Gay komunita

Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  

Obsah fóra Gay komunita Archiv Co Ti dneska neudělalo radost nebo Tě přímo nas...o :o))
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104  Další

ne červen 04, 2006 1:42 pm
Autor Zpráva
llukynek
guru

Předmět: ... Citovat

Také mě mrzí, že výsledek voleb není pro ODS, resp. pro pravicové strany, příznivější, ale myslí, že bychom se na to měli dívat z té lepší stránky - Paroubek bude v opozici, vládu bude sestavovat ODS. Neříkám, že to bude mít ODS lehké, to vzhledem k výsledku voleb opravdu nebude, ale aspoň nevyhrála ČSSD!

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

ne červen 04, 2006 2:42 am
Autor Zpráva
Petr_K
uživatel++

Předmět: Citovat

I mě výsledek voleb hodně zkazil náladu Evil or Very Mad A korunu pak tomu nasadil Paroubek, to je doslova šok Crying or Very sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

ne červen 04, 2006 1:28 am
Autor Zpráva
nokin
uživatel+

Výsledek voleb a Paroub Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

čt květen 18, 2006 7:03 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Re: Postižené děti v Rumunsku Citovat

Petr_K napsal:
Libor napsal:
Toco se deje s postizenymi detmi v Rumunsku je otresne!! viz: http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=152084

Crying or Very sad Exclamation Exclamation Exclamation

To je Libore bohužel více než otřesné, šílené, strašné. Zhlédl jsem jednou v televizi nějaké dokumenty na toto téma, například studenty kteří přijeli do Rumunska na brigádu do dětských útulků. Bylo mě z toho špatně a plakal jsem. Podobně v Indii kde žebrají zmrzačené děti, kamarád když tam byl ukázal mě video které natočil, jeho matka musela odjet do hotelu protože to psychicky nezvládla. Bohužel, i tohle je stále zatím ten dnešní "civilizovaný" svět. Vždycky si pak říkám, jak trapné, nicotné a bezvýznamné jsou problémy které řeším a kterými se někdy trápím.

Přitom Rumunsko je téměř za humny..

Na začátek stránky  

čt květen 18, 2006 2:03 pm
Autor Zpráva
Petr_K
uživatel++

Předmět: Re: Postižené děti v Rumunsku Citovat

Libor napsal:
Toco se deje s postizenymi detmi v Rumunsku je otresne!! viz: http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=152084

To je Libore bohužel více než otřesné, šílené, strašné. Zhlédl jsem jednou v televizi nějaké dokumenty na toto téma, například studenty kteří přijeli do Rumunska na brigádu do dětských útulků. Bylo mě z toho špatně a plakal jsem. Podobně v Indii kde žebrají zmrzačené děti, kamarád když tam byl ukázal mě video které natočil, jeho matka musela odjet do hotelu protože to psychicky nezvládla. Bohužel, i tohle je stále zatím ten dnešní "civilizovaný" svět. Vždycky si pak říkám, jak trapné, nicotné a bezvýznamné jsou problémy které řeším a kterými se někdy trápím.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

čt květen 18, 2006 1:54 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Postižené děti v Rumunsku Citovat

Na začátek stránky  

út květen 16, 2006 9:21 pm
Autor Zpráva
llukynek
guru

Předmět: Re: spíš zmatek.. Citovat

bodyia napsal:
Není to dneska, ale včera. Sešel jsem se s klukem, se kterým jsme kdysi jako tens začínali hrátky s muzikou. Míchání, nástroje, prostě všechno co k hudebnímu vývoji patří. On pak dělal v rozhlase zvukaře, občas jsme se potkali v bazénu, ale pak nějako komunikace na dost let skončila. Až včera... Dozvěděl jsem se, že při zvukařině si koupil gramofony a začal dělat DJe, což je logický, hudební cit měl dobrej, rytmiku taky. A začal ujíždět na posilňujících látkách, aby ty noci plný hluku a soustředění vydržel. Do toho práce technika v telekomunikacích, od trávy až po experimenty s injekčníma stříkačkama (který se údajně nezapomínají)... a to všechno způsobilo, že včera přede mnou stál úplně jinej človek. Jestli jsem někdy slyšel pojem "vyhulená hlava" a zdálo se mi to přemrštěný, tak teď to tu bylo. Neschopnost soustředění, těkavost, žádný nebo mizivý zájem o hudbu a nástroje, primární touha "někde si ubalit". Parkrát jsem se mu zkoušel dívat do očí a byla tam divně prázdná dálka, ani náznak zaujetí a sebejistoty jako tenkrát. Pořád neco žvanil, pátý přes devátý, nemělo to logiku, směr, význam. Brr, horší pocit jsem už vážně dlouho nezažil. Legalizaci nějakejch slabších drog jsem v podstatě schvaloval, ale po týhle zkušenosti už vážně ne.

Sad

Na začátek stránky  

út květen 16, 2006 9:20 pm
Autor Zpráva
llukynek
guru

Předmět: Re: Test Citovat

Libor napsal:
llukynek napsal:
Libor napsal:
Podcenil jsem pripravu na zkouskovy test Sad

Hehe, promiň, že se tomu směju, ale předpokládám, že když to neuděláš, tak si to můžeš za pár dní zopáknout. Pokud já to příští týden neudělám, tak si to zopáknu až v lednu... No, a fakt to tak vypadá. Crying or Very sad Crying or Very sad

Das. Je rozdil v tom, ze ty statnice nepodcenis. Vsichni s ejich boji. A vetsina lidi opravdu maka..Tak se neboj.. Zkousku podcenit jde. A ja to udelal. MYslim si vsak, ze nikdo neni tkaovy blazen, aby podcenil statnice a nenabyfloval se..A to plati i pro Tebe Wink

Jo, já bych to nepodcenil, ale problém je v tom, že jsem na to učení neměl čas, takže jsem si na 99,9% jistej, že to nedám.

Na začátek stránky  

út květen 16, 2006 8:57 pm
Autor Zpráva
murex
uživatel++

llukynek napsal:
Hehe, promiň, že se tomu směju, ale předpokládám, že když to neuděláš, tak si to můžeš za pár dní zopáknout. Pokud já to příští týden neudělám, tak si to zopáknu až v lednu... No, a fakt to tak vypadá. Crying or Very sad Crying or Very sad

Typická hláška týždeň pred štátnicami Very Happy Neboj, určite to zvládneš...

Na začátek stránky  

út květen 16, 2006 8:24 pm
Autor Zpráva
bodyia
admin

Předmět: spíš zmatek.. Citovat

Není to dneska, ale včera. Sešel jsem se s klukem, se kterým jsme kdysi jako tens začínali hrátky s muzikou. Míchání, nástroje, prostě všechno co k hudebnímu vývoji patří. On pak dělal v rozhlase zvukaře, občas jsme se potkali v bazénu, ale pak nějako komunikace na dost let skončila. Až včera... Dozvěděl jsem se, že při zvukařině si koupil gramofony a začal dělat DJe, což je logický, hudební cit měl dobrej, rytmiku taky. A začal ujíždět na posilňujících látkách, aby ty noci plný hluku a soustředění vydržel. Do toho práce technika v telekomunikacích, od trávy až po experimenty s injekčníma stříkačkama (který se údajně nezapomínají)... a to všechno způsobilo, že včera přede mnou stál úplně jinej človek. Jestli jsem někdy slyšel pojem "vyhulená hlava" a zdálo se mi to přemrštěný, tak teď to tu bylo. Neschopnost soustředění, těkavost, žádný nebo mizivý zájem o hudbu a nástroje, primární touha "někde si ubalit". Parkrát jsem se mu zkoušel dívat do očí a byla tam divně prázdná dálka, ani náznak zaujetí a sebejistoty jako tenkrát. Pořád neco žvanil, pátý přes devátý, nemělo to logiku, směr, význam. Brr, horší pocit jsem už vážně dlouho nezažil. Legalizaci nějakejch slabších drog jsem v podstatě schvaloval, ale po týhle zkušenosti už vážně ne.

Na začátek stránky  

út květen 16, 2006 5:14 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

llukynek napsal:
Libor napsal:

Das. Je rozdil v tom, ze ty statnice nepodcenis. Vsichni s ejich boji. A vetsina lidi opravdu maka..Tak se neboj.. Zkousku podcenit jde. A ja to udelal. MYslim si vsak, ze nikdo neni tkaovy blazen, aby podcenil statnice a nenabyfloval se..A to plati i pro Tebe Wink

Na začátek stránky  

út květen 16, 2006 5:00 pm
Autor Zpráva
llukynek
guru

Libor napsal:

Na začátek stránky  

út květen 16, 2006 3:05 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Test Citovat

Na začátek stránky  

čt květen 11, 2006 11:18 am
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Re: Moc smutné Citovat

Petr_K napsal:
Musím to kluci napsat, nemohu si pomoci. Jsem v práci, jednu TV opravuji a na další mám zapnutý pořad "Na vlastní oči", první reportáž mě doslova bere dech, přestal jsem pracovat a vyhrkly mě slzy.

Byla to reportáž o tom 15ti letém hochovi který byl v Prostějově na banální operaci a nepřežil, o to tragičtější je že zcela zbytečně. Jak si může lékař spést pravou staru s levou a operovat něco jiného než má nevím, ale i tento omyl kdyby odoperoval pořádně tak by se nic nestalo, za krátko by se na to přišlo. Jenomže i tato práce byla odfláknutá a když si hoch druhý den stěžuje na bolesti břicha tak nepochopím jak je možné, že lékaře vůbec nenapadne (a tudíž to ani nepozná) že po operaci mohlo dojít ke krvácení do břicha, něco takového by napadlo i mně jako úplného laika. Stačilo použít obyčejný ultrazvuk k nalezení příčiny. Všichni jsme lidé, i lékař je člověk a může se splést, ale zde bylo těch omylů podle soudní pitvy neomluvitelné množství. Je mě strašně smutno, každý zbytečně zmařený mladý život mnou vždycky neuvěřitelně otřese.

Ne každý je dobrý doktor. Ale každý by měl třeba v medicíně dělat to na co má. Tedy od lehkých po těžké a růst. Mám kamarády mladé lékaře a mediky. Ta šance spleteni je obrovska. Ale o to lepe a pilneji se musi pracovat .Skoda, ze sem prestali chodit nasi medici. mozna by t to vysvetlili lepe nez dokazu ja. Jak je to mozne a co udelat, aby se to nestavalo..

Omyl lékaře jsem už zažil, když bylo dceři asi 8let a byla u babičky v Jindřichově Hradci kde dětská lékařka nepoznala zánět slepého střeva a babička dojela s dcerou autobusem do nemocnice pět minut před dvanáctou, dozvěděl jsem se tenkrát že stačilo o půl hodiny později a dopadlo by to zle. Znám obrovský strach když jsem svého syna v jeho patnácti letech musel náhle odvézt do nemocnice a lékaři nemohli najít příčinu co s ním je. Nedokážu si ale jako rodič vůbec představit takový konec jako v té reportáži, myslím že by to byl i můj konec protože bych to psychicky rozhodně nezvládnul.

Kluci omlouvám se za ten smutný příspěvek, opravdu mě to nas***o jak zní název tohoto vlákna a musel jsem to napsat, ještě teď jsem se z toho pořádně nevzpamatoval. K lékažskému povolání mám od jakživa obrovský respekt a obdiv, kdykoliv jsem lékaře potřeboval ke každému jsem měl vždycky naprostou důvěru. Takovéto případy občas nemohu pochopit.....

Na začátek stránky  

st květen 10, 2006 11:55 pm
Autor Zpráva
Petr_K
uživatel++

Předmět: Moc smutné Citovat

Musím to kluci napsat, nemohu si pomoci. Jsem v práci, jednu TV opravuji a na další mám zapnutý pořad "Na vlastní oči", první reportáž mě doslova bere dech, přestal jsem pracovat a vyhrkly mě slzy.

Byla to reportáž o tom 15ti letém hochovi který byl v Prostějově na banální operaci a nepřežil, o to tragičtější je že zcela zbytečně. Jak si může lékař spést pravou staru s levou a operovat něco jiného než má nevím, ale i tento omyl kdyby odoperoval pořádně tak by se nic nestalo, za krátko by se na to přišlo. Jenomže i tato práce byla odfláknutá a když si hoch druhý den stěžuje na bolesti břicha tak nepochopím jak je možné, že lékaře vůbec nenapadne (a tudíž to ani nepozná) že po operaci mohlo dojít ke krvácení do břicha, něco takového by napadlo i mně jako úplného laika. Stačilo použít obyčejný ultrazvuk k nalezení příčiny. Všichni jsme lidé, i lékař je člověk a může se splést, ale zde bylo těch omylů podle soudní pitvy neomluvitelné množství. Je mě strašně smutno, každý zbytečně zmařený mladý život mnou vždycky neuvěřitelně otřese.

Omyl lékaře jsem už zažil, když bylo dceři asi 8let a byla u babičky v Jindřichově Hradci kde dětská lékařka nepoznala zánět slepého střeva a babička dojela s dcerou autobusem do nemocnice pět minut před dvanáctou, dozvěděl jsem se tenkrát že stačilo o půl hodiny později a dopadlo by to zle. Znám obrovský strach když jsem svého syna v jeho patnácti letech musel náhle odvézt do nemocnice a lékaři nemohli najít příčinu co s ním je. Nedokážu si ale jako rodič vůbec představit takový konec jako v té reportáži, myslím že by to byl i můj konec protože bych to psychicky rozhodně nezvládnul.

Kluci omlouvám se za ten smutný příspěvek, opravdu mě to nas***o jak zní název tohoto vlákna a musel jsem to napsat, ještě teď jsem se z toho pořádně nevzpamatoval. K lékažskému povolání mám od jakživa obrovský respekt a obdiv, kdykoliv jsem lékaře potřeboval ke každému jsem měl vždycky naprostou důvěru. Takovéto případy občas nemohu pochopit.....

Na začátek stránky  

po květen 08, 2006 3:04 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Mamka Citovat

zdenda napsal:
V něčem máš možná Liborku výhodu, mě se ten můj zase ozývá sporadicky a to je dost zničující. Nejvíc mne ale dostalo to, došlo mi totiž, že vlastně jekýkoli problém osobní řeším sám, nebo s přáteli a s mamkou prostě ne, bojím se, že než radu dostanu přikázání a z toho teda silně tekly slzy.

Zdendo to vis. Maminky si nekdy mysli,ze kdyz chces radu tak chces, aby ti pomohli. Oni vidi to co je dobre z jejich pohledu. A tak s laskou ti chteji pomoci i proti Tve vuli..Je tezke napriklad te me vysvetlit, ze me pomaha tim, ze me vyslechne. Rekne svuj pohled a ja si vytvorim ten svuj. Reknu ji ho. a udelam to podle sebe.. Ze nejvic me pomaha jen tim, ze je..

Na začátek stránky  

po květen 08, 2006 2:26 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

V něčem máš možná Liborku výhodu, mě se ten můj zase ozývá sporadicky a to je dost zničující. Nejvíc mne ale dostalo to, došlo mi totiž, že vlastně jekýkoli problém osobní řeším sám, nebo s přáteli a s mamkou prostě ne, bojím se, že než radu dostanu přikázání a z toho teda silně tekly slzy.

Na začátek stránky  

po květen 08, 2006 9:51 am
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Hmmm Citovat

Celou noc jsem se klapal a plakal. Vsichni mi pratele maji partnera s, kterym ziji. Nebo bydleni shani. A to i oba my byvali kluci.. Nemohl jsem to rozdejchat jak se lidove rika.. Objevil jsem v sobe obrovske jezero sebelitosti. Bolesti a touhy. Rikal jsem si kde je ve me ten kaminek, balvan, ktery jeste ceka na odvaleni. Abych byl zraly a k partnerstvi pripraven.. Mam sve slabiny i silna mista. Nemohu rici, ze by byli kluci po, kterych touzim a oni me nechteji. Jsou taci. ALe ty jsou heteraci. S zadnym gayem to nejak nejiskri a neni to ono. A pritom tak moc touzim po lasce a pohledu muze.. Potrebuji se predevsim vypsat. Vypovidat.. Je lepe, noc byla narocna. Usnul jsem asi okolo pul pate. do te doby jsme se klepal a bulel..

Na začátek stránky  

pá duben 28, 2006 10:24 pm
Autor Zpráva
Esteban Trueba
uživatel+

Všetko v pohode. Smile Len trochu bolia zuby - bol som u zubára. Ale deň sa mi vydaril + vonku bolo zas strašne pekne.

Na začátek stránky  

pá duben 28, 2006 10:16 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Esteban Trueba napsal:
Deň blbec! Evil or Very Mad
a) opravovanie slohov do štrvtej! rána.
b) pred nosom mi zdrhol bus do roboty a ďaľší spoj vynechal, teda polhodinové meškanie, ...
c) skoro všetko pod 18 rokov malo v robote úplne vygumovaný mozog (precento len o čosi nižšie u tých nad 18.)
d) kôpka nešťastia plačúca uprostred chodby (obrázok ako z Dievčatka so zápalkami) a "dobrá duša", čo sa jej pýtala či to kvôli tej päťke, čo dostala. Výsledok - skoro hysterický záchvat.
e)
f)
...
?) do konca dňa ešte hodina a pol = kopa času...

Je uz lepe?

Na začátek stránky  

čt duben 27, 2006 10:46 pm
Autor Zpráva
murex
uživatel++

Já jsem dnes taky trochu (moc) smutnej... Sad doufám, že se to brzo změní.... Question

Na začátek stránky  

st duben 26, 2006 8:04 pm
Autor Zpráva
llukynek
guru

Kromě školy mne dnes nasral ten trotl Honzík, kterej se zřejmě domnívá, že nám bude otravovat život!

Na začátek stránky  

st duben 26, 2006 3:49 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

To málokterý učitel dává rád za 5. Protože tím je vidět, že dítěti nic do té duté palice nic nedostal. Většinou to toho učitele ještě více rozlobí. Jak víš Adame, mám to z první ruky...

Na začátek stránky  

st duben 26, 2006 3:31 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

O prodlouženém víkendu bude sibérie a bude lejt.
To Esteban: Jsi první učitel (nebo profesor?), kterého sadisticky netěší házet po svých studentech pětkami. Záchvat lidství ve školství? Inu, Slovensko.

Na začátek stránky  

út duben 25, 2006 9:25 pm
Autor Zpráva
Esteban Trueba
uživatel+

Mám chuť prispieť, ale už by ma tu bolo veľa a to nechcem.
Teda len:
Pekný večer, a ak je všetko na hovno, nech je aspoň hrdo! Wink

Na začátek stránky  

po duben 24, 2006 10:50 pm
Autor Zpráva
Esteban Trueba
uživatel+

Deň blbec! Evil or Very Mad
a) opravovanie slohov do štrvtej! rána.
b) pred nosom mi zdrhol bus do roboty a ďaľší spoj vynechal, teda polhodinové meškanie, ...
c) skoro všetko pod 18 rokov malo v robote úplne vygumovaný mozog (precento len o čosi nižšie u tých nad 18.)
d) kôpka nešťastia plačúca uprostred chodby (obrázok ako z Dievčatka so zápalkami) a "dobrá duša", čo sa jej pýtala či to kvôli tej päťke, čo dostala. Výsledok - skoro hysterický záchvat.
e)
f)
...
?) do konca dňa ešte hodina a pol = kopa času...

Na začátek stránky  

so duben 22, 2006 1:14 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Odznak Citovat

zdenda napsal:
No, tak mě nas. že jsem ztratil odznak Ikarusu, nevím, ale asi si vytvářím moc citový vztah k těmto věcem.

Odznak Ikarusu odjel do vecnych lovist. ALe to co pro Tebe znamenal v Tvem srdicku zustava.. A to je to nejdulezitejsi Wink Je tezke nelpet na vecech ke, kterymmame citovy vztah. Ja s epodobne citim treba kdyz prijdu o nejaky kaminek pro stesti a podobne..Posilam ajrni usmev Smile

Na začátek stránky  

so duben 22, 2006 12:46 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

No, tak mě nas. že jsem ztratil odznak Ikarusu, nevím, ale asi si vytvářím moc citový vztah k těmto věcem.

Na začátek stránky  

st duben 19, 2006 1:56 am
Autor Zpráva
Petr_K
uživatel++

Esteban Trueba napsal:
Pre Peter a Libor:

Kľud, chalani! - Už to postupne prechádza.

Ďakujem za milé slová, aj tie pomohli (+ jeden mail).................

Tak to je fajn Estebane, to mám radost.
A nemáš za co děkovat, milé slová jsou samozřejmost kdykoliv máš Ty nebo někdo jiný těžkou chvilku, každý to známe a proto tu jsme, proto je tohle fórum tak skvělé... však si rozumíme Wink

Esteban Trueba napsal:
.................
Net mám doma len odnedávna a tak ešte stále prežívam ten prvý príval možností viac nakuknúť do "nášho" sveta (filmy, seriály, toto úžasné fórum Wink , ...) Možno to časom vyprchá a moja citlivosť na "la vie gaie en rose" sa trochu otupí. Myslím, že keby boli takéto možnosti komunikovať pred 10 rokmi (ked som mal 17-1Cool, môj život by vyzeral ináč. V tom má veľká časť z vás, ostatných šťastie................

Jéje, já zas říkám kdyby byl internet a vůbec dnešní doba a její možnosti když mě bylo 27 jako tobě, taky by můj život vypadal úplně jinak Very Happy . Takže nezoufej, jseš chalan v nejlepším věku a máš před sebou ještě spoustu nádherných a skvělých let, určitě najdeš partnera se kterým prožiješ lásku přesně tak jak si přeješ.

Jestli tě to utěší, já budu za dva měsíce už říkat za svým věkem že je mě xxsát, a to je teprve depka, jestě jsem se s tím nevyrovnal Shocked Evil or Very Mad No vím že tě to neutěší, ale říká se že cizí neštěstí potěší... Very Happy . Né fakt, dělám si srandu, však co jiného taky člověk může dělat no né Mr. Green .
Měj se Estebane a přeju hodně štěstí, hezký den ... Wink

Na začátek stránky  

út duben 18, 2006 3:24 pm
Autor Zpráva
Esteban Trueba
uživatel+

Pre Peter a Libor:

Kľud, chalani! - Už to postupne prechádza.

Ďakujem za milé slová, aj tie pomohli (+ jeden mail).

Láska mojich blízkych ma samozrejme obklopuje a teším sa z nej. Ja som mal na mysli skôr cit k niekomu novému, inému, kto nie je so mnou viazaný pokrvným putom, ale to ste všetci dobre pochopili.

Net mám doma len odnedávna a tak ešte stále prežívam ten prvý príval možností viac nakuknúť do "nášho" sveta (filmy, seriály, toto úžasné fórum Wink , ...) Možno to časom vyprchá a moja citlivosť na "la vie gaie en rose" sa trochu otupí. Myslím, že keby boli takéto možnosti komunikovať pred 10 rokmi (ked som mal 17-1Cool, môj život by vyzeral ináč. V tom má veľká časť z vás, ostatných šťastie.

Teraz ma napadlo, že táto odpoveď by sa skôr mala objaviť v susednej rubrike - čo mi urobilo radosť, ale snáď aj tu môže byť niečo pozitívne. Wink

Majte sa pekne a užívajte si slnko a jar!

Na začátek stránky  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104  Další