|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
pá prosinec 07, 2007 12:05 am |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
Předmět: |
|
|
hele já měl včera sen, ve kterym mě prudila nějká holka a furt csi hučela a remcala (bylo to v takovym tom kancelářskym oupenspejsu v nějakym skleněnym věžáku) a já se vždycky otočil a udělal na ni takový zvířecí uuáááá (něco jako Hapka) a ona při tom "uááá" vždycky couvla, až asi po osmym "uááá" vypadla z okna a držela se tam klasicky filmově nad tou vejškou jen za jednu ruku... a já udělal další "uááá"
jsem ze sebe trochu překvapenej, a začíná se bát sám potmě _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
čt prosinec 06, 2007 6:45 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Tomáš: Talový sny se mi zdají skoro denně. Nehrajou v nich ale čtyřicítky, ale moje (naše) vrstevnice...
Antidepresiva jsou fan věc. Už je sice čtyři mesíce neberu, ale jak vidíte, jsem pořád těžce v pohodě |
|
|
|
|
|
čt prosinec 06, 2007 4:26 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
A jejda, oidipák jako vyšitej... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt prosinec 06, 2007 4:24 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru
|
|
|
Jaký holky? Byly to ženský ve středních letech... _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
|
čt prosinec 06, 2007 4:16 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Farmaceutický firmy z tebe budou mít radost. Zobat antidepresiva budeš nejen ty, ale i ty holky. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt prosinec 06, 2007 4:09 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru
|
|
|
Ale to víš, jsem tu jen na skok Díky tomu snu dneska všude vidím kosočtverce... Jestli to půjde takhle dál, dám vám brzy sbohem _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
|
čt prosinec 06, 2007 4:02 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Tak hlavně, že tě nevcucly a zůstal jsi tu s námi. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt prosinec 06, 2007 3:27 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru
|
|
|
Zdál se mi takový vážně hodně neobvyklý sen. Vrhaly se na mě ženy... A já dvě z nich... ehm... uspokojil prsty. Obě najednou.. Mám takový dojem, že to bylo ve výtahu. Nebylo to tak špatné Alei tak je to neobvyklé - sen plný vagín _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
|
čt září 13, 2007 5:32 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Vodafone napsal: | bright napsal: | Vodafone napsal: | Manuel de Falla napsal: | Sehnat! Vypálit! V Choceradech zorganizujeme promítání pro nás neznalé na brightově miláčkovi. | Klidně. Takové skvosty jako ITC. nosím beztak neustále s sebou |
Máš k tomu české titulky? | Jasně... Jen mám problém s tím, jak přeložit výraz "toilet guy" v s02e01... Oni to přeložili jako uklízeč, ale to není přesné. Existuje nějaká mužská obdoba hajzlbáby?
Pokračování diskuze na toto téma prosím do Filmového Topicu, ať tu není takový bordel |
čeština se k tomu prostě nehodí....
ENGLISH RULEZ.... _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
Psychologist: Well, that's a start. |
|
|
|
|
|
čt září 13, 2007 2:43 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
pepcza napsal: | bright napsal: | Češtináři jim říkají toaletář(ka). |
nene, jednoduše hajzl-dědek |
Možná někde na WC čtvrté cenové skupiny... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt září 13, 2007 2:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bright napsal: | Češtináři jim říkají toaletář(ka). |
nene, jednoduše hajzl-dědek _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
|
čt září 13, 2007 12:23 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Češtináři jim říkají toaletář(ka). _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt září 13, 2007 12:15 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++
|
|
|
bright napsal: | Vodafone napsal: | Manuel de Falla napsal: | Sehnat! Vypálit! V Choceradech zorganizujeme promítání pro nás neznalé na brightově miláčkovi. | Klidně. Takové skvosty jako ITC. nosím beztak neustále s sebou |
Máš k tomu české titulky? | Jasně... Jen mám problém s tím, jak přeložit výraz "toilet guy" v s02e01... Oni to přeložili jako uklízeč, ale to není přesné. Existuje nějaká mužská obdoba hajzlbáby?
Pokračování diskuze na toto téma prosím do Filmového Topicu, ať tu není takový bordel _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
|
čt září 13, 2007 11:59 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Vodafone napsal: | Manuel de Falla napsal: | Sehnat! Vypálit! V Choceradech zorganizujeme promítání pro nás neznalé na brightově miláčkovi. | Klidně. Takové skvosty jako ITC. nosím beztak neustále s sebou |
Máš k tomu české titulky? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt září 13, 2007 8:47 am |
|
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Sehnat! Vypálit! V Choceradech zorganizujeme promítání pro nás neznalé na brightově miláčkovi. | Klidně. Takové skvosty jako ITC. nosím beztak neustále s sebou _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
|
čt září 13, 2007 3:41 am |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
Vodafone napsal: | Stonerock napsal: | ...v nějakym obskurnim divadýlku ...
...Najednou se to proměnilo v interaktivní vystoupení, do něhož musel každej z publika zasáhnout...
...Akorát já musel nutně na záchod, tak jsem utek' ze sálu...
...Tam byl nějakej kněz, trochu jsme se nepohodli a on mi ubalil jednu pěstí do ksichtu... | Nekoukáš moc na druhou řadu IT Crowd? Tyhle věty jsou jak vystřižené z prvního a druhého dílu
Jen chybělo "I'm disabled!" |
Sehnat! Vypálit! V Choceradech zorganizujeme promítání pro nás neznalé na brightově miláčkovi. |
|
|
|
|
|
st září 12, 2007 11:37 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
Vodafone napsal: | Nekoukáš moc na druhou řadu IT Crowd? Tyhle věty jsou jak vystřižené z prvního a druhého dílu |
O tom, že existuje cosi jako IT Crowd, jsem se dozvěděl teprve velice nedávno a prozatím tako znalost setrvává na čistě akademické úrovni. _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
st září 12, 2007 10:20 am |
|
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++
|
|
|
Stonerock napsal: | ...v nějakym obskurnim divadýlku ...
...Najednou se to proměnilo v interaktivní vystoupení, do něhož musel každej z publika zasáhnout...
...Akorát já musel nutně na záchod, tak jsem utek' ze sálu...
...Tam byl nějakej kněz, trochu jsme se nepohodli a on mi ubalil jednu pěstí do ksichtu... | Nekoukáš moc na druhou řadu IT Crowd? Tyhle věty jsou jak vystřižené z prvního a druhého dílu
Jen chybělo "I'm disabled!" _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
|
st září 12, 2007 2:34 am |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
Bych se málem zapomněl pochlubit. Nedávno do mě patrně v noci vstoupil duch nějakýho velkýho surrealisty:
Byl rok 1994, já měl nějaký strašně dlouhý a nesrozumitelný holandský příjmení a byl jsem s mámou v nějakym obskurnim divadýlku na koncertě nějaký neexistující zpěvačky, přičemž sboristy jí dělali Vondráčková, Zelenková a Neckář. Najednou se to proměnilo v interaktivní vystoupení, do něhož musel každej z publika zasáhnout. Z publika, v kterym teď byli lidi z gymplu. Akorát já musel nutně na záchod, tak jsem utek' ze sálu, až jsem se nakonec dostal do nějaký podkrovní místnosti. Tam byl nějakej kněz, trochu jsme se nepohodli a on mi ubalil jednu pěstí do ksichtu. Pak už si tam ale pro mě přišli, že už prej musim na pódium. Tak jsem rychle pádil zpátky. Cesta vedla letištní halou a přes katedru bulharštiny, odkud se jelo nahoru secesnim výtahem. Ale když jsem tam dorazil, tak už bylo po všem...
To zase jednou byla noc... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
so září 08, 2007 7:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: Nespoutané noční orgie, že by za trest?co sem komu uděla |
|
|
valbo napsal: | No jo. Ale to není vše. Já sem to měl i dnes. Dnes sem viděl takové obrovské přirození a všelijak se to šklebilo a prostě sem se choval tak, tak, jako bych to znal. Byl sem v estrádě několika borců, bylo to jak doopravdy a nejhorší bylo na tom to, že sem k tomu přistupoval naprosto normálně, prostě jsem si nespoutaně užíval a to je teď každou noc. Sodoma komora velebnosti.... .
Kde se to ve mně bere. My s přítelem žádný sex nějak nemáme nepotřebujeme to. no najednou tohle. Už prostě v práci, komunikuju - li s mladýma klukama což bývá dost často, tak oni jako by to vycítili a prosí a prosí, abych jim vyšel vstříc a přemlouvaj mne a dostávaj mně do rozpaků. Ale já jim mohu prodat jen to, na co maj nárok, naštěstí mne systém nepustí. Ještě že tak. ... |
Proč za trest? Já bych takové sny bral, ale mně se většinou zdají jen nějaké hovadiny. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
so září 08, 2007 11:53 am |
|
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: ... |
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 12:40 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
so září 08, 2007 8:19 am |
|
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
Předmět: Re: Nažhavený autobus plný touhy |
|
|
valbo napsal: | Nevím nevím, je opět podzim. Dnes se mi zdálo, že sem stíhal vlak a pak sem vystoupil a nastoupi do Autobusu a ten byl plný nahých borců ale upně nahých a já sem tak koukal a hned sem si mezi dva sedl a dal sem jim ruce na stehna ... a pak zazvonil budík a přítel mé kolegině musel do práce.
Nejhorší bylo, že sem na to pak myslel i v práci. |
Ksakru, tak tomu říkám sny..... |
|
|
|
|
|
so září 08, 2007 12:40 am |
|
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 12:41 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
pá září 07, 2007 8:34 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
Adam napsal: | Dneka se mi zdálo, že si Tomáš bere v kostele Waky, Bright jde za svědka Tomášovi a kokršpaěl svědčí Waky. V první řadě kostelních lavic pláčou dojetím všichni z GK a nejvíc bulí Stonerock, protože si na Tomáše prý dlouho myslel. Ještě tam byl jojx zaháknutý do Manuela a Lukki do Makuho.
Jaká je diagnóza? |
To záleží - kdo chytil kytici ...? |
|
|
|
|
|
pá září 07, 2007 12:03 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Jokker |
|
|
Adam napsal: | Dneka se mi zdálo, že si Tomáš bere v kostele Waky, Bright jde za svědka Tomášovi a kokršpaěl svědčí Waky. V první řadě kostelních lavic pláčou dojetím všichni z GK a nejvíc bulí Stonerock, protože si na Tomáše prý dlouho myslel. Ještě tam byl jojx zaháknutý do Manuela a Lukki do Makuho.
Jaká je diagnóza? |
Asi žádná.
Pan profesor Jung někde píše, že jedna z archetypových postav, které se podílejí na utváření našich snů (Blázen, Jokker) má podle něj smysl pro humor.
Myslím, že tohle bylo prostě jeho dílo.
....
Jako představa obzvlášť nemá chybu představa Brighta, jak nenápadně kope do mého senilního psa, který si stále sedá a je mu úplně jedno, kolik lidí brzdí, a má to na salám. (Tato jeho vlastnost je mi dobře známá třeba z přechodů, když se rozhodne zůstat na silnici a z troubení aut a mého rozčilení si pranic nedělá). _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
|
čt září 06, 2007 10:20 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
bright napsal: | Lukki napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | Dneka se mi zdálo, že si Tomáš bere v kostele Waky, Bright jde za svědka Tomášovi a kokršpaěl svědčí Waky. V první řadě kostelních lavic pláčou dojetím všichni z GK a nejvíc bulí Stonerock, protože si na Tomáše prý dlouho myslel. Ještě tam byl jojx zaháknutý do Manuela a Lukki do Makuho.
Jaká je diagnóza? |
Dg.: Potřebuješ chlapa, a to co nejdřív. |
Ale pane doktore... |
Copak? Tys v tom snu aspoň vyfasoval Makuse, já kokra... |
To je fakt, no.... |
|
|
|
|
|
čt září 06, 2007 2:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru
|
|
|
Jaká je diagnóza? |
Pěkný, jenom jsme s Waky ještě nestanovili přibližné, natož pak přesné, datum, osobně jsem pro červen. Ale jinak více než prorocký sen! Samozřejmě jste všichni zváni _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
|
čt září 06, 2007 2:24 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Lukki napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | Dneka se mi zdálo, že si Tomáš bere v kostele Waky, Bright jde za svědka Tomášovi a kokršpaěl svědčí Waky. V první řadě kostelních lavic pláčou dojetím všichni z GK a nejvíc bulí Stonerock, protože si na Tomáše prý dlouho myslel. Ještě tam byl jojx zaháknutý do Manuela a Lukki do Makuho.
Jaká je diagnóza? |
Ale pane doktore... |
Copak? Tys v tom snu aspoň vyfasoval Makuse, já kokra... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt září 06, 2007 2:21 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
bright napsal: | Adam napsal: | Dneka se mi zdálo, že si Tomáš bere v kostele Waky, Bright jde za svědka Tomášovi a kokršpaěl svědčí Waky. V první řadě kostelních lavic pláčou dojetím všichni z GK a nejvíc bulí Stonerock, protože si na Tomáše prý dlouho myslel. Ještě tam byl jojx zaháknutý do Manuela a Lukki do Makuho.
Jaká je diagnóza? |
Ale pane doktore... |
|
|
|
|
|
čt září 06, 2007 1:36 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Jaká je diagnóza? |
Dg.: Potřebuješ chlapa, a to co nejdřív. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|