|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
po duben 16, 2007 10:25 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
Předmět: |
|
|
zatím se shoduju, koukat na chumelení je super, jazzik taky, čaj ale bez mlíka (popřípadě koňak nebo vínko)
+ slunečné podvečery když se dlouží stíny a světlo zabarvuje do oranžova a vítr utichá v odlescích dozrávající trávy
+ koukání na hvězdy když je teplá noc (nebo střešním oknem když není)
+ na rybách v kteroukoli denní dobu
většinou se ale nejlíp odreaguju manuální prací, po níž ve stavu lehce unaveném provozuji něco z výše popsaného
jsem se navnadil a teď se mi nechce nic dělat _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 7:58 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: Chalupa |
|
|
Krkonoše jsou dneska už jen továrna turistického průmyslu, to už není přírodní krajina, která by si zasluhovala status národního parku. a Krakonoš s tím nic nedělá, asi se z něj stal alkoholik, když to vidí.
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 6:43 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
|
|
V Krkonsich budovali lanovek letos opravdu mnoho. A tak turiste zaplavi jeste vice treba i mou milovanou Cernou horu. a dalsi kouty. V nekterych zemich se turiste reguluji. Ktery krasny kout nasich hor prisel o sve kouzlo a ticho;
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 6:19 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Libor napsal: | Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | Hodně se to tam letos změnilo a domeček budeme prodávat |
Copa to? Ztratili jste nervy s památkářema? |
Přesně tak. taky postavili novou lanovku, takže klid je ten tam a z klidného údolí se stal ráj pro vyznavače zimních sportů. |
Zimní sporty mám rád. MYslíš tu 4seačku u Herlíkovic. To je krásná oblast. Snad tam zustane klid v lete. Nebo ani to ne? Klid je krasny. Ale zimni sporty em take nevadi. Nebude ti ta chalupa chybet? |
nemyslím čtyřsedačku u Herlíkovic |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 6:15 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Chalupa |
|
|
Zimní sporty mám rád. MYslíš tu 4seačku u Herlíkovic. To je krásná oblast. Snad tam zustane klid v lete. Nebo ani to ne? Klid je krasny. Ale zimni sporty em take nevadi. Nebude ti ta chalupa chybet?
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
po prosinec 04, 2006 10:33 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Hodně se to tam letos změnilo a domeček budeme prodávat |
Copa to? Ztratili jste nervy s památkářema? |
Přesně tak. taky postavili novou lanovku, takže klid je ten tam a z klidného údolí se stal ráj pro vyznavače zimních sportů. |
|
|
|
|
|
po prosinec 04, 2006 10:31 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
Adam napsal: | Hodně se to tam letos změnilo a domeček budeme prodávat |
Copa to? Ztratili jste nervy s památkářema? _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
po prosinec 04, 2006 10:27 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Heky uživatel
|
|
|
Adam napsal: |
asi si to už nezopakuju. Hodně se to tam letos změnilo a domeček budeme prodávat |
Nezbude než vzpomínat na chvíle na onom místě již prožité _________________ Je zbytecne umirat kdyz mame pro co zit, ale taky je zbytecne zit kdyz nemame pro co zemrit. |
|
|
|
|
|
po prosinec 04, 2006 10:21 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Heky napsal: | Tak tohle ti závidím. |
asi si to už nezopakuju. Hodně se to tam letos změnilo a domeček budeme prodávat
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné části citace |
|
|
|
|
|
po prosinec 04, 2006 10:11 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Heky uživatel
|
|
|
Adam napsal: | No snad to nebude znít moc podivínsky...
Nejlíp relaxuju na chatě v Krkonoších. Nemám rád společnost více lidí, tak tam jsem většinou sám - nejradši bych ve dvou, ale nemám s kým.
Je teplý letní večer, já se právě vrátil z túry, slunce zapadá za kopec, já sedím na kamenném zápraží naší roubenky, vytáhnu si starý gramofon, pustím nějakou klasiku (nebo modernizuju cédéčkem čehekoliv), zapálím petrolejku a koukám do údolí. Pak si udělám na ohni pstruha nebo mexickou omáčku a jdu spát.
.................Už aby bylo léto........................ |
Tak tohle ti závidím. _________________ Je zbytecne umirat kdyz mame pro co zit, ale taky je zbytecne zit kdyz nemame pro co zemrit. |
|
|
|
|
|
čt listopad 30, 2006 7:15 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: R_E_L_A_X |
|
|
Co je pro Tebe RELAX?
NEmyslím tím teď zrovna džus nebo RELAX rádio _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
čt prosinec 29, 2005 4:00 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Krasa |
|
|
To je jiste moc krasne _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
po prosinec 26, 2005 2:44 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
No snad to nebude znít moc podivínsky...
Nejlíp relaxuju na chatě v Krkonoších. Nemám rád společnost více lidí, tak tam jsem většinou sám - nejradši bych ve dvou, ale nemám s kým.
Je teplý letní večer, já se právě vrátil z túry, slunce zapadá za kopec, já sedím na kamenném zápraží naší roubenky, vytáhnu si starý gramofon, pustím nějakou klasiku (nebo modernizuju cédéčkem čehekoliv), zapálím petrolejku a koukám do údolí. Pak si udělám na ohni pstruha nebo mexickou omáčku a jdu spát.
.................Už aby bylo léto........................ |
|
|
|
|
|
po prosinec 26, 2005 12:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bajker tester
|
Předmět: ... si muzu otevrit vinko |
|
|
a jen tak klabosit s polovickou. To je docela fajn .. |
|
|
|
|
|
po prosinec 05, 2005 12:34 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Souhlasim |
|
|
V 1 moc krasne. Ve 2 zcela jina dimenze. Souhlasim _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
so prosinec 03, 2005 8:41 am |
|
Autor |
Zpráva |
mihman uživatel
|
Předmět: heh |
|
|
Mnop, jop, západ slunce ... Nejvíc se mi to líbí v zimě, to mě vážně dokáže nadnést ... Zvláště, když sme na to dva, muhehe Ale teda radši ho sleduju přímo z venku, je to takový romantisch |
|
|
|
|
|
pá prosinec 02, 2005 7:09 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Relax |
|
|
Pri prochazce zimnim mestem, pri pohledu z okna na zapad slunce, u knizky, bileho caje _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
čt listopad 24, 2005 10:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
mihman uživatel
|
Předmět: Zima ... |
|
|
Mnop, když je zima začnu asi jí Nejraději relaxuji venku, když je kolem nuly a já se procházím zasněženým městem ... To je opravdu pro mě relax v zimě ... Nebo stačí jenom koukat z okna jak sněží Ale zase si nemyslete, nejsem nějakej Yetty
Jinak v jiný období relaxuju nejraděj doma, když si lehnu a pustím si klidnou hudbu (nemusí být moc klidná, ale většinou je to vážná, nebo takovej hezkej jazzík) ... Takhle dokážu relaxovat třebas celej den ... o a pak se taky nic nenaučím do školy
A ještě. K relaxu doporučuju Jahodový čaj se smetanou, trocha medu do toho ... Nebo černý čaj s mlíkem a medem ... Mnop, zkuste někdy |
|
|
|
|
|
st listopad 09, 2005 4:27 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
|
|
No necím, jestli to vůbec psát, je to velice trhlé, no ale nejlépe při jízdě trolejbusem (jak asi už napovídá můj obrázek) |
|
|
|
|
|
čt září 29, 2005 1:34 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Relaxuji kdyz... |
|
|
Relaxuji kdyz..., relaxuji s... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|