|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Zajímají vás zajímavosti z G.L. světa? |
Ano zajímají |
|
46% |
[ 6 ] |
Občas se rád něco zajímavého dozvím |
|
46% |
[ 6 ] |
Nevím, je mi to jedno |
|
7% |
[ 1 ] |
Spíš mne to nezajímá |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 13 |
|
pá leden 05, 2007 7:26 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Hm |
|
|
Věřím, že se tak nestane. Vím, že jsi na někter věci citlivý. Každý z nás je citlivý na něco jiného. Já jsme spokojený gay. Ale také se mě nelíbí ty vyumělkované odkazy, ktere jsi sem dal. Myslim si, stejne jako ty, ze "Q" ma byt o pestrosti zivota (homosexualniho) ne o nazehlenych panacich Ti nazehleni panaci jsou spis vyrobek koemrce pro urcite skupiny gayu. Ktere o podobne produkty stoji. Stejen jako nekdo stoji o telenovely z Brazilie _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
pá leden 05, 2007 7:10 pm |
|
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
Předmět: |
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 1:42 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
pá leden 05, 2007 6:56 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Da.jo, dík za odkaz
Podívám se, až budu mít čas.
Netuším, co jsou to "prvky horoskopu v ženských políčkách", jestli to tam někdo plácnul, tak to byl teda astrolog/odborník. |
|
|
|
|
|
pá leden 05, 2007 6:54 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
|
|
no, teď se dívám podruhé a od začátku a nevypadá to tak zle. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
|
pá leden 05, 2007 6:48 pm |
|
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 1:42 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
pá leden 05, 2007 6:35 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Pořad |
|
|
da.jo napsal: | ... ťuknutý, střelený, bláznivý, divoký, ale také.... homosexuální.
Dana Hábová rulezzzzzzz
ten úvod je nezapomenutelnej |
Dana Hábová pracuje i pro Český rozhlas. Ten porad jsme nevidel. Musi to byt tezke, aby to nebylo nudne a zaroven, aby nas to nevylicilo jako blaznive silence a úchyláky.
Snad se to tvůrcům podaří-. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
pá leden 05, 2007 6:34 pm |
|
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 1:43 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
pá leden 05, 2007 6:33 pm |
|
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
|
|
|
|
|
pá leden 05, 2007 6:09 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
|
|
Celkově, prostě se mi to zdálo lehce o ničem, část byla astrologická, na velkou část se tak mohly akorát dívat prvorodičky a dívky, které se chystají otěhotnět.
Nevím co si od toho mám myslet. Další dílz ukáží, hlavně mne zajímá, jak to chtějí jako týždeník udržet. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
|
pá leden 05, 2007 5:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: "Q" |
|
|
zdenda napsal: | No, tak jsem byl vzhůru i přes 11, aby ten "zázrak" viděl, zajímavé, ale jsem z toho rozčarovaný. |
Co te tam rozcarovalo konkretne. O cem to bylo? A o cem bys chtel, aby to bylo? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
pá leden 05, 2007 5:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
|
|
No, tak jsem byl vzhůru i přes 11, aby ten "zázrak" viděl, zajímavé, ale jsem z toho rozčarovaný. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
|
pá leden 05, 2007 1:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
|
Předmět: Re: Queer magazín |
|
|
Nikom napsal: | nokin napsal: | Dneska běžel na ČT 1 první díl Queer magazínu pro gaye a lesby!
Pravděpodobně náhrada za Bona Deu. |
Jenom podotýkám (aby jste to případně nemuseli dlouze hledat, tak jako já), že jeho název je "Q" a je vysílán i on-line |
Tak děkujem za anotaci, docela se o tyhle věci starám a jsem v obraze, ale poprvé jsem se dočetla zde.
Je vysílán on-line - to znamená, že je vypíditelný na internetu a poslechnutelný? Pokud ano, tak kde?
(Video nemám a v pondělí do 3 ráno vzhůru nebudu, takový zázrak to zas asi nebude .... a já nejsem taková sůva jako Vy tady) |
|
|
|
|
|
pá leden 05, 2007 12:39 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Nikom napsal: | nokin napsal: | Dneska běžel na ČT 1 první díl Queer magazínu pro gaye a lesby!
Jenom podotýkám (aby jste to případně nemuseli dlouze hledat, tak jako já), že jeho název je "Q" a je vysílán i on-line |
tak ted jsi mi udělal radost,vecer se mrknu |
|
|
|
|
|
pá leden 05, 2007 12:27 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
nokin napsal: | Dneska běžel na ČT 1 první díl Queer magazínu pro gaye a lesby!
|
|
|
|
|
pá leden 05, 2007 12:01 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
|
|
nokin napsal: | Dneska běžel na ČT 1 první díl Queer magazínu pro gaye a lesby!
Viděl jsi ho? jak se ti libil? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
pá leden 05, 2007 2:09 am |
|
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
Předmět: Queer magazín |
|
|
Dneska běžel na ČT 1 první díl Queer magazínu pro gaye a lesby!
|
|
|
|
|
pá prosinec 29, 2006 3:23 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Bezva paní |
|
|
Martin napsal: | Hlavně ne Taňa Fischerová.... |
Táňa Fišerová je bezva paní. Setkali jsme se velmi krátce. Díky tomu, že ssama má dítě s psotižením. a má zkušenosti jak by měla fungioovat práva a služby pro menšiy tak udělala strašně moc mravenčí práce. A to nejen pro registrované partnerství, ale třba i pro deset let chystanou reformu sociálních služeb. Není dokonalá, ale vážím si ji jako člověka. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
st prosinec 27, 2006 6:58 pm |
|
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: ... |
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 1:15 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
st prosinec 27, 2006 6:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
Adam napsal: | Připojui se ka Martinovi. Absolutní negace Táni (Stonercoku, help) Fischerové. |
Exactement, monsieur! _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
st prosinec 27, 2006 6:22 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
valbo napsal: | Waky napsal: | Martin napsal: | Hlavně ne Taňa Fischerová.... |
Co Ti na ní vadí? |
nevšimla sis, ,Martin teď dělá odporistu a neguje, ale je to s ním docela zábavné. |
Připojui se ka Martinovi. Absolutní negace Táni (Stonercoku, help) Fischerové. |
|
|
|
|
|
st prosinec 27, 2006 3:44 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
|
|
|
Tohle asi nerozseknem.
Vím z vlastní zkušenosti, že když někdo někomu vadí, tak mu prostě vadí a více méně s tím nikdo nic nenadělá. |
|
|
|
|
|
st prosinec 27, 2006 3:43 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
To vim. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
st prosinec 27, 2006 3:37 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Martin napsal: | Ale nejvíc mi asi vadí, že strčila svoje postižené dítě do ústavu, pokud se nemýlím, a tváří se jako nejlepší matka na světě. Nejsem samozřejmě v pozici, abych ji mohl soudit, ale myslim, že jsou ženy, které to nevyřešily takhle; a ty si zaslouží úctu, ne ona, která svojí tragédii chodí prostituovat po televizích. |
Na její obranu: Pokud vím, tak tam syna dala, až když vyrostl a ona ho sama přestala občas fyzicky zvládat. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st prosinec 27, 2006 3:24 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Jistě by zaznívat měly. Mě prostě jenom osobně vadí ona. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
st prosinec 27, 2006 3:21 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
|
|
|
Mně nijak nevadí, tudíž mi nepřipadá křečovitá, ale to je asi otázka individuálního pohledu.
Říká věci, které by TAKÉ měly zaznívat.
S těmi dětmi a ústavy je to asi tak složitý, že těžko se k tomu vyjadřovat zvnějšku. Fakt nevím. |
|
|
|
|
|
st prosinec 27, 2006 2:45 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Předně nemam rád tenhle typ "věčně spokojené/křečovité ženy". Potom mi vadí její politická angažovanost od "krize" a následné "stávky v ČT" (ano, jak tam spal Pilip v pyžámku), až po její současnou politickou turistiku.
Ale nejvíc mi asi vadí, že strčila svoje postižené dítě do ústavu, pokud se nemýlím, a tváří se jako nejlepší matka na světě. Nejsem samozřejmě v pozici, abych ji mohl soudit, ale myslim, že jsou ženy, které to nevyřešily takhle; a ty si zaslouží úctu, ne ona, která svojí tragédii chodí prostituovat po televizích. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
st prosinec 27, 2006 2:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 1:15 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
st prosinec 27, 2006 2:35 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
|
|
|
Martin napsal: | Hlavně ne Taňa Fischerová.... |
Co Ti na ní vadí? |
|
|
|
|
|
st prosinec 27, 2006 2:32 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Hlavně ne Taňa Fischerová.... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
st prosinec 27, 2006 2:30 pm |
|
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|