|   | 
		volné diskuzní fórum  004.CZ V2  | 
		  | 
		  | 
		  | 
		  | 
		  | 

|   | 

|   | 
		  | 
		  | 

Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
		 | 
		  | 

| 
		út listopad 07, 2006 11:21 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

zdenda guru+++

| 

| Předmět:  | 
				     | 

| 

No, nic proti Bodíkovi, ale Adame, to by jsi dělal z normálních nástrojů,VIĎ(ŽE)!? _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.

Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		út listopad 07, 2006 8:40 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Adam šaman

| 

| Předmět:  | 
				     | 

| 

Udělal bych hudbu - pokud by se o to nerval Bodík  | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		út listopad 07, 2006 8:38 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
  | 

| Předmět: Re: A co takhle dokument??? | 
				     | 

| 

| Libor napsal: | 	 		  			| ottos napsal: | 	 		  tak mě tak při návštěvě Mezipater napadlo, co takhle splodit vlastní film???

(jsem členem Asociace České Videokultury - AČV MeDialog) - nemusel by být problém s technickým zajištěním - chtělo by to však nějaký pěkný smysluplný scénář a následně pak i herecké zajištění ( do hlavních rolí   ) - CO VY NA TO ??? | 	  

Nebylo by fajn natocit nejaky fajn dokument...  Treba nejaky hodn eodvazny o gay.komunita.cz Nejak pusobive a umelecky udelane profily zdaleka odlisnych lidi co se zde potkavaji. I to, ze narozdil od chatu je tu sposuta bezva ryzich lidi. Hledacu vlastni cesty. Jste moc fajn, diky ze jste. 

| 	  

Tum dum dum, kde se dají hromadně smazat všechny mé zprávy a kde se dá zrušit profil? Před kameru mě nedostanete ani párem volů. To už bych radši pohladil pavouka a to už je co říct   | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		út listopad 07, 2006 5:58 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Libor šaman

| 

| Předmět: A co takhle dokument??? | 
				     | 

| 

| ottos napsal: | 	 		  tak mě tak při návštěvě Mezipater napadlo, co takhle splodit vlastní film???

(jsem členem Asociace České Videokultury - AČV MeDialog) - nemusel by být problém s technickým zajištěním - chtělo by to však nějaký pěkný smysluplný scénář a následně pak i herecké zajištění ( do hlavních rolí   ) - CO VY NA TO ??? | 	  

Nebylo by fajn natocit nejaky fajn dokument...  Treba nejaky hodn eodvazny o gay.komunita.cz Nejak pusobive a umelecky udelane profily zdaleka odlisnych lidi co se zde potkavaji. I to, ze narozdil od chatu je tu sposuta bezva ryzich lidi. Hledacu vlastni cesty. Jste moc fajn, diky ze jste. 

Ten dokument to byl spis vtip   _________________ Jsem... | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		út listopad 07, 2006 10:24 am | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
  | 

| Předmět: a co takhle vlastní film??? | 
				     | 

| 

tak mě tak při návštěvě Mezipater napadlo, co takhle splodit vlastní film???

| 

|   | 
		 | 

| 

Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
  | 

| 

| 
		  |