, popírám, popírám!!!!  |
|
|
|
|
 |
čt duben 26, 2007 5:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Adam napsal: |
Poměr prstů to předpověděl!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt duben 26, 2007 5:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Adam napsal: |
|
|
|
|
 |
čt duben 26, 2007 4:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
nokin napsal: | Po padesáti letech se mi dnes v noci zdál sen. Potěšilo mě, že byl lehce lechtivý a účinkoval v něm dokonce jeden z Vás. Bohužel v nejlepším skončil
Teď pátrám po příčinách. Možná je to jarem, nebo taky absencí fyzické lásky, jak by řekla jedna socioložka ze školy  |
Hlavně, že to nebyla noční můra. Ale bez ohledu na druhého účinkujícího sen plní přání...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt duben 26, 2007 4:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
nokin napsal: | Po padesáti letech se mi dnes v noci zdál sen. Potěšilo mě, že byl lehce lechtivý a účinkoval v něm dokonce jeden z Vás. Bohužel v nejlepším skončil
Ohledně účinkování lepší nevědět. Mně se dnes taky zdál lechtivý sen, ale byla v něm osoba opačného pohlaví Nějak mě to rozhodilo. |
|
|
|
|
 |
čt duben 26, 2007 12:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Já? Já? Já? Řekni to!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt duben 26, 2007 7:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Jaro je svině... myslím, že ho všichni pociťujeme.
Přiznej se, kdo v tom snu účinkoval? |
|
|
|
|
 |
čt duben 26, 2007 1:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Po padesáti letech se mi dnes v noci zdál sen. Potěšilo mě, že byl lehce lechtivý a účinkoval v něm dokonce jeden z Vás. Bohužel v nejlepším skončil
|
|
|
|
 |
st duben 25, 2007 1:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Adam napsal: | Maku napsal: | Nestačím se divit. To sem tu jediný, kdo má prsty na obouch rukách stejné? A komu se nijak poměr nemění otáčením zápestí? |
Mám pro tebe novinku: nemáš klouby.  |
Náhodou, má super klouby. *FETIŠ* |
|
|
|
|
 |
st duben 25, 2007 12:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
TXB napsal: | Dnes mi udělaly radost specifikace R600
ad ruce: záleží taky, jestli se díváte na hřbet ruky, nebo na dlaň - když totiž ruku pootočíte v zápěstí, tak vše trochu posune a vzájemná délka prstů vychází trochu jinak. A stejně tak je možné prsty sklonit mírně doleva či doparava a podle toho se změní poměr délky zmíněných prstů... takže jsem chvíli HT, chvíli BI a chvíli HS  |
no fakt čoveče, když koukám do dlaně tak už to vychází, tak to je Maku asi opravdu jedinej  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 10:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Maku napsal: | Nestačím se divit. To sem tu jediný, kdo má prsty na obouch rukách stejné? A komu se nijak poměr nemění otáčením zápestí? |
Mám pro tebe novinku: nemáš klouby.  |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
TXB napsal: | Dnes mi udělaly radost specifikace R600
ad ruce: záleží taky, jestli se díváte na hřbet ruky, nebo na dlaň - když totiž ruku pootočíte v zápěstí, tak vše trochu posune a vzájemná délka prstů vychází trochu jinak. A stejně tak je možné prsty sklonit mírně doleva či doparava a podle toho se změní poměr délky zmíněných prstů... takže jsem chvíli HT, chvíli BI a chvíli HS  |
Nestačím se divit. To sem tu jediný, kdo má prsty na obouch rukách stejné? A komu se nijak poměr nemění otáčením zápestí? |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 9:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Dnes mi udělaly radost specifikace R600
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 4:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: rusáci hlupáci |
|
|
Jenom hlásím, že to mám na každý ruce jinak a to sice tak že podle jedný jsem gay a podle druhý het. |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 2:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Prsty |
|
|
Maku napsal: | Martin napsal: | Hm. Pravá ruka heterák, levá ruka bisexuál....  |
Řekl bych, že by to ti vědci vyřešili takto - 2:1 pro holky.  |
Buď, anebo by mi usekli první článek prsteníčku.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 2:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
Předmět: Re: Prsty |
|
|
Martin napsal: | Hm. Pravá ruka heterák, levá ruka bisexuál....  |
Řekl bych, že by to ti vědci vyřešili takto - 2:1 pro holky.  |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 1:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Prsty |
|
|
Hm. Pravá ruka heterák, levá ruka bisexuál....  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 10:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Adam napsal: | Brrr, jsem bisexuální.  |
moje prsty jsou s rozhodováním taky nějak pozadu, třeba to doroste  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 7:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: SPARTA je nejlepší!!!!! |
|
|
Dneska se to o5 ukázalo. Porazila Slávii 1:0  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 6:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Maku napsal: | AC Sparta Praha > SK Slavia Praha!
Sparta Praha Srdce Naše! My jsme Sparta, Vy nejste nic!  |
Saláti, bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|