|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po květen 30, 2016 9:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: |
|
|
Tom_c napsal: | Nechtěj mě nas.rat!  |
Samozřejmě, že chci, .
Tom_c napsal: | ji samotnou nikdo nezná |
Jakpak, že ne? Zasloužilá umělkyně, ve své době oblíbená herečka Slovenského národního divadla. Že zrovna Ty ji neznáš... chlapče, Ty neznáš věcí!  |
|
|
|
|
 |
po květen 30, 2016 7:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Václav napsal: | Neboj. V "rázovitém světě myjavských kopanic" orang-utani nejsou, leda vycpaní.  |
Nechtěj mě nas.rat! Co mám společného s nějakými kopci na Slovensku? A nebyla Zuzka Zguriška náhodou tvá příbuzná, třeba pravnučka, že tak dobře znáš její tvorbu, když ji samotnou nikdo nezná?  |
|
|
|
|
 |
so květen 28, 2016 7:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Doufám, že orang-utan jsem neměl být já, to bych se zlobil  |
Neboj. V "rázovitém světě myjavských kopanic" orang-utani nejsou, leda vycpaní.  |
|
|
|
|
 |
čt květen 26, 2016 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Na tohle vlákno jsem už úplně zapomněl. Doufám, že orang-utan jsem neměl být já, to bych se zlobil  |
|
|
|
|
 |
út květen 24, 2016 7:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Ahoj Kuře!
Kde je Bursá Mahíd?  |
|
|
|
|
 |
út květen 24, 2016 4:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Ahoj, Kuře!
Martin napsal: | aby tomík odhalil více ze svého soukromí, které všeobecně patří do románů H.P.Lovecrafta |
Tipoval bych spíš Zuzku Zgurišku. To vám asi nic neříká. Podle Wiki zasloužilá umělkyně Zguriška "Ve svých literárních dílech se snažila představit rázovitý svět myjavských kopanic, který podávala z té humornější stránky." |
|
|
|
|
 |
út květen 24, 2016 1:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Kuře tester
Založen: 24.5.2016 Příspěvky: 1 Bydliště: Bydlím v Bursá Mahíd.
|
|
|
Orang-utan to zní skoro jak kung-fu  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 23, 2013 1:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | gayboy1987 napsal: | ja to stale nechapem. to bude asi tou jazykovou barierou |
Já taky ne, a to jazykovou bariéru v tomhle případě nemám. |
Je to bariéra, ale nikoliv jazyková  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá srpen 23, 2013 10:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
gayboy1987 napsal: | ja to stale nechapem. to bude asi tou jazykovou barierou |
Já taky ne, a to jazykovou bariéru v tomhle případě nemám. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 23, 2013 9:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | gayboy1987 napsal: | Tom_c napsal: | Martin napsal: |
EDIT: tom za to sice platí tak to neni upe kvalifikovatelný jako práce, gayboy sice né, ale o nějakou pětikorunu by i stál  |
To jsem nepobral..  |
tiez to nechapem  |
Mno u tebe je aspoň skromná naděje Já sem tim trošilinku naznačoval, že je IMHO kurva, víš, ovšem tedy silně neplacená? |
ja to stale nechapem. to bude asi tou jazykovou barierou |
|
|
|
|
 |
pá srpen 23, 2013 9:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | gayboy1987 napsal: | uz sa nehadajme..normalne ma to ani nebavi citat a bere mi to zbytocne energiu  |
Klid. Vždyť jsme se jen pošťuchovali  |
Zničil si mi všechny vzpomínky na šikanu, i jenom pomyslet na to, že někomu z těch šikanovanejch se to mohlo líbit je děs! (ok, vařící voda se opravdu nelíbila ) _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá srpen 23, 2013 8:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
gayboy1987 napsal: | uz sa nehadajme..normalne ma to ani nebavi citat a bere mi to zbytocne energiu  |
Klid. Vždyť jsme se jen pošťuchovali  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 23, 2013 12:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | No teda Honzo! Nějak moc v pozoru na místní pisálky. Tohle absolutně odporuje zdejšímu etickýmu kodexu. Styď se! |
To néni erekce, ztuhl mu hrůzou z těch vašich keců!  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 23, 2013 12:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
uz sa nehadajme..normalne ma to ani nebavi citat a bere mi to zbytocne energiu  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 22, 2013 9:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Honza napsal: |
|
No teda Honzo! Nějak moc v pozoru na místní pisálky. Tohle absolutně odporuje zdejšímu etickýmu kodexu. Styď se! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 22, 2013 7:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Hele - házim otázku do placu - co mam eště napsat, aby tomík odhalil více ze svého soukromí, které všeobecně patří do románů H.P.Lovecrafta?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 22, 2013 6:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Martin napsal: | ..takže on ten děda ti eště všechno platí jo to je v 25 fakt úspěch, to muselo dát práci tak hodinu v darkroomu, ne? |
Martin napsal: | Já sem tim trošilinku naznačoval, že je IMHO kurva, víš, ovšem tedy silně neplacená? |
Trochu si odporuješ, ne?
Jen pro tvojí informaci, nikdy jsem s žádným pupkáčem nespal a taky s nikým, komu bylo přes čtyřicet. Jsem totiž zastáncem názoru, že můj sexuální partner by měl být mladší než můj otec. Pak mi taky ještě pár let nebude 25 a když mám partnera, který je starší než já a má prachy, tak proč si nenechat sem tam něco zacálovat? To bych byl blbej, ne? A jak jsi správně napsal, sasance bych to v IQ testu natřel, takže blbej nejsem
K těm darkroomům, podle mě je sex v nich naprosto boží, měl bys to taky někdy zkusit. Budeš teda muset nejdřív vyhodit pojistky v klubu, aby tam byla fakt úplná tma, ale bude to stát za to  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 22, 2013 5:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
gayboy1987 napsal: | Tom_c napsal: | Martin napsal: |
EDIT: tom za to sice platí tak to neni upe kvalifikovatelný jako práce, gayboy sice né, ale o nějakou pětikorunu by i stál  |
To jsem nepobral..  |
tiez to nechapem  |
Mno u tebe je aspoň skromná naděje Já sem tim trošilinku naznačoval, že je IMHO kurva, víš, ovšem tedy silně neplacená? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 22, 2013 3:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Tom_c napsal: | Martin napsal: |
To jsem nepobral..  |
tiez to nechapem  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 22, 2013 2:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | ... Péťa Kováčová, co? Alespoň co se týče angličtiny a sexuálních preferencí. Doufám, že tvůj bf má ještě víc sexy mozek než její manžel | mno ty preference si odhadl fakt dobře a vúúbec né podle sebe protože na chlupatý pupkáče s parte čouhajícím z kapsy sem tu jednoznačně já a né ty
Tom_c napsal: | Nikdy jsem si nemyslel, že je gayboy blbej a taky si nemyslím, že jsem nejchytřejší živočich na planetě .. | viz níže tasemnice a sasanka, to jsou tví soupeři.
Tom_c napsal: | Že nebydlím s bf ještě neznamená, že bydlím s maminkou. ... A výmluva s noční prací by mi nevyšla, když do ní nechodím ani přes den  | Aha, takže on ten děda ti eště všechno platí jo to je v 25 fakt úspěch, to muselo dát práci tak hodinu v darkroomu, ne? Jo a fakt se nesnaž působit chytře, ono to většině obratlovců dojde při běžném rozhovoru  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 22, 2013 1:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tak zase sasance, hlístovi nebo tasemnici bys to v IQ testu zcela jasně natřel, proč se podceňovat. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 22, 2013 1:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Martin napsal: |
To jsem nepobral..  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 22, 2013 1:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Ty jsi Martínku taková naše Péťa Kováčová, co? Alespoň co se týče angličtiny a sexuálních preferencí. Doufám, že tvůj bf má ještě víc sexy mozek než její manžel
Nikdy jsem si nemyslel, že je gayboy blbej a taky si nemyslím, že jsem nejchytřejší živočich na planetě (na rozdíl od tebe), takže jsi mě opravdu neurazil
Že nebydlím s bf ještě neznamená, že bydlím s maminkou. Být tebou o tom ale zauvažuju, když už ti předčítá příspěvky a jistě tě i krmí a myje ti ptáčka. A výmluva s noční prací by mi nevyšla, když do ní nechodím ani přes den  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 22, 2013 1:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Martin napsal: | Martin se rozhodl pro jeden z jazyků, kterými mluví což je novinka asi ve směru - džambulka pije fernet.
A mimochodem tome, blbější z lachtanů, nesnaž se působit chytře, ono uznávám svůj omyl, že sem považoval gay"boye" za blbšího,
Jo a btw - jsem tu asi jedinej, co se veřejně přiznal k tomu, že mi inteligence bf moc nezajímá, ovšem zapoměl sem dodat, že vše má své meze, jo a asi bych to měl říci veřejně - fakte tě nechci ošukat, muj výběr je dost široký, ale jedličkárna se tam nevejde
Jo a bodík k dobru, nebo PS - k tomu žití s maminkou a tatínkem, mno neposuzujte všechny podle sebe. (až si budete potřebovat odskočit na žižkaperk, tak řekněte, že máte "noční práci")  |
EDIT: tom za to sice platí tak to neni upe kvalifikovatelný jako práce, gayboy sice né, ale o nějakou pětikorunu by i stál  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 22, 2013 11:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Martin se rozhodl pro jeden z jazyků, kterými mluví což je novinka asi ve směru - džambulka pije fernet.
A mimochodem tome, blbější z lachtanů, nesnaž se působit chytře, ono uznávám svůj omyl, že sem považoval gay"boye" za blbšího,
Jo a btw - jsem tu asi jedinej, co se veřejně přiznal k tomu, že mi inteligence bf moc nezajímá, ovšem zapoměl sem dodat, že vše má své meze, jo a asi bych to měl říci veřejně - fakte tě nechci ošukat, muj výběr je dost široký, ale jedličkárna se tam nevejde
Jo a bodík k dobru, nebo PS - k tomu žití s maminkou a tatínkem, mno neposuzujte všechny podle sebe. (až si budete potřebovat odskočit na žižkaperk, tak řekněte, že máte "noční práci")  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 22, 2013 10:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
gayboy1987 napsal: | fiiiha ako dlho ti trvalo kym si vygooglil takuto unikatnu perlu internetu. alebo opat hladala maminka? |
Martin se rozhod pro angličtinu, aby to mělo lepší říz. Jelikož maminka anglicky neumí, dohodli se na obrázku. Výběr byl bohužel dost limitovanej, a tak se naopak kvalita tentokrát nachází ještě níž než obvykle, někde mezi spodním pláštěm a vnitřním jádrem  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 22, 2013 10:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
fiiiha ako dlho ti trvalo kym si vygooglil takuto unikatnu perlu internetu. alebo opat hladala maminka? |
|
|
|
|
 |
čt srpen 22, 2013 9:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
 _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 22, 2013 1:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
gayboy1987 napsal: | ..alebo je to tak ze maminka ti doma najprv zapne pc prihlasi sa na gayforum privetivym hlasom ti precita vsetky prispevky. a ked si po polhodinke rozmyslis co chces maminke nadiktovat zistis ze si sa z tolkeho vzrusenia urobkal takze maminka musi rychlo bezkat pre kapesniky. no a medzitym aj zabudnes co si chcel napisat a potom to tak vsetko vyzera tie tvoje marne reakcie.  |
Proč já lachtan u toho musel pít??? Teď mám ulepenej celej laptop.. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 22, 2013 12:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | Jo, no, skoro bych tleskal, kdyby se jednalo o představení dvou zvláště postižených lachtanů.
Mírný problém je ten, když jeden lachtan není schopen pochopit nic, krom obušku v řit a druhý, drobně (véélmi drobně ) chytřejší lachtan mu k tomu tleská  |
lepsi obusok v riti ako vase vysoko inteligentne "intelektualne" ladene debatky |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|