|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Máš profil na iboys? |
Ano |
|
67% |
[ 67 ] |
Ne, zrušil jsem ho |
|
11% |
[ 11 ] |
Ne, ale chystám se ho založit |
|
6% |
[ 6 ] |
Ne a nehodlám to měnit |
|
15% |
[ 15 ] |
|
Celkem hlasů : 99 |
|
čt květen 05, 2016 2:40 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | Tom_c napsal: | ja se totiz pres seznamky seznamovat nemusim |
Díky za připomenutí. Pak jsou ještě ty seznamovací místnosti, kde se šetří elektrickou energií. |
Ano, tam vznikají dlouhodobé známosti lepších lidí... skoro i lepších než z bibione _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
út duben 26, 2016 1:51 pm |
|
Autor |
Zpráva |
tyrion tester
|
|
|
|
|
|
út duben 26, 2016 12:32 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
bright napsal: | Pak jsou ještě ty seznamovací místnosti, kde se šetří elektrickou energií. |
Tam jsou ledkové žárovky? |
|
|
|
|
|
ne duben 24, 2016 7:36 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Tom_c napsal: | ja se totiz pres seznamky seznamovat nemusim |
Díky za připomenutí. Pak jsou ještě ty seznamovací místnosti, kde se šetří elektrickou energií. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
so duben 23, 2016 10:14 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
bright napsal: | John napsal: | je nejaka nova popularni seznamka, kterou sem prehlidl? |
GRINDR |
Tam chodi sami dobytci.. Jsem slysel, ja se totiz pres seznamky seznamovat nemusim |
|
|
|
|
|
st duben 20, 2016 8:35 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
John napsal: | je nejaka nova popularni seznamka, kterou sem prehlidl? |
GRINDR _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st duben 20, 2016 6:31 pm |
|
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
|
|
|
|
|
|
st duben 20, 2016 1:20 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
Tak! |
|
|
|
|
|
st duben 20, 2016 10:07 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Ne, jenom už jsou všichni zadaný _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
po duben 18, 2016 8:39 pm |
|
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Mi prijde, ze to tam chciplo, on je nejaka nova popularni seznamka, kterou sem prehlidl? |
|
|
|
|
|
ne květen 27, 2012 12:55 pm |
|
Autor |
Zpráva |
homo_paul uživatel
|
|
|
1. Máš profil na iboys?
Ano.
2. Máte s iboys nějakou vysloveně špatnou zkušenost?
Ne.
3. Podařilo se vám na iboys najít přátele (minimálně někoho, s kým si alespoň půl roku píšete)?
Ano.
4. Podařilo se vám na iboys najít vztah ("někoho" alespoň na půl roku)?
Ne, nehledám.
5. Měli jste z osobních setkání spíš dobré dojmy, nebo jste na základě domluvy/profilu/konverzace čekali víc a setkání pro vás byla jedním velkým zklamáním?
Zatím v tomhle ohledu málo zkušeností. Ale dojmy velmi dobré..
6. Stalo se vám někdy, že jste na ulici / v autobuse... potkali někoho, koho jste znali podle profilu/fotky na iboys?
Naopak, na IB jsem potkal pár lidí, které jsem už znal z reality. _________________ Pavel/gay |
|
|
|
|
|
so duben 04, 2009 3:15 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++
|
Předmět: iBoys, eBoys, nebo ajBoys |
|
|
A propos: Jak vlastně správně iBoys.cz vyslovovat?
Anglická výslovnost by byla [ajbojs], ale tak jsem to nikoho vyslovovat neslyšel. Správná česká výslovnost by bylo něco jako [ibo-is], to taky nikdo nepoužívá.
Všichni to vyslovují jako [ibojs], tedy první písmeno česky a zbytek anglicky. To je ale bordel
Skoro se nabízí otázka, proč se to tedy v souladu s výslovností nejmenuje eBoys.
Teď koukám, že na eboys.cz sídlí nějaká nepříliš zdařilá konkurence _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
|
ne březen 15, 2009 12:45 am |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
Myslím, že je únosnější si zredukovat možnost výběru z 1000 na 999, než se snažit se všemi setkat a opakovaně narážet na tvrdou realitu, nebo odmítání jen proto, že by mezi nimi mohl být jeden, který tak opravdu vypadá... |
|
|
|
|
|
pá březen 13, 2009 2:50 am |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
TXB: Vím minimálně o jednom, co spolňuje všechny tři podmínky kumulativně, a přesto tam má svoje fotky, holt výjimka potvrzuje ... |
|
|
|
|
|
čt březen 05, 2009 10:59 am |
|
Autor |
Zpráva |
niklak uživatel
|
|
|
Profil sem si zrušil, když sem měl kluka. Já prostě nechápu člověka, který si ho tam zase nechá. To nemá dost kamarádů a potřebuje další? Nebo si hledá zálohu? Pro mě to je seznamka a pokud budu chtít s někým být kamarád i do budoucna, tak mu dám třeba icq |
|
|
|
|
|
út únor 10, 2009 9:07 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
TXB: Česká naivita? Hm, myslim že tohle nemá s tím, že je dotyčný Čech...vsadil bych se, že v Itálii, Maďarsku, Rusku či Norsku to bude podobné...spíš než naivita to bude nadrženost uslintanejch chlípníků, kterým už hučení v kládě vlezlo na mozek a v tomto ohledu zcela ztratili úsudek a racionální mysl... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
po únor 09, 2009 8:20 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
připadá mi, že tohle by se už dalo zobecnit:
Pokud se na iboys objeví nový profil s fotkami hezkého kluka a vypnutým guestbookem, jde o fotky z netu.
Pokud se na iboys objeví nový profil s fotkami hezkého kluka, kde není zachycen v přirozeném domácím prostředí, nebo prokazatelně českém prostředí, jde o fotky z netu.
Pokud se na iboys objeví nový profil s fotkami hezkého kluka, na kterých je vidět profesionální kvalita a daný člověk nemá mezi koníčky vyznačen modeling/fotografování, jde o fotky z netu.
Co mě ale překvapuje ještě víc, jsou osoby, které v guestbooku těchto individuí slintají nad tím, jaký je to krásný kluk... když už v diskusi bylo pěti různými lidmi řečeno, že jde o stažené fotky (ještě i s odkazem na zdroj). Česká naivita nezná mezí... |
|
|
|
|
|
st říjen 01, 2008 5:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Let me state that sh.t happens. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
út září 30, 2008 10:14 pm |
|
Autor |
Zpráva |
kluk08 uživatel
|
|
|
ja na iboys (sam se divym) nasel svou lasku. |
|
|
|
|
|
ne září 07, 2008 6:59 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
Upřímně můžu říct, že jsem o tomhle nikdy nepřemýšlel. Nejradši mám, pokud je to z obou stran vyrovnané. Vlastně skoro konverzace nezačínám, pokud bych nepočítal poděkování za plus. Klukům, kterým jsem z vlastní iniciativy napsal (aniž by konverzace nezapočla alespoň zmíněným poděkováním), by za ty dva roky mohlo být tak pět |
|
|
|
|
|
ne září 07, 2008 2:39 am |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
... nebo masochista.
---
Měl bych další otázku k tématu. Vyhovuje vám lovit, nebo se nechat lovit? Já si na fakt, že někde visím a někdo tam přijde a posléze něco napíše zvykám těžko (jakkoliv mi to samozřejmě lichotí, ego se tetelí) a cítím se ne úplně komfortně. Tím odpovídám na svoji otázku - tedy jednoznačně lovec. |
|
|
|
|
|
so září 06, 2008 10:21 am |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
Stonerock: Že by nekuřák pyroman? |
|
|
|
|
|
so září 06, 2008 2:28 am |
|
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru
|
|
|
Lidi jsou starý lháři... lžou o sobě ostatním a konečně i sami sobě
Já jsem např. občasný kuřák tabáku:) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
|
so září 06, 2008 1:30 am |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Nepředstíráš, skvošová (fuj! jak jsem to psal, všechno se mi naježilo) královno? |
To bych si nedovolil.
Měl jsem na mysli hlavně případy, kdy ti třeba deklarovanej nekuřák po pár zprávách napíše, že si jde zapálit. Konkrétně tohle se mi stalo opakovaně. _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
čt září 04, 2008 10:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
Není problém je používat nadále... |
|
|
|
|
|
čt září 04, 2008 9:54 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pemel šaman
Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
To jsou mi zase novoty Byl jsem zvyklý na staré stránky. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
|
so srpen 30, 2008 9:28 am |
|
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru
|
|
|
Já účet na iBoys mám... je to server, který je jako lidé, co jsou na něm registrovaní, nic víc, nic méně.
Pár pohodových kluků (a holek ), 50% prasat, 30% modýlků a modelek, 10% nespecifikovatelných. Některé skupiny se prolínají, jiné jsem nezmínil. Je to docela fajn server, mám tam tak 10 lidí, se kterými se dokola bavím, kecáme o všem možném, od superstrunové teorie, cyklistice, rodině... prostě normální pokecovka:) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
|
so srpen 30, 2008 9:10 am |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
Nikom: Kdepak, nemíří na tebe. Proč by měl? Vždyť jsi mi nikdy nezavdal důvodu k napadání tvé sympatické osoby |
|
|
|
|
|
so srpen 30, 2008 7:10 am |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Proč ta mnohomluvnost? Spíš slabší chvilka. Taková přemýšlivá (ano i to se mi občas stává).
TXB: Proč mám pocit, že tvůj příspěvek míří na mě, ačkoli je evidentně o někom jiném. |
|
|
|
|
|
pá srpen 29, 2008 11:39 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Nemůže být na nic, když se tam občas někdo seznámí nebo aspoň najde kamarády. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|