|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
po prosinec 18, 2006 1:44 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Querelle z Brestu |
|
|
Libor napsal: | bright napsal: | Libor napsal: | JAký hrdina "gay hrdina" se ti libil v 18ti? |
Co máš přesně na mysli? Jako skutečný gay nebo postava gaye v umění? |
Muzes dat k lepsimu oboje |
Nechystám se samozřejmě odpovídat za Brighta, protože mu do hlavy nevidim , ale z kontextu se mi zdá, že by mohl dotaz částečně směřovat i k tomu, jaký byl Querelle z Brestu - pak tedy: macho, děsnej drsoň, námořník, v románu důkladně popsaná jeho muskulatura a další orgány, jinak překupník se zlatem, drogama a jánevímčím, několikanásobný vrah, permanentní zloděj, dle situace podrazák kohokoliv. (Kvalita knihy samozřejmě není založená na morálních kvalitách hlavního hrdiny, Genet má ostatně samé takové a schválně.) |
|
|
|
|
|
po prosinec 18, 2006 12:20 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ottos guru
Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
Předmět: Re: Hrdinové v 18ti |
|
|
Adam napsal: | ottos napsal: | Adam napsal: | ottos napsal: | Adam napsal: | Hele, klidně zase namodro. |
??? zase??? |
Co se divíš? |
tys měl modrou hlavu - TY |
Co je na tom divnýho? |
no nějak mě překvapuje, že by se snad u tebe dalo něco takovýho očekávat... |
|
|
|
|
|
so prosinec 16, 2006 3:25 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
Předmět: |
|
|
Adam napsal: | fanfán napsal: | Adam napsal: | A co takhle téma z Růžového pantera? Název už je, melodie je známá, teď jen ten text. A klavírista. Hlásí se někdo (dobrovolně)? |
Dotáhni noty a dáme to! |
Noty? Nemám. Půjčím ti cédéčko. |
Copak jsem Horowitz, abych hrál podle sluchu?[/quote]
Ty to zvládneš, neboj. Seš dobrej. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
so prosinec 16, 2006 3:19 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
fanfán napsal: | Adam napsal: | A co takhle téma z Růžového pantera? Název už je, melodie je známá, teď jen ten text. A klavírista. Hlásí se někdo (dobrovolně)? |
Noty? Nemám. Půjčím ti cédéčko.[/quote]
Copak jsem Horowitz, abych hrál podle sluchu? |
|
|
|
|
|
so prosinec 16, 2006 3:04 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
|
|
Adam napsal: | fanfán napsal: | Adam napsal: | Stonerock napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Já myslím že tam nějaký speciální smysl pro vnímání růžové bude, alespoň u někoho. |
Kdyby tu měl někdo textařský ambice, tak bych tematickej návrh: Přetextovat "A Whiter Shade Of Pale" na "A Pinker Shade Of Pink"... |
Jé, A Whiter Shade Of Pale umím zahrát! Já budu sedět za klavírem a kdo se hlásí ke zpěvu? Uděláme si besídku! |
A co takhle téma z Růžového pantera? Název už je, melodie je známá, teď jen ten text. A klavírista. Hlásí se někdo (dobrovolně)? |
Noty? Nemám. Půjčím ti cédéčko. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
so prosinec 16, 2006 2:58 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
fanfán napsal: | Adam napsal: | Stonerock napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Já myslím že tam nějaký speciální smysl pro vnímání růžové bude, alespoň u někoho. |
Kdyby tu měl někdo textařský ambice, tak bych tematickej návrh: Přetextovat "A Whiter Shade Of Pale" na "A Pinker Shade Of Pink"... |
Jé, A Whiter Shade Of Pale umím zahrát! Já budu sedět za klavírem a kdo se hlásí ke zpěvu? Uděláme si besídku! |
A co takhle téma z Růžového pantera? Název už je, melodie je známá, teď jen ten text. A klavírista. Hlásí se někdo (dobrovolně)? |
|
|
|
|
|
so prosinec 16, 2006 2:57 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
|
|
Adam napsal: | Stonerock napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Já myslím že tam nějaký speciální smysl pro vnímání růžové bude, alespoň u někoho. |
A co takhle téma z Růžového pantera? Název už je, melodie je známá, teď jen ten text. A klavírista. Hlásí se někdo (dobrovolně)? _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
so prosinec 16, 2006 2:51 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
|
|
bright napsal: | Libor napsal: | JAký hrdina "gay hrdina" se ti libil v 18ti? |
Co máš přesně na mysli? Jako skutečný gay nebo postava gaye v umění? |
Muzes dat k lepsimu oboje _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 11:52 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Libor napsal: | JAký hrdina "gay hrdina" se ti libil v 18ti? |
Co máš přesně na mysli? Jako skutečný gay nebo postava gaye v umění? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 11:43 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Adam napsal: | Pepa a Petr jsou odteď na černé listině! |
Juhů! A to je vlastně pocta, že? |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 10:14 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Stonerock napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Já myslím že tam nějaký speciální smysl pro vnímání růžové bude, alespoň u někoho. |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 10:11 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Já myslím že tam nějaký speciální smysl pro vnímání růžové bude, alespoň u někoho. |
Kdyby tu měl někdo textařský ambice, tak bych tematickej návrh: Přetextovat "A Whiter Shade Of Pale" na "A Pinker Shade Of Pink"... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 10:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Stonerock napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | Pepa a Petr jsou odteď na černé listině! |
Ještěže ne na růžový... s kytičkama... |
Kdepak s kytičkama, spíš se srdíčkama, pěkně růžovoučkejma. |
Myslíš, že by byly růžovoučký srdíčka na růžový listině vidět? Anebo mam počítat s tim, že každá správná buzna je schopná rozlišit minimálně 38 odstínů růžový? |
Já myslím že tam nějaký speciální smysl pro vnímání růžové bude, alespoň u někoho. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 10:04 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | Pepa a Petr jsou odteď na černé listině! |
Kdepak s kytičkama, spíš se srdíčkama, pěkně růžovoučkejma. |
Myslíš, že by byly růžovoučký srdíčka na růžový listině vidět? Anebo mam počítat s tim, že každá správná buzna je schopná rozlišit minimálně 38 odstínů růžový? _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 10:00 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Pepa a Petr jsou odteď na černé listině! |
Kdepak s kytičkama, spíš se srdíčkama, pěkně růžovoučkejma. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 9:56 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
Adam napsal: | Pepa a Petr jsou odteď na černé listině! |
Ještěže ne na růžový... s kytičkama... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 9:53 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Pepa a Petr jsou odteď na černé listině! |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 9:48 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
pepcza napsal: | Adam napsal: | ottos napsal: | Adam napsal: | ottos napsal: | Adam napsal: | Hele, klidně zase namodro. |
??? zase??? |
Co se divíš? |
Co je na tom divnýho? |
Přesně. A ladí to s tím tyrkysovým boa?? |
A nesmíš zapomenout na růžový nalepovací nehty s kytičkama! _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 9:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Adam napsal: | ottos napsal: | Adam napsal: | ottos napsal: | Adam napsal: | Hele, klidně zase namodro. |
??? zase??? |
Co se divíš? |
Co je na tom divnýho? |
Přesně. A ladí to s tím tyrkysovým boa?? |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 9:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
ottos napsal: | Adam napsal: | ottos napsal: | Adam napsal: | Hele, klidně zase namodro. |
??? zase??? |
Co se divíš? |
Co je na tom divnýho? |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 8:44 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ottos guru
|
|
|
Adam napsal: | ottos napsal: | Adam napsal: | Hele, klidně zase namodro. |
??? zase??? |
Co se divíš? |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 8:21 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: Re: to Adam: |
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | Klidně si přijď, v čem chceš, a hlas se tam, ke komu chceš. Uvidíme, kdo se bude smát naposledy. S tím "o chlup starším" M.C. jsi to teda nezachránil |
Tak jdeš tam? |
Podle toho, v kolik a kde to je. Musím doma přes den pracovat na něčem, co musí být do vánoc hotovo. Pošli zprávu. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 8:17 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
ottos napsal: | Adam napsal: | Hele, klidně zase namodro. |
??? zase??? |
Co se divíš? |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 8:17 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
Předmět: Re: to Adam: |
|
|
bright napsal: | Klidně si přijď, v čem chceš, a hlas se tam, ke komu chceš. Uvidíme, kdo se bude smát naposledy. S tím "o chlup starším" M.C. jsi to teda nezachránil |
Tak jdeš tam? |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 8:12 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: to Adam: |
|
|
Klidně si přijď, v čem chceš, a hlas se tam, ke komu chceš. Uvidíme, kdo se bude smát naposledy. S tím "o chlup starším" M.C. jsi to teda nezachránil _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 7:56 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ottos guru
|
|
|
Adam napsal: | Hele, klidně zase namodro. |
??? zase??? |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 7:53 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
ottos napsal: | Adam napsal: | a měl nejspíš na mysli Nica na podpisu knihy... |
Tak když už vim, co je AGM (sedim si na vedení), tak samozřejmě chápu, co tím ten drzoun myslel. A jestli mě budete škádlit, tak si ty hadry fakt do zítřka opatřím a budu se k vám hlučně demonstrativně hlásit. |
... ještě si probarvi trochu hlavu ...[/quote]
Hele, klidně zase namodro. |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 7:52 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ottos guru
|
|
|
Adam napsal: | a měl nejspíš na mysli Nica na podpisu knihy... |
Tak když už vim, co je AGM (sedim si na vedení), tak samozřejmě chápu, co tím ten drzoun myslel. A jestli mě budete škádlit, tak si ty hadry fakt do zítřka opatřím a budu se k vám hlučně demonstrativně hlásit.[/quote]
no konečně - nečekáme na nic jinýho - ještě si probarvi trochu hlavu já si pak koupim kalhoty v barvě duhy... |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 7:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
ottos napsal: | Adam napsal: | Co je AGM? Co bych si oblíknul - něco, abych ho zaujal. Je to moc hezkej chlap. A to je ještě o chlup starší než ty. |
AGM --> Another Gay Movie
a měl nejspíš na mysli Nica na podpisu knihy... |
Tak když už vim, co je AGM (sedim si na vedení), tak samozřejmě chápu, co tím ten drzoun myslel. A jestli mě budete škádlit, tak si ty hadry fakt do zítřka opatřím a budu se k vám hlučně demonstrativně hlásit. |
|
|
|
|
|
pá prosinec 15, 2006 7:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ottos guru
|
|
|
Adam napsal: | Já jsem nežehlil.... Co je AGM? Co bych si oblíknul - něco, abych ho zaujal. Je to moc hezkej chlap. A to je ještě o chlup starší než ty. |
AGM --> Another Gay Movie
a měl nejspíš na mysli Nica na podpisu knihy... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|