|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
ne prosinec 09, 2007 9:51 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: |
|
|
jojx napsal: | "bez tebe jsem v prdeli Maruško" | Doufejme, že ho odtamtud Maruška vyzvedla a po nějaké době ho tam neposlal nazpět. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
ne prosinec 09, 2007 9:49 pm |
|
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
jojx napsal: | připomělo mi to jeden nápis na zdi, kterej dodnes hodnotim jako jedno z nejromantičtějších vyznání vůbec
stálo tam "bez tebe jsem v prdeli Maruško" |
trošku drsný vyjádření, ale je v tom cítit to poselství |
|
|
|
|
|
ne prosinec 09, 2007 9:44 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
připomělo mi to jeden nápis na zdi, kterej dodnes hodnotim jako jedno z nejromantičtějších vyznání vůbec
stálo tam "bez tebe jsem v prdeli Maruško" _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
ne prosinec 09, 2007 9:25 pm |
|
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: Re: 8bodů |
|
|
bright napsal: | youngman napsal: | ... | Co tě na tom šokovalo? |
nic mě nešokovalo, jen ta představa aplaudujících důchodců |
|
|
|
|
|
ne prosinec 09, 2007 9:10 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
youngman napsal: | ... | Co tě na tom šokovalo? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
ne prosinec 09, 2007 9:07 pm |
|
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: Re: Anketa o nejzajímavější vyznání lásky |
|
|
Libor napsal: | Pro potěšení a snění vyhlašuji anketu o nejoriginálnější vyjádření lásky, kterou jste kdy provedli nebo dostali. A navrhuji bodovani od 1 do 10. 10 je nejvic
1. Zažil jsme kdysi s Petou pri ceste s cajovny. Snezilo a bylo fajn. Mlceli jsme. Uvolneni a naladeni. Byla tma, svitili jen lampy. Snih prave dopadal. Na autech i chodniku byla cerstva vrstva snehu. A Peta nakreslil na sklo 1 auta srdicko. A pak me obejmul
Kdo se dalsi prida... Kdo oboduje? |
Tohle je Libore moc hezký, za to dávám za sebe jednoznačně 10 bodů |
|
|
|
|
|
ne prosinec 09, 2007 8:55 pm |
|
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
bright napsal: | Libor napsal: | bright napsal: | Libor napsal: | bright napsal: | Já: I´ve got feelings for ya...
On: You stinker!
Moc romanticky to nezní, já vím, ale v ten moment... |
Dávám 8 bodů |
Tak málo?!? Za snahu a provedení bych si měl zasloužit daleko víc |
8,5 když nám popíšeš tu situaci A možná přihodím i něco za umělecký dojem když nám to krásně podáš |
Událo se to v petřínských sadech, za bílého květnového dne. Původně to bylo plánováno pod sochou K.H.Máchy, ale furt tam někdo překážel. Uvedenou větu jsem ze sebe dostal poté, co jsme vysupěli až na chodník pod Strahovským klášterem a koukali na Hradčana a město orámované rozkvetlými jabloněmi. Měl jsem v tu chvíli pocit neopakovatelněho zážitku... Čekal jsem, že důchodci vyhřívající se za námi na lavičkách začnou aplaudovat, ale zůstali k tomu dějinnému okamžiku naprosto neteční , za což jim chci tímto dodatečně poděkovat. |
... |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 4:13 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Každý si pěstujeme nějaké image.
Mé je tvořeno hlavně tím, že jsem osoba ducha mdlého zjevu nevalného.
A celou tuto debatu od začátku beru jako srandu |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 4:09 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Waky napsal: | Jelikož, jak jsem pochopila z vysvětlení, jsem byla označena za osobu ducha mdlého, měla bych se přidat k hrozbám úderu notami - v mém případě by to byla ale hrozba planá, protože už doma žádné noty nemám, neb jsem je rozdala na potřebnější místa.
Takže raději akceptuju, že jsem debil, kterýžto fakt mi rozhodně není zcela neznámý už mnoho let |
To jsem říct nechtěl! Každý jste si to vyložili po svém. Ale budiž. |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 4:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
|
|
|
Jelikož, jak jsem pochopila z vysvětlení, jsem byla označena za osobu ducha mdlého, měla bych se přidat k hrozbám úderu notami - v mém případě by to byla ale hrozba planá, protože už doma žádné noty nemám, neb jsem je rozdala na potřebnější místa.
Takže raději akceptuju, že jsem debil, kterýžto fakt mi rozhodně není zcela neznámý už mnoho let |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 1:57 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Nikom napsal: |
Zase mě budeš chtít udeřit notama? |
Tomu, podle skladatele, dávám 8-10. |
Tak za tuhle hlášku tě, Adame, přetáhnu nejmíň Godowským! (za toho je 10 ) Pro Nikoma si nechám Alkanovu roztomilou koncertní variační etudu netušných interpretačních, dynamických a technických možností, tedy Le Festin d´Esop:-) |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 1:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
Nikom napsal: | Adam napsal: | Nikom napsal: | Waky napsal: |
(Neodvažuju se zeptat, jestli Adam mínil jen na emocích, nebo taky na myšlení Ale ono to celé asi vůbec není podstatné). |
hmm... protože se Adam nehorázný hulvát, tak se obávám že blok v emocích nemyslel |
tak hulvát, jo? |
Tomu, podle skladatele, dávám 8-10. |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 1:38 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | Waky napsal: |
(Neodvažuju se zeptat, jestli Adam mínil jen na emocích, nebo taky na myšlení Ale ono to celé asi vůbec není podstatné). |
hmm... protože se Adam nehorázný hulvát, tak se obávám že blok v emocích nemyslel |
tak hulvát, jo? |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 1:34 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Nikom napsal: | Waky napsal: |
tak hulvát, jo? |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 1:24 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Waky napsal: |
|
|
|
|
|
po prosinec 04, 2006 4:37 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
|
|
|
Tak to je jiná, to už je mi úplně jasný.
Mám prostě jenom blok.
|
|
|
|
|
po prosinec 04, 2006 4:04 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Waky napsal: | Adam napsal: | ottos napsal: | Adam napsal: | Taky mám blok..... |
nepovidej - nebo vlastně povidej... |
vy ženský jste děsně nerozhodný |
Tak tohle zas nechápu. Nevím, jestli trvale, nebo si dočasně dřepim na vedení. |
To nic, Waky. Máš jenom blok. |
|
|
|
|
|
po prosinec 04, 2006 10:57 am |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
|
|
|
Adam napsal: | ottos napsal: | Adam napsal: | Taky mám blok..... |
Tak tohle zas nechápu. Nevím, jestli trvale, nebo si dočasně dřepim na vedení. Kdo je nerozhodnej a proč? |
|
|
|
|
|
pá prosinec 01, 2006 11:39 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
Aneb všechno co řeknete/napíšete, může být (a taky že bude ) použito proti vám... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
pá prosinec 01, 2006 11:26 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pá prosinec 01, 2006 11:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
TXB napsal: | Adam napsal: | vy ženský jste děsně nerozhodný |
Zrovna ty máš co říkat |
hnidopichu |
|
|
|
|
|
pá prosinec 01, 2006 10:57 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
Adam napsal: | vy ženský jste děsně nerozhodný |
Zrovna ty máš co říkat |
|
|
|
|
|
pá prosinec 01, 2006 10:31 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
ottos napsal: | Adam napsal: | Taky mám blok..... |
|
|
|
|
|
pá prosinec 01, 2006 8:10 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ottos guru
Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
Adam napsal: | Taky mám blok..... |
|
|
|
|
|
pá prosinec 01, 2006 7:54 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Taky mám blok..... |
|
|
|
|
|
pá prosinec 01, 2006 6:36 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | On člověk musí bejt hodně zamilovanej, aby si při tom nepřipadal hloupě. Ale určitý rozpaky jsou strašně roztomilý. Ve mě v takovejch okamžicích vzácně poráží romantik cynika. |
Tak nějak... Já jsem za normálnich okolností (tj. když rozum vítězí nad emocema...) cynik k pohledání, ale když se to náhodou zvrtne, tak pak člověk dokáže překvapit sám sebe... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
pá prosinec 01, 2006 6:27 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
On člověk musí bejt hodně zamilovanej, aby si při tom nepřipadal hloupě. Ale určitý rozpaky jsou strašně roztomilý. Ve mě v takovejch okamžicích vzácně poráží romantik cynika.
... ale nevadilo by ti, kdyby ses toho vyznání někdy dočkala? Třeba by to odstranilo ten tvůj blok. |
|
|
|
|
|
pá prosinec 01, 2006 11:48 am |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
|
|
|
Z vlastního života nemůžu přispět žádnou (tím méně pak romantickou ) historkou, nějak si upřímně řečeno vůbec nepamatuju, jestli se mnou kdy někdo o nějakých vyznáních vůbec mluvil, spíš to nějak vyplynulo z kontextu. Asi se obklopuju stejnýma lidma jako jsem já, a já jsem lásku nikomu nikdy nevyznávala, protože mám na toto téma dost děsnej blok (asi to není dobře, ale je to tak).
Nicméně jedna kamarádka přišla s tím, že její budoucí manžel jí vyznal lásku tak, že jí řekl: "Já tě mám tak rád, že kdybys nabourala moje auto .... já bych ti to snad i vodpustil". On měl totiž Volswagena/brouka, na kterého furt sháněl nějaké součástky po burzách a pomalu každý týden se v něm vrtal, měl ho vzorně naleštěný a snad s ním jezdil i na nějaké závody veteránů.
Takže žádná romantika, ale my, co máme ten blok, trpíme pokušením každou romantiku poznámkou cynickou poněkud znevážiti ... |
|
|
|
|
|
pá prosinec 01, 2006 2:10 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Nikom napsal: | bright napsal: | Nikom napsal: | bright napsal: | Nikom napsal: | Jsem zásadně proti romantice, nespoutanosti a vyznáním. |
Takže ty jseš takovej ten naprostý opak - zlato, jdem na to, moc sebou nemrskej a kušuj?? |
spíš:
vzdychat můžeš, ale moc nemluv prosimtě... |
Hm, tak to jsem naprostej opak. Nemluvit spolu je pro mě jako mít tmu a nevidět se Někdy to může být příjemný, ale většinou to stojí za... |
někdy je to naopak nejlepší řešení, věř mi... |
Teď jsi zase deprimoval ty mě Mlčet si můžu sám kdy chci a kde chci a nikoho dalšího k tomu nepotřebuju _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
pá prosinec 01, 2006 1:54 am |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
Nikom napsal: | bright napsal: | Nikom napsal: | vzdychat můžeš, ale moc nemluv prosimtě... |
Hm, tak to jsem naprostej opak. Nemluvit spolu je pro mě jako mít tmu a nevidět se Někdy to může být příjemný, ale většinou to stojí za... |
někdy je to naopak nejlepší řešení, věř mi... |
Když to tu tak čtu, tak jsem si vzpomněl na jistou scénu z Románu pro ženy... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|