Gay komunita
     
         
         
 
Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  
   
 
 
Obsah fóra Gay komunita Vztahy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Zaslat odpověď

st květen 18, 2022 12:54 am
Autor Zpráva
Honza
šaman


Založen: 25.3.2007
Příspěvky: 4671
Bydliště: Čechy

Předmět: Re: Citovat

Můžeš být třeba bisexuálka, kterou reálný sex moc nebere. Smile
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

út květen 17, 2022 10:48 pm
Autor Zpráva
holka30+
tester


Založen: 17.5.2022
Příspěvky: 1
Bydliště: Praha

Předmět: Citovat

POVAHA: Je mi už lehce přes 30 a dosud jsem nikoho fyzicky neměla. Vždycky jsem byla dost introvertní, do toho nějaká ta šikana, rozchod rodičů, (...), prostě ač mám dnes jinak šťastný život, tak tu bylo pár nehezkých věcí, které se objevily "na správném místě ve správný čas" a jisté mentální následky si s sebou nesu dodnes.

VZTAHY: Co se týče vztahů, na základce a na střední jsem byla kluky opomíjená (a občas mě to dost mrzelo), na vejšce nastal zlom, ale "problém" je, že tak nějak na obou stranách. I když jsem měla nápadníky, kteří se mi vizuálně líbili, byli strašně fajn a hlavně o mě měli očividně zájem, já jsem je jednoho po druhém odpálkovala. Pozornost, kterou jsem ještě před nedávnem záviděla, mi byla najednou nežádoucí až nepříjemná. A nejhorší je, že jim musíte vysvětlit, že i když jsou super, tak vy prostě nemáte zájem a ani sami vlastně nevíte proč.

"VÁŽNĚJŠÍ VZTAHY" A VZTAH K SEXU: Když o tom tak přemýšlím, mám ve svém okolí asi dva kluky, kteří mi fakt sednou a baví nás spolu flirtovat, protože pocit je vzájemný. Jenže při představě, že by to mělo zajít k sexu nebo i pouhému chození... nope. Nejde o to, že by mě sex odpuzoval, pasivní sex mi nevadí (koukám sem tam na porno), ale aktivní sex si (s výjimkou masturbace, kterou sem tam provozuju) nějak neumím představit a vlastně ani nechci. Napadlo mě, že teda asi budu asexuální, ale objevila jsem jednoho zahraničního herce, kterého jsem viděla už asi 20x osobně (neptejte se), a který mě jako člověk-chlap přitahuje natolik, že bych do toho sexu nejspíš i šla. Tady to zase vypadá, že jsem heterosexuální, ale s menším libidem. No ale aby se to jo nepletlo, je tu ještě jeden zádrhel. Přistihla jsem se, že občas přemýšlím, že mi chybí takové ty něžnosti jako je objímání, hlazení, líbání, (...), ale pokaždé, když si to představuju, tak je to se ženou. Aktuálně s kamarádkou, která mě má moc ráda (a já jí), a která se hodně kontaktní, tj. k některým z výš popsaných věcí dochází a nemůžu říct, že by se mi to nelíbilo. A přitom co se sexu týče, tak sex se ženou mě přitahuje snad ještě méně než sex s mužem.

SHRNUTÍ: Takže když to shrnu, jsem třicetiletá panna, která si to sem tam dělá u hetero porna, přitom jí ani trochu neláká sex s další osobou, ale touží po romantickém vztahu se ženou. Má někdo nějaký nápad, co bych mohla být? Já totiž vůbec. Rolling Eyes
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  
Zaslat odpověď

 
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


      Na začátek stránky  

Strana 1 z 1
Přejdi na:  

width=30/ Poslední příspěvky width=30/
         

 
   
Postaveno na phpBB, překlad Azu
Provozuje bodyia.cz
 
         
TOPlist