|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
pá červen 24, 2011 3:59 pm |
|
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
Předmět: Re: to charles |
|
|
kapka napsal: | hloupý spoluzak ht:"chtel bys od ní čouda (pozn. Twl nadrženci)? Já: "ani ne" |
|
|
|
|
|
|
pá červen 24, 2011 3:52 pm |
|
Autor |
Zpráva |
kapka uživatel
|
Předmět: to charles |
|
|
Dik moc co se tyče toho chasníka (best word ever! ) sami hátéčka zatim... prej kluci ve škole se bavi o nejaky australance..\nyní citace\ hloupý spoluzak ht:"chtel bys od ní čouda (pozn. Twl nadrženci)?
Já: "ani ne" (pozn. Oni to neví... a ani je to ještě nenapadlo... na to ze se takhle chovam porad)
Voni ze me byli mimo... takovejch lidi potkavam dene 20... _________________ Ve škole je to fakt samej debil,blbeček,debil,blbeček,deil,blbeček... jenom tmahle vzadu sedim ja a nestačim se divit |
|
|
|
|
|
čt červen 23, 2011 4:36 pm |
|
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
Předmět: |
|
|
Milý kapko, moc se mi líbí, jak jsi napsal, že tě strašně baví být gay. Zaprvé proto, že přesně takhle to taky cítím, a za druhé proto, že ti moc přeju, že jsi na to přišel už ve třinácti letech. Já jsem ve třinácti už taky věděl, že se mi líbí chlapi, ale užívat jsem si to začal až tak někdy kolem dvaceti. Předtím jsem se pořád bál své budoucnosti, vůbec jsem si nedokázal představit, jak vlastně budu žít. To ale zjevně není tvůj případ. Podle tvého písemného projevu se zdá, že jsi inteligentní kluk a máš sympatický postoj k životu. Tak ti přeju, aby sis brzo našel nějakýho hodnýho chasníka. |
|
|
|
|
|
čt červen 23, 2011 6:21 am |
|
Autor |
Zpráva |
kapka uživatel
|
Předmět: marmat (malem bych zapoměl :p ) |
|
|
Moje originalni segra kupuje tak možná tužky... a kreelí jenom stromy na bsolventskou práci (maluje faaaakt dobře) na časopisy jí neužije )[/list] _________________ Ve škole je to fakt samej debil,blbeček,debil,blbeček,deil,blbeček... jenom tmahle vzadu sedim ja a nestačim se divit |
|
|
|
|
|
čt červen 23, 2011 6:12 am |
|
Autor |
Zpráva |
kapka uživatel
|
Předmět: :) |
|
|
Martin: haha ,,vcelku"
Xts: děkuju moc docela se toho bojim ale narodil jsem se jako optimista a budu se toho držet jako klíště.. _________________ Ve škole je to fakt samej debil,blbeček,debil,blbeček,deil,blbeček... jenom tmahle vzadu sedim ja a nestačim se divit |
|
|
|
|
|
st červen 22, 2011 11:59 pm |
|
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++
|
|
|
Kapka > To je hezký, jak se na tom "plavíš"
Tak mně se ještě někdy ve 13ti líbily dvě holky (po sobě, ne naráz), (ale to mě ještě ani nenapadlo, že bych si je měl představovat bez oblečení ) A pak se objevil kluk, a já si říkal "sakra, že já k němu cejtim to samý co k ní") a pak už nějak zůstalo u těch kluků, se všim všudy, a holky nezájem. Teď ještě nějakýho najít, když už mi táhne na 25. A tobě přeju totéž |
|
|
|
|
|
st červen 22, 2011 9:22 pm |
|
Autor |
Zpráva |
MarMat uživatel
|
|
|
Martin napsal: | No. Ve zkratce. Tak cca v 11-12. Takovej časopis o autech a byla v něm dvoustránková reklama na plavky, na jedný straně holky, na druhý kluci. Po pár "přečteních" mi to v celku došlo. |
to je sranda, já si vždycky tajně prohlížel ségry časopisy a hned jsem nalistoval fotografite polonahých kluků, ty holky mě nic neříkali:D |
|
|
|
|
|
st červen 22, 2011 9:19 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
No. Ve zkratce. Tak cca v 11-12. Takovej časopis o autech a byla v něm dvoustránková reklama na plavky, na jedný straně holky, na druhý kluci. Po pár "přečteních" mi to v celku došlo. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
st červen 22, 2011 9:10 pm |
|
Autor |
Zpráva |
kapka uživatel
|
Předmět: a co vy? |
|
|
Ahoj, je mi 13 a to ze sem gay me strasne bavi. Jak dlouho to beru takhle? Ani moc ne. Když jsem byl malej kamarádi mě strašili,že sem gay a já se (bez urážky) bál. Pak jsem to vypudil z hlavy. No a potom si to nepamatuju (myslim ten přechod) až jsem se jednou díval na zprávy a tam byl chlápek a řekl jsem si : ten je hezkej. A od tý doby mě baví že jsem vobešel přírodu (hej jak si uplně myslela ne? ) ale nikomu jsem to zatím neřekl. Do včerejška to pro mě bylo všecko co jsem chtěl (prozatím) vědět. Včera jsem četl ČILICHILLI (iestli znáte) v tomto díle o gayích a napadlo mě že jsem byl sobec tak mě teď zajímá - jak jste se vy stali (y je gramaticky holčičí písmeno ) , či jak jste se začali brát jako gay ( to je taková ta hustá partička co je na ní příroda krátká :p) děki za odpovedi (bez hacku se stejne pise nejlip) _________________ Ve škole je to fakt samej debil,blbeček,debil,blbeček,deil,blbeček... jenom tmahle vzadu sedim ja a nestačim se divit |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|