|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
po říjen 01, 2007 9:07 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
Předmět: |
|
|
Lukki napsal: | jojx napsal: |
mno já jsem si to představoval jako shromáždění metrosexuálně vypadajících afektovanejch kluků, z nichž polovina co chvíli mizí někde v darkroomu |
takže něco jako představy tak 98% hátéček (pro upřesnění zbylá dvě procenta se již setkala s nějakým homosexuálem)
taky jsem si to nějak tak představoval... |
a taky tě skutečnost tak zklamala, co? _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 8:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
swa napsal: | Manuel de Falla napsal: | On ani ten výlet není úplně od věci. Procházka v mlze a spadaným listí má taky svoje kouzlo, takže bych netvrdil, že v tomto smyslu sezóna již skončila. |
Ty jo už to nehul Nejen že teď očumuju lidi v tramvaji, (dneska ne, dnes jsem pozorovala naši krásnou mikrobioložku, přiznávám se) ještě se budu procházet mlhou a hledat gaye v mlze a napadaném listí Pěkně mě tu teda očkujete Ještě k tomu poznat-oslovit... já teda nemám problém oslovit, ale musela bych nejdřív kohosi spoznat. A fakt že přepadnout metrosexuála není mým snem. |
ad výlet v mlze: to víš, jedinečná příležitost k "otlapkávání" ve stylu: "jo ty jsi ty! já nic nevidím...můžu se tě chytit?"
ad přepadení metrosexuála: o to větší zábava, ne? navíc ještě oběť dorazit větou "ts, ještě nikdy jsem se nespletl(a)..." _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 7:16 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | No fakt. Čtyři dny číst fórum, vyrazit na výlet a hned získat one of the best. |
A to ještě neodhalil, kdo je vůbec nejlepší |
Toho sem netahej |
Nemluvil jsem o sobě ve třetí osobě |
Mně (a několika dalším) je jasný, o kom jsi tu mluvil _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 7:09 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
bright napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | No fakt. Čtyři dny číst fórum, vyrazit na výlet a hned získat one of the best. |
Toho sem netahej |
Nemluvil jsem o sobě ve třetí osobě |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 7:03 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | No fakt. Čtyři dny číst fórum, vyrazit na výlet a hned získat one of the best. |
Toho sem netahej _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 7:02 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Lukki napsal: | mimochodem, kdo další patří do té skupiny "the best..."? | Původně jsem napsal "dostat the very best", ale aby se někdo neurazil, změnil jsem to. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 7:00 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
bright napsal: | Lukki napsal: | bright napsal: | Lukki, jsi muž činu |
|
No fakt. Čtyři dny číst fórum, vyrazit na výlet a hned získat one of the best. |
mno, komentář asi není potřeba...
mimochodem, kdo všechno patří do té skupiny "the best..."? _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
Psychologist: Well, that's a start. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 7:00 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
bright napsal: | No fakt. Čtyři dny číst fórum, vyrazit na výlet a hned získat one of the best. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 6:55 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Lukki napsal: | bright napsal: | Lukki, jsi muž činu |
|
No fakt. Čtyři dny číst fórum, vyrazit na výlet a hned získat one of the best. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 6:51 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
bright napsal: | Lukki, jsi muž činu |
_________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 6:49 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Lukki, jsi muž činu _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 6:48 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
jojx napsal: |
mno já jsem si to představoval jako shromáždění metrosexuálně vypadajících afektovanejch kluků, z nichž polovina co chvíli mizí někde v darkroomu |
takže něco jako představy tak 98% hátéček (pro upřesnění zbylá dvě procenta se již setkala s nějakým homosexuálem)
taky jsem si to nějak tak představoval... _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 6:48 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pemel šaman
Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Lukki napsal: | Já nemám dovoleno odpovídat na toto téma, já jsem totiž takovej blázen, že jsem se asi po 4-denním čtení fóra rozhodl setkat se s lidma na srazu, a taky že jo. Jel jsem na svůj první sraz na vejlet na Karlštejn.
Takže nikdo si ze mě prosím neberte příklad. /Né, že bych toho litoval. Tedy možná jenom někdy / |
Já jsem se na fórum zaregistroval 14.6. a už 22.6. jsem vyrazil na sraz do Saint´s _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 6:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
rog napsal: | bright napsal: | rog: Do konce roku ještě pár srazů určitě bude. | No tak to doufám, i když se přiznám, že pro začátek by mi bohatě stačilo potktat (a poštěstí-li se i blíže poznat) jednoho gaye.Skočit rovnou na sraz - no nevim, jestli bych z toho nebyl nesvůj. Jak vám bylo, když jste šli poprvé na takové setkání? A jak vůbec ty srazy probíhají? Tady v diskuzi toho člověk podle příspěvků moc nepozná - to je spíš pro ty, co byli na místě. Chodí se do nějakých gay-friendly restaurací či barů? Mě by se spíš zamlouvaly ty výlety do přírody - toho se žel v tuto roční dobu už moc nedočkám. Nebo že by se pořádal zájezd na lyže? - to by kvůli nám ovšem určitě přišla na hory obleva |
Já nemám dovoleno odpovídat na toto téma, já jsem totiž takovej blázen, že jsem se asi po 4-denním čtení fóra rozhodl setkat se s lidma na srazu, a taky že jo. Jel jsem na svůj první sraz na vejlet na Karlštejn.
Takže nikdo si ze mě prosím neberte příklad. /Né, že bych toho litoval. Tedy možná jenom někdy / _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 5:57 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
jojx napsal: | mno já jsem si to představoval jako shromáždění metrosexuálně vypadajících afektovanejch kluků, z nichž polovina co chvíli mizí někde v darkroomu | my vypadáme jinak? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 5:51 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
pemel napsal: | Dokonce se mezi nás nebojí chodit ani heteráci | Jj, jsme přísně straight friendly _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 5:43 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
swa napsal: | (dneska ne, dnes jsem pozorovala naši krásnou mikrobioložku, přiznávám se) |
Nj, skorokolegyně v bílém plášti....
swa napsal: | ... ještě se budu procházet mlhou a hledat gaye v mlze a napadaném listí Pěkně mě tu teda očkujete ... |
Manuela nemusíš hledat, ten se nedá minout!
jojx napsal: | mno já jsem si to představoval jako shromáždění metrosexuálně vypadajících afektovanejch kluků, z nichž polovina co chvíli mizí někde v darkroomu |
Kde????? Kde????? |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 5:27 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | no ale celkově to spíš připomíná setkání kluků ze třídy než gay sraz jak si ho většina lidí představuje | Anonymní abstinenti by si měli organizovat zvláštní setkání |
brighte, já to možná myslel spíš jako klad, víš? | Aha, sraz teplé třídy Btw, jak si většina lidí představuje gay sraz? To by mě vážně zajímalo. |
mno já jsem si to představoval jako shromáždění metrosexuálně vypadajících afektovanejch kluků, z nichž polovina co chvíli mizí někde v darkroomu _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 5:01 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pemel šaman
Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
rog napsal: | No tak to doufám, i když se přiznám, že pro začátek by mi bohatě stačilo potktat (a poštěstí-li se i blíže poznat) jednoho gaye.Skočit rovnou na sraz - no nevim, jestli bych z toho nebyl nesvůj. Jak vám bylo, když jste šli poprvé na takové setkání? A jak vůbec ty srazy probíhají? Tady v diskuzi toho člověk podle příspěvků moc nepozná - to je spíš pro ty, co byli na místě. Chodí se do nějakých gay-friendly restaurací či barů? Mě by se spíš zamlouvaly ty výlety do přírody - toho se žel v tuto roční dobu už moc nedočkám. Nebo že by se pořádal zájezd na lyže? - to by kvůli nám ovšem určitě přišla na hory obleva | Neboj, na srazech se žádné nepřístojnosti nedějou My jsme slušní chlapci Dokonce se mezi nás nebojí chodit ani heteráci Nejhorší věc, co se může stát je, že sergej začne zpívat _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 4:45 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | no ale celkově to spíš připomíná setkání kluků ze třídy než gay sraz jak si ho většina lidí představuje | Anonymní abstinenti by si měli organizovat zvláštní setkání |
brighte, já to možná myslel spíš jako klad, víš? | Aha, sraz teplé třídy Btw, jak si většina lidí představuje gay sraz? To by mě vážně zajímalo. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 4:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
swa uživatel
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | On ani ten výlet není úplně od věci. Procházka v mlze a spadaným listí má taky svoje kouzlo, takže bych netvrdil, že v tomto smyslu sezóna již skončila. |
Ty jo už to nehul Nejen že teď očumuju lidi v tramvaji, (dneska ne, dnes jsem pozorovala naši krásnou mikrobioložku, přiznávám se) ještě se budu procházet mlhou a hledat gaye v mlze a napadaném listí Pěkně mě tu teda očkujete Ještě k tomu poznat-oslovit... já teda nemám problém oslovit, ale musela bych nejdřív kohosi spoznat. A fakt že přepadnout metrosexuála není mým snem. _________________ Už si pro vás jdu, už si brousím zoubky... |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 4:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
bright napsal: | jojx napsal: | no ale celkově to spíš připomíná setkání kluků ze třídy než gay sraz jak si ho většina lidí představuje | Anonymní abstinenti by si měli organizovat zvláštní setkání |
brighte, já to možná myslel spíš jako klad, víš? _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 4:39 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
jojx napsal: | no ale celkově to spíš připomíná setkání kluků ze třídy než gay sraz jak si ho většina lidí představuje | Anonymní abstinenti by si měli organizovat zvláštní setkání _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 4:32 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
rog napsal: | bright napsal: | rog: Do konce roku ještě pár srazů určitě bude. | No tak to doufám, i když se přiznám, že pro začátek by mi bohatě stačilo potktat (a poštěstí-li se i blíže poznat) jednoho gaye.Skočit rovnou na sraz - no nevim, jestli bych z toho nebyl nesvůj. Jak vám bylo, když jste šli poprvé na takové setkání? A jak vůbec ty srazy probíhají? Tady v diskuzi toho člověk podle příspěvků moc nepozná - to je spíš pro ty, co byli na místě. Chodí se do nějakých gay-friendly restaurací či barů? Mě by se spíš zamlouvaly ty výlety do přírody - toho se žel v tuto roční dobu už moc nedočkám. Nebo že by se pořádal zájezd na lyže? - to by kvůli nám ovšem určitě přišla na hory obleva |
když jsem já dorazil poprvé, přišel jsem jako vždy na minutu přesně (nikdy to nedělej, jde o zažitý zlozvyk, kterého se těžko zbavuje) takže jsem našel příslušnou hospodu zamčenou, nicméně moje cloumání klikou bylo vevnitř asi slyšet, takže mi bylo otevřeno a pak jsem tam seděl čtvrt hodiny zcela sám a cumlal pivo - po čtvrthodině dorazil Vodafone, který tam byl rovněž prvně a já byl vystaven dost trapné chvíli, kdy jsem nevěděl jestli tam srazuje nebo na někoho čeká, nebo co a musel jsem se jít zeptat
no ale celkově to spíš připomíná setkání kluků ze třídy než gay sraz jak si ho většina lidí představuje _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 9:36 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | On ani ten výlet není úplně od věci. Procházka v mlze a spadaným listí má taky svoje kouzlo, takže bych netvrdil, že v tomto smyslu sezóna již skončila. | Taky možnost, jak se s lidmi poznat. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 9:10 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | První člověk z fóra, s kterým jsem se setkal, byl Adam (zdravím!) ....Maku ..... Od té doby jen samá pozitivní setkání. |
Jsi miláček |
Výklad: od samého počátku jen samá pozitivní setkání _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 6:55 am |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
[quote="bright"] pepcza napsal: | První člověk z fóra, s kterým jsem se setkal, byl Adama (zdravím!) ....Maku ..... Od té doby jen samá pozitivní setkání. |
Jsi miláček |
|
|
|
|
|
po říjen 01, 2007 2:45 am |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
On ani ten výlet není úplně od věci. Procházka v mlze a spadaným listí má taky svoje kouzlo, takže bych netvrdil, že v tomto smyslu sezóna již skončila. |
|
|
|
|
|
ne září 30, 2007 11:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
pepcza napsal: | jaké to bylo porpvé? zabloudil jsem a pak naklusal sergej, rytíř v zářivé zbroji, a dovedl mě do Valentina. kde jsem pak místo na záchod trefil málem do darkroomu | Tak to bych být tebou nejspíš vzal do zaječích
První člověk z fóra, s kterým jsem se setkal, byl Adama (zdravím!) a na svém prvním srazu jsem jako prvního uviděl Maku s jeho typickým úsměvem na tváři (taky zdravím!). Hned jsem se cítil vítaný. Od té doby jen samá pozitivní setkání. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
ne září 30, 2007 11:30 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
rog napsal: | bright napsal: | rog: Do konce roku ještě pár srazů určitě bude. | No tak to doufám, i když se přiznám, že pro začátek by mi bohatě stačilo potktat (a poštěstí-li se i blíže poznat) jednoho gaye.Skočit rovnou na sraz - no nevim, jestli bych z toho nebyl nesvůj. Jak vám bylo, když jste šli poprvé na takové setkání? A jak vůbec ty srazy probíhají? Tady v diskuzi toho člověk podle příspěvků moc nepozná - to je spíš pro ty, co byli na místě. Chodí se do nějakých gay-friendly restaurací či barů? Mě by se spíš zamlouvaly ty výlety do přírody - toho se žel v tuto roční dobu už moc nedočkám. Nebo že by se pořádal zájezd na lyže? - to by kvůli nám ovšem určitě přišla na hory obleva | Srazy probíhají tak, že se sjedou lidi z fóra (většinou je to 12-18 lidí) do Prahy, kde v pátek nebo v sobotu večer zamluvíme místo v nějakém gay podniku, kde si můžeme popovídat, tj. můžeme tam sedět relativně stranou od ostatních hostů a nemusíme překřikovat hudbu. Nejvytrvalejší z nás pak pokračují po půlnoci do nějakého klubíku (nejčastěji do Valentina).
První vkročení na takový sraz (stejně jako do jakéhokoli gay podniku) si od tebe jistě vyžádá určitou dávku odvahy, zejména neznáš-li ještě žádné jiné gaye. Ale věz, že brzy zjistíš, že jsou to úplně normální (ve smyslu obyčejní, běžní) kluci, s kterými můžeš (ale i nemusíš) najít společná témata k rozhovoru a kteří tě mohou (ale i nemusí) bavit. Záleží jen na tobě, budeš-li to chtít zjistit. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|