|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
čt květen 11, 2006 9:02 am |
|
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
Předmět: |
|
|
Szun-tsu povedal: Poznaj svojho nepriateľa _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
|
čt květen 11, 2006 12:13 am |
|
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++
|
|
|
Já to čtu naopak rád, vždy se pobavím, co všechno si o nás podobní jedinci myslí a jak si čechrají vlastní ego. Ono většinou se jedná o ušlápnuté podpantofelníky, kteří si prostě musí nějak dokázat, že jsou ti jediní správní heterosexuální chlapi. |
|
|
|
|
|
st květen 10, 2006 10:14 am |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Ten D-FENS je obzvlášť obhroublý a primitivní ... asi jako autoři a cílová skupina čtenářů. |
|
|
|
|
|
st květen 10, 2006 12:05 am |
|
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+
|
|
|
To: Petr K
Diki za odobrenie - pripadal som si tu ako mierny ignorant. |
|
|
|
|
|
st květen 10, 2006 12:01 am |
|
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++
Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
|
|
Esteban Trueba napsal: | Jedna mala otazka - to sa tak radi nasierate, ze vam "taketo" clanky stoja za precitanie Aby som pravdu povedal, necital som ho a ani ma to nejako nelaka, cas urceny na zivot chcem vyuzit uplne inym sposobom (aj ked sa mi to casto nie velmi dari ).
A ze treba poznat nazory druhej strany? V tomto pripade "je m´en fous"!!!! |
Ahoj Estebane, máš pravdu . Já to celé nečetl, pouze jsem to v rychlosti proletěl abych byl trochu v obraze o co jde. Samozřejmě že je to ztráta času a rozčilovat se kvůli tomu, tak to už vůbec ne . Je to přesně tak jak jsi napsal _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
|
út květen 09, 2006 11:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+
|
|
|
Jedna mala otazka - to sa tak radi nasierate, ze vam "taketo" clanky stoja za precitanie Aby som pravdu povedal, necital som ho a ani ma to nejako nelaka, cas urceny na zivot chcem vyuzit uplne inym sposobom (aj ked sa mi to casto nie velmi dari ).
A ze treba poznat nazory druhej strany? V tomto pripade "je m´en fous"!!!! |
|
|
|
|
|
út květen 09, 2006 11:15 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++
Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
|
|
Kam na takové weby chodíš . Je vidět že jsem toho na netu prošel ještě nějak málo, občas se nestačím divit.
K tomu článku asi není třeba komentář, stejně tak jako k celému dotyčnému webu. Hulvátství a vulgárnost spojená zřejmně s nějakou mozkovou příhodou jeho autora když uklouznul po šlupce od banánu a praštil se hlavou o schody je zřejmá už z názvu některých rubrik a slovní zásoby použité v článcích... _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
|
út květen 09, 2006 10:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++
|
|
|
|
|
|
st duben 19, 2006 3:47 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
|
|
Waky napsal: | Mimochodem, všimla jsem si, že Tradiční rodina spí a už neuveřejňuje žádné perly. (Ne že by to vadilo ) Prý se skrývají v ilegalitě, protože jim nějaký cvok vyhrožuje bombovým útokem. Asi některému z jejich fašistických kámošů hráblo v kouli - s čím kdo zachází, tím také schází ... |
no to jo, protože nějakou dobu po napsání reakcve na ně(asi už druhý den) nejen, že jsem se nemohl přihlásit, ale i nebyl vidět můj komentář. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
|
st duben 19, 2006 10:59 am |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Na politickou stranu se nepamatuju.
Nějaký čas po revoluci mi jeden kamarád nosil časopis, který se jmenoval Soho revue, abych měla co na čtení.
Ty článečky jsou brutální. Napsala jsem k jednomu z nich cosi zde
(pod zkratkou V.L.).
http://www.dfens-cz.com/comment.php?akce=fullview&cisloclanku=2006041602&page=6&style=
Namíchnout nějaké zasloužilé bijce za morálku se mi povedlo i na jednom serveru spřáteleném se stranou PaS (kámoši "Tradiční rodiny") - server euroskeptiků. Tam píše můj oblíbený týpek pan Joch - nemluví sprostě a nepíše bláboly o Robertovi, ale ta jeho demagogie taky stojí za to. Tak jsem se tam panu Jochovi též párkrát vyjádřila pod touže zkratkou:
http://www.euportal.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=720
Mimochodem, všimla jsem si, že Tradiční rodina spí a už neuveřejňuje žádné perly. (Ne že by to vadilo ) Prý se skrývají v ilegalitě, protože jim nějaký cvok vyhrožuje bombovým útokem. Asi některému z jejich fašistických kámošů hráblo v kouli - s čím kdo zachází, tím také schází ... |
|
|
|
|
|
út duben 18, 2006 8:35 pm |
|
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++
|
|
|
Nevím, mám pocit, že kdysi snad u nás nějaký strana byla. Dokonce i v parlamentu. SOHO? Nepamatuje si to někdo? |
|
|
|
|
|
út duben 18, 2006 10:28 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Nevím, první článek jsem nedočetl za větu: "Pan dramatik nám už léta sere z pseudointelektuálních "výšin" na hlavy a někteří z nás mu za to ještě děkují."
Urážky může do eseje zahrnout jenom idiot, kterej žárlí na někoho úspěšnějšího. A jakákoliv esej podbarvená takovou osobní nenávistí, že se nedokáže obejít bez takovýhle urážek, nemůže být objektivní.
Druhý odkaz - směs neporozumění historickým faktům a jejich zamíchání do absurdního kontextu. Jsou snad homosexuálové nějaká politická strana, či co? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
po duben 17, 2006 10:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|