|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Jake spodni pradlo nosis nejradeji? |
boxerky |
|
52% |
[ 54 ] |
trenyrky |
|
18% |
[ 19 ] |
slipy |
|
16% |
[ 17 ] |
bokovky |
|
1% |
[ 2 ] |
tanga |
|
2% |
[ 3 ] |
jine |
|
0% |
[ 1 ] |
zadne |
|
5% |
[ 6 ] |
|
Celkem hlasů : 102 |
|
st listopad 15, 2006 9:20 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
Předmět: |
|
|
Ale nejde jen tak o barvu, ale i o vzor. Pokud jsou jednobarevné, či s nějakým "civilním" vzorem tak ano, ale pokud je na nich nějaký "vtipný" vzor, či obrázek, tak to rozhodně nebrat. Podobné infantilnosti ve mě evokují čtyřleté děti, a o ty v posteli opravdu nestojím, ani jejich spodní prádlo, či tělo, mě nezajímají. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
st listopad 15, 2006 6:16 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
|
|
Je pravda, že slipy mají něco do sebe, ale trenky taky a boxerky jak hezky přiléhají _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
|
st listopad 15, 2006 5:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Jeník tester
|
Předmět: White briefs |
|
|
...slipy jsou podle mě jedním z atributů gaye. Ostatně aspoň virtuální gay svět si myslí, že slipy jsou nejlepší. Kdekoli zadáte +gay +underwear, najdete samé chlápky a kluky v Y fronts nebo Fly briefs. Třeba http://www.underwear4men.com Právě mám jedny na sobě. _________________ Saturnine, Marcus Aurelius je lvice!
Nikdo není dokonalý, pane. |
|
|
|
|
|
st listopad 15, 2006 12:28 am |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Nikom napsal: | pepcza napsal: | Nikom napsal: | Nojo tak vidím, že ve vás vojenské spodní prádlo nevyvolalo ani střípek zájmu... no tak jsou to prej trenýrky a teď pozor... nejsou zelené jak jsem si myslel, ale údajně jsou bílé... a mají na zadku kapsičku...
Jinak slipy jsou nepohodlné a někdy ošklivé... jak na kom... občas jsou ale i rajcovní |
Pravděpodobně se tím dotazem shodím, ale k čemu kapsičku na zadku? Sice by pár nápadů bylo, ale radši je hned zavrhuju....
PS: teď mě to opravdu začalo zajímat |
já ti tyjo nevim, nebylo mě to spolehlivě vysvětleno |
A nespolehlivé vysvětlení je jaké?? |
|
|
|
|
|
út listopad 14, 2006 7:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
pepcza napsal: | Nikom napsal: | Nojo tak vidím, že ve vás vojenské spodní prádlo nevyvolalo ani střípek zájmu... no tak jsou to prej trenýrky a teď pozor... nejsou zelené jak jsem si myslel, ale údajně jsou bílé... a mají na zadku kapsičku...
Jinak slipy jsou nepohodlné a někdy ošklivé... jak na kom... občas jsou ale i rajcovní |
Pravděpodobně se tím dotazem shodím, ale k čemu kapsičku na zadku? Sice by pár nápadů bylo, ale radši je hned zavrhuju....
já ti tyjo nevim, nebylo mě to spolehlivě vysvětleno |
|
|
|
|
|
út listopad 14, 2006 12:58 am |
|
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+
|
|
|
Huhu! Som tretí a som na to hrdý! hehe (aj keď obtiahnuté boxerky sú tiež fajn :-S ) |
|
|
|
|
|
út listopad 14, 2006 12:50 am |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
nokin napsal: | murex napsal: | Hmm... to tu nikdo nenosí klasické slipy??? |
Taky se divím. Jsem sám. |
Nejsi sám, resp. nejste sami... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
út listopad 14, 2006 12:17 am |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
|
|
|
Nikom napsal: | Nojo tak vidím, že ve vás vojenské spodní prádlo nevyvolalo ani střípek zájmu... no tak jsou to prej trenýrky a teď pozor... nejsou zelené jak jsem si myslel, ale údajně jsou bílé... a mají na zadku kapsičku...
|
|
|
|
|
po listopad 13, 2006 1:49 am |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
|
|
Nojo tak vidím, že ve vás vojenské spodní prádlo nevyvolalo ani střípek zájmu... no tak jsou to prej trenýrky a teď pozor... nejsou zelené jak jsem si myslel, ale údajně jsou bílé... a mají na zadku kapsičku...
|
|
|
|
|
po listopad 13, 2006 1:35 am |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | murex napsal: | Hmm... to tu nikdo nenosí klasické slipy??? |
Jejich zlatá éra je již dávno minulostí. Dneska kdo chce být in, nosí rudé trencle s bílým proužkem, jako na sparktakiádě. . |
Hm, tak to jsem zase out. Červený trenky bych si nikdy nekoupil...černá je nejlepší |
|
|
|
|
|
po listopad 13, 2006 12:39 am |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
murex napsal: | Hmm... to tu nikdo nenosí klasické slipy??? |
Jejich zlatá éra je již dávno minulostí. Dneska kdo chce být in, nosí rudé trencle s bílým proužkem, jako na sparktakiádě. . _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
po listopad 13, 2006 12:34 am |
|
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
murex napsal: | Hmm... to tu nikdo nenosí klasické slipy??? |
Taky se divím. Jsem sám. I když dneska jsem si koupil boxerky, které se mi líbí víc.... |
|
|
|
|
|
po listopad 13, 2006 12:13 am |
|
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++
|
|
|
Hmm... to tu nikdo nenosí klasické slipy??? |
|
|
|
|
|
ne listopad 12, 2006 11:51 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
|
|
|
pepcza napsal: | Boxerky x trenkoslipy - tak půl na půl? Nejdůležitější je, jak se v nich cítím. Jednou jsem nešikovně pořídil a v kombinaci s působením kalhot obleku se ty boxerky (trenkoslipy) snažily přeformovat do podoby tang... |
Jo tak v obleku se mi i klasické boxerky někdy nechtěně přemění v tanga. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
ne listopad 12, 2006 3:46 am |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
|
|
|
Boxerky x trenkoslipy - tak půl na půl? Nejdůležitější je, jak se v nich cítím. Jednou jsem nešikovně pořídil a v kombinaci s působením kalhot obleku se ty boxerky (trenkoslipy) snažily přeformovat do podoby tang... |
|
|
|
|
|
so listopad 11, 2006 8:01 pm |
|
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+
|
|
|
Nikom napsal: | Hele chci si ujasnit, co že to vlastně nosím...
co je víc přiléhavé? trenkoslipy nebo boxerky?
Hádanka: jaké spodní prádlo nosí v současnosti čeští vojáci? myslím to, co fasují... (poradím vám, červená tanga to nejsou ) |
tipnu ze zadny, chodej na ostro |
|
|
|
|
|
so listopad 11, 2006 6:47 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
|
|
Hele chci si ujasnit, co že to vlastně nosím...
co je víc přiléhavé? trenkoslipy nebo boxerky?
Hádanka: jaké spodní prádlo nosí v současnosti čeští vojáci? myslím to, co fasují... (poradím vám, červená tanga to nejsou ) |
|
|
|
|
|
so listopad 11, 2006 6:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ottos guru
Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | ..., že mě to každou chvíli rozpůlí v podélné ose. |
no nesmíš do nich skákat jako Jája s Pájou... |
|
|
|
|
|
so listopad 11, 2006 6:31 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
|
|
|
Tak já tedy zásadně boxerky, už od nějakých13ti let. Jsou pohodlné, člověk se v nich zdaleka tolik nepotí, neškrtí to a taky mi to přijde prostě nějak pěknější. Nechápu jak někdo může nosit tanga, nejenže bych si připadal jako bych na sobě nic neměl (jako pod kalhotama) a navíc bych měl nejspíš pocit, že mě to každou chvíli rozpůlí v podélné ose. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
so listopad 11, 2006 6:27 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ottos guru
|
Předmět: Re: . |
|
|
Libor napsal: | Na jednom serveru pisi, ze zadny. NA jinym pisi, ze v materialu. Podle nich mivaji boxerky likru a jsou vic na telo. Atrenkoslipy ne. Jako, ze nejsou tak prilnavi. Ale jsou to take takove ty s nohavickou. Pokud se nepletu neni to takove to neforemne bavlnene?
Ale enjsem odbornik...Jen se na to rad koukam pokud je to jeste obleceno na... Nema to chyb |
taky jsem koukal a taky to tak popisují - já jsem však zvyklý na názvosloví prohozené - takže dle nově zjištěné skutečnost nosím boxerky a nemám nic proti trenkoslipům(trenkám)... |
|
|
|
|
|
so listopad 11, 2006 2:20 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: . |
|
|
waweer napsal: | ottos napsal: | já si dovoluji nosit trenko slipy - velmi pohodlné, proti boxerkám nemám námitek... |
jaky je rozdil mezi trenko slipama a boxerkama ? koukam, ze jsem asi trochu zaostalej |
Na jednom serveru pisi, ze zadny. NA jinym pisi, ze v materialu. Podle nich mivaji boxerky likru a jsou vic na telo. Atrenkoslipy ne. Jako, ze nejsou tak prilnavi. Ale jsou to take takove ty s nohavickou. Pokud se nepletu neni to takove to neforemne bavlnene?
Ale enjsem odbornik...Jen se na to rad koukam pokud je to jeste obleceno na... Nema to chyb _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
pá listopad 10, 2006 8:21 pm |
|
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+
|
|
|
ottos napsal: | já si dovoluji nosit trenko slipy - velmi pohodlné, proti boxerkám nemám námitek... |
jaky je rozdil mezi trenko slipama a boxerkama ? koukam, ze jsem asi trochu zaostalej |
|
|
|
|
|
pá listopad 10, 2006 6:19 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ottos guru
|
Předmět: Re: :-) |
|
|
Libor napsal: | Co se ti libi na druhych? Tez trenkoslipy? Mas oblibene tvary a meterialy. NA boxerkach me dokaze vyrajcovat pekne zvyrazneny predek a nohy... |
též trenkoslipy - co se materiálo týče ( technicky - bavlna elastan...) a barvy...? nevim někdy jednobarevné někdy pěkné barevné kombinace...
co se "tvarování" týče, na tom bychom se shodli.... |
|
|
|
|
|
pá listopad 10, 2006 6:07 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: :-) |
|
|
ottos napsal: | já si dovoluji nosit trenko slipy - velmi pohodlné, proti boxerkám nemám námitek... |
Co se ti libi na druhych? Tez trenkoslipy? Mas oblibene tvary a meterialy. NA boxerkach me dokaze vyrajcovat pekne zvyrazneny predek a nohy... _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
pá listopad 10, 2006 6:02 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ottos guru
|
|
|
já si dovoluji nosit trenko slipy - velmi pohodlné, proti boxerkám nemám námitek... |
|
|
|
|
|
pá listopad 10, 2006 4:48 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: spodní prádlo |
|
|
Jaké se ti libi na druhych. A jake nosis ty sam?
Boxerky jsou mlask _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|